In het bos

Toen ik achttien was had ik een vriendje van beging de twintig. Hij was veel meer ervaren dan ik en op zijn vraag had ik mijn lichaamsbeharing volledig verwijderd en dat sindsdien ook altijd ben blijven doen.

Ik wandelde met hem in het bos en ik droeg een paar sneakers een kort shortje en een mouwloos shirtje.
Toen we een eindje in het bos waren gleed Jan zijn hand in mijn broekje en begon mijn kont te kneden. Ik zuchtte van tevredenheid, mijn piemel begon te groeien, duwde mijn  shortje wat weg en piepte zelfs een beetje van onder het pijpje.
Een vinger duwde tegen mijn gaatje en drong binnen en ik kreunde van genot. Mijn pik was nu heel hard geworden en priemde door het pijpje.
Ik was heel zenuwachtig en ook wel erg opgewonden want ieder moment kon iemand ons ontdekken, wat me een prettig opgewonden gevoel gaf.
Terwijl Jan me vingerde wandelden we het bos in naar een open plekje en daar begonnen we, hartstochtelijk, te tongzoenen.
Hij duwde mijn broekje over mijn billen omlaag en kneedde met beide handen mijn billen. Ik werd steeds geiler en geiler. Mijn shortje werd verder omlaag geduwd, mijn stijve werd volledig bevrijd en ik drukte me tegen hem gaan.
Jan kletste op mijn billen, ik zette mijn benen dichter tegen elkaar zodat mijn broekje op mijn enkels viel. Terwijl zijn handen onder mijn shirtje gleden en het omhoog duwden slaagde ik erin om eerst mijn ene voet uit het shortje te krijgen, wat niet zo gemakkelijk ging, en na nog wat gewrik kreeg ik ook de andere voet eruit.

Mijn shirt werd verder omhoog getild en ik liet Jan het uittrekken.
Daar stond ik dan, naakt in het bos terwijl Jan aan mijn tepels begon te knabbelen. Ik kreunde en zuchtte van genot en dat werd nog heviger toen hij mijn harde lul in zijn mond nam.
Jan liet me dan wijdbeens, voorover op een gevallen boom leunen, trok mijn billen uiteen en begon mijn gaatje te likken. Luid kreunend en zuchtend van verwachting genoot ik ervan.
Wat later voelde ik zijn eikel tegen mijn gaatje duwen en ik kreunde bij het vooruitzicht om geneukt te worden.
Toen zijn eikel binnendrong slaakte ik een luide zucht van genot.
Langzaam duwde Jan zijn paal verder binnen en begon me dan heerlijk te berijden. Kreunend en zuchtend gaven we beiden uiting aan ons genot.
Het was heerlijk opwindend om in het openbaar op een kerel zijn paal te worden genomen en ik genoot dan ook van elke seconde. Het was werkelijk fantastisch.
Het tempo werd opgevoerd, dan hield hij een paar tellen op, diep in me, en begon dan langzaam opnieuw.
Toen hij voor de tweede keer stopte trok hij zich dan uit me terug.

Hij ging op de boomstronk zitten, zijn stijve in de lucht priemend. Om die in mijn mond te kunnen nemen zette ik mijn voeten wijd uit elkaar, boog me voorover, leunde op zijn boven benen en begon hem te pijpen.
Ik was nog maar goed en wel begonnen toen een eikel tegen mijn gaatje duwde. Ik duwde mijn kont wat naar achter als bewijs dat ik wilde genomen worden.
Met een flinke stoot werd ik aan zijn paal geregen en de kerel begon me dan lekker te neuken.
Zalig.
Pijpen en geneukt worden, in het openbaar, wat lekker.
Mijn mond vulde zich met Jan 's heerlijke zaad dat ik tot de laatste druppel inslikte.
Dan duwde Jan me omhoog, de vreemde nam het over en trok me recht en terwijl hij lekker in me beukte masseerde hij dan mijn tepels.
Jan keek me glimlachend aan, legde een hand op mijn wang en met de andere mijn stijve beet.
IK was zo geil en opgewonden dat ik al, luid kreunend en trillend, na een paar rukjes begon te spuiten.

DE kerel in me duwde mijn romp weer omlaag en begon nu heftig in me te pompen. Ik zocht steun op Jan zijn benen, die terug was gaan zitten. Ik had die steun echt nodig want de kerel ging nu echt heftig in me tekeer.
"Ik kom." gromde hij.
Hij trok me tegen zich aan een loste zijn ballen diep in me.
We bleven nog een eind dicht tegen elkaar staan voor hij zich terug trok.
Ik ging me rechten, draaide me om en zag een oudere man zijn lul wegstoppen.
"Bedankt." zei hij.
Hij kwam op me toe, nam mijn lul vast, kuste me op mijn mond en vertrok dan.
Jan en ik knuffelden nog lekker wat alvorens ik mijn kledij aantrok en we verder wandelden. 

2677 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.