De Vervanger

Geplaatst door: snoepjevanweek op 11-06-22

We beginnen zo met een verhaal dus even geduld. Ik heb Marcel gezien alleen is hij geen arts haha. Dit verhaal is fantasie geen echte gebeurtenis maar zal jullie een zorg zijn ! Mick ja hij is klaar voor het jaarlijkse mannen onderzoek bij de schoolarts. De man is tamelijk ouderwets in zijn zienswijze. Maar toen Mick binnen kwam was er bij de schoolarts een lekkere kerel. Denk aan begin dertig, snorretje, strak kontje kent het wel ?  Marcel was door de schoolarts ooit op geleid zou toe kijken. Helaas nou niet echt moest de schoolarts weg bleef Marcel over met Mick. Je raad het goed Marcel moest het mannen onderzoek doen. Gewoon veel bevoelen en keuren van het hele lichaam. Mick zag geen probleem de arts zag er niet fout uit ! Gelukkig had Marcel krachtige stem en zeker geen koude handen vond Mick uit. Natuurlijk weet Mick wat de testen zijn geen probleem.


Zeker niet als in plaats van twee rimpelige handen welk altijd koud zijn twee zachte handen je bevoelen. Mick kent de volgorde alles uit behalve je slip of wat draagt. Nu moest Mick zeker slikken en zuchten. Als Marcel cm na cm met zijn zachte handen over Micj zijn lichaam gaat. Normaal geen probleem de slip uit nu was Mick steen hard van Marcel zijn gefrummel. Marcel moest even kuchen die Mick had wel grote paste die wel in zijn mond ? Na de test waar Mick op zijn hand blaas trok Marcel hem naar zich toe. Marcel bewerkte de eikel eerst met zijn tong voor hij een lik over Mick zijn ballen. Nu was bedoeling was sex maar zoemer gng volgende patient. Geen nood die twee zien elkaar wel terug .

Marcel zou hem op halen later die dag waar is onbelangrijk. Niks een vies hotel  nee keurige buurt en de auto ging in ondergrondse garage. Mick zag nog net een grote roodharige kerel het huis verlaten. Is Marcel zijn huis genoot misschien sex buddy kan ons niks schelen . Marcel begon met waar ze gebleven waren condoom en glijmiddel en Mick zat zo op Marcel om hem te berijden. Mensen of dat en meer gebeurd laat aan jullie fantasie over ? Was vertrek schoolarts gepland zeker en vermoed die oude heeft Marcel zelf ooit gehad. Ik doe mijn  stijl gewoon. Zou lijken op andermans stijl zie het als een compliment.

1620 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.