Canal pride was Toppie!

Geplaatst door: aries64 op 11-06-22

Ik was uitgenodigd door Karel om naar Utrecht te komen voor de canal pride.

Wij mailen elkaar al een hele tijd, maar hadden elkaar nog nooit ontmoet en het leek ons leuk om elkaar eens echt te zien.
Hij gaat altijd met wat vrienden op stap, dus we zouden met een groepje zijn, geen punt vond ik.  
Karel is een liefhebber van groep seks en ik zie dat niet zo zitten, dus ik zou niet mee gaan naar zijn after party.
Toen ik op het station was zag ik ze al staan en maakte kennis met Karel en de rest van het groepje, in totaal waren we met 9 man.
We gingen aan de wandel en het was echt een heel gezellige boel, ook hilarisch soms, want sommige maken er echt een dolle boel van met jurken/ pruiken enzovoort, je kijkt echt je ogen uit en soms verbaas je erover hoeveel werk mannen erin stoppen.
Na een uurtje of vier zaten we even uit te blazen en ik had het wel een beetje gehad met lopen, al een tijdje liep ik samen met Arno en Wim in de achterhoede zeg maar en wij konden het heel erg goed met elkaar vinden.
Toen we in een kroegje zaten en Arno hoorde dat ik niet mee zou gaan naar Karel, zei hij dat hij ook niet ging en dat hij me wel naar huis wilde brengen.
Ik reageerde met nee joh dat is niet nodig, helemaal naar Rotterdam, ben er zo met de trein.

Ook omdat we toch allemaal ook de nodige alcoholische versnaperingen hadden gehad leek me dat geen goed idee.
Toen de rest weer verder wou gaan, nam ik afscheid en Wim en Arno ook en we liepen richting het station, Wim woont in Amsterdam en Arno in Hilversum, Wim had duidelijk wat teveel bacootjes op ( haha ) maar Arno en ik waren nog goed bij de tijd
Bij het station besloot Wim toch maar een taxi te nemen i.p.v de trein en Arno en ik zwaaide hem nog even na.
Toen we daar zo stonden vroeg Arno of ik nog even met hem mee ging naar huis, dan nam hij een paar kopjes thee en dan zou hij me thuis brengen later, ik kreeg dat rare onderbuik gevoel en voor ik het wist zaten we ook in een taxi naar Hilversum.
Bij hem thuis ging hij inderdaad keurig aan de thee en ik aan de cola puur, heel gezellig kletsen we wat over de dag et cetera en toen vroeg Arno waar ik Karel van kende, oeps dacht ik en voelde me wat kleuren.
Kan mij het ook bommen dacht ik en vertelde over onze mails en dat we elkaar op een chat hadden leren kennen.

Dat wekte bij Arno duidelijk interesse en hij wou er meer van weten, toen ik zei dat ik ook een profiel had, wou hij die weleens zien en even later stond de laptop op tafel en terwijl hij nog wat te drinken ging halen zocht ik homo chat op en opende mijn profiel, hij kwam naast me zitten en het eerste wat hij zei was, zo zo die billen zien er uitnodigend uit en las mijn profiel.
Arno is 67 geen baard of snor en past heel goed in mijn profiel vraag en hij zei dat dan ook, ik reageerde met hmm ja een beetje wel he en we moesten er allebei om lachen hoe ik dat zei. ( kluns die ik er soms ben ...haha )
Heb je hier ook geile verhaaltjes op staan vroeg hij daarna verder en ik opende mijn sexverhalen, hij sloeg aan het lezen en ik las mee natuurlijk en voelde mijn pik na een paar verhalen wat knellen in mijn broek en merkte aan Arno dat het hem ook zeker niet koud liet, al gauw lag zijn hand op mijn dijbeen terwijl hij de verhalen las.
Ik ging een beetje verzitten en zijn hand schoof wat omlaag naar mijn knie en ik vroeg wat hij ervan vond.
Hij draaide zich wat naar mij toe en als vanzelf zoenden we elkaar en zijn hand schoof naar mijn kruis en ik draaide wat verder zodat hij er echt goed bij kon, wat mij de kans gaf om mijn hand over zijn been naar zijn kruis te wrijven.
Zo die van jou is al lekker stijf voel ik, zei Arno en greep wat steviger mijn zaakje vast.

Ik deed hetzelfde bij hem, maar voelde geen stijve pik die ik verwachte, de jouwe niet zei ik wat verbaasd.
Nee die heeft wat hulp nodig in de vorm van een pilletje, antwoorde Arno en hij zoende me weer en ik zakte onderuit en we tongden heerlijk verder terwijl hij probeerde mijn broek los te krijgen, met wat hulp van mij lukte dat en hij wurmde zijn hand mijn slip in en begon mijn ballen te kneden, O dit is zalig Arno maar kunnen we eerst even douchen, vroeg ik.
Arno ging wat rechter zitten, maar hield mijn ballen goed vast en nam mijn eikel even in zijn mond.
Heel even maar en toen zei hij, die smaakt lekker, maar laten we inderdaad maar eerst even douchen dan neem ik even een pil in en dan staat de mijne ook in een half uurtje met jouw hulp lekker stijf hoor.
Op mijn hulp kun je rekenen zei ik lachend terug, nog een korte tongzoen en kom zei Arno, op naar de douche schatje.

Ik schrijf binnen kort het vervolg. xxx        

2006 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.