Motorritje

Even gewoon een geile fantasie, mijn naam is Alfred en ik doe niets liever dan motorrijden.


Het is een mooie zonnige dag en via een zekere app heb ik met Jan afgesproken om met de motor een rondje te doen in de ochtend. 

Na een uur of 2 rijden doen we even een peuk en bespreken om naar zijn huis te gaan voor een biertje dan zou ik daarna weer naar huis gaan. Aangekomen blijkt Jan heel leuk vrijstaand te wonen inclusief goeie privacy en wordt ik stiekem al een beetje hitsig hihi.

Jan biedt mij na het wegzetten van zijn motor een koud biertje aan met een knipoog en met een knipoog van mijn kant terug neem ik een slok en zet mijn flesje even weg en steek nog een peuk op. We kijken elkaar nog eens aan en ik vraag aan Jan op wat voor vrouwen hij valt en hij antwoord met nou grappig dat je dat vraagt ik val niet alleen op vrouwen en ik zie jou ook erg graag eigenlijk. Uiteraard voel ik mij gevleid en zeg dank je wel terwijl ik wat rook uit blaas en ik zeg tegen hem dat ik hem ook heel aantrekkelijk vind.

Langzaam trekken we fysiek meer naar elkaar toe en beginnen uiteindelijk een keer met elkaar te tongen. Hierbij stel ik mij vrouwelijk op en laat vooral Jan aangeven wat hij wil. Tijdens dit samenspel van tongen en aanraken voel ik onze pikken lekker opzwellen in onze kevlar spijkerbroeken en maak ik die van hem open en ga ik door mijn knieën naast mijn motorfiets waar hij tegen aan staat in zijn achtertuin.

Niemand kan ons zien dus trek ik heerlijk geil mijn jas en shirt uit waarna ik Jan zijn broek naar beneden trek en zijn half harde pik vast pak en hem begin te rukken en zuigen tot ie keihard is. Heerlijk nat en diep neem ik zijn pik in mijn mond en zuig ik lekker op zijn paal tot Jan mij na 5 minuten ofzo naar boven haalt voor een flinke natte tongzoen trek ik zijn shirt ook uit en gaat Jan lekker even op zijn knieën. 

Jan trekt mijn broek geil naar beneden en begint gelijk op mijn keiharde knots te sabbelen, ik neem nog een slok bier en zeg dat ik HEM juist heel graag wil verwennen en haal hem omhoog. Geil en nat tongen we heerlijk verder en na onze broeken te hebben afgeschopt begeleid ik Jan naar een van zijn ligbedjes bij zijn leuke zwembad met privacy al was ik zo geil dat het mij toch niet kon boeien. 

Jan ligt heerlijk languit naakt op zijn ligbedje en ik neem plaats op mijn knieën tussen zijn benen, pak zijn harde 20cm kaalgeschoren paal, begin hem af te trekken en langzaam steeds dieper in mijn mond te nemen, ik stop langzaam met trekken en voer het tempo met mijn mond op. Hij pakt met 2 handen mijn hoofd en beweegt geil mee terwijl ik zijn natte 20cm paal verwen betast ik Jan zijn heerlijke ballen en scrotum.

Langzaam begin ik met mijn handen zijn bovenbenen te betasten en werk ik via zijn buik naar zijn borstkas terwijl Jan mij heerlijk in mijn mond blijft nemen. Jan stelt voor om van positie te veranderen en ik ga liggen op mijn rug terwijl Jan zijn 20cm harde natte paal weer in mijn mond stopt en mijn hoofd weer vastpakt. 

Heerlijk in mijn mond neukend pak ik Jan bij zijn billen beet en betast zijn lichaam van top tot teen op heerlijk geile wijze en kreun lekker mee. 
Heerlijke sex bij het zwembad lijkt mij echt geil, buitensex lijkt mij ook echt geil naakt huid op huid en heerlijk vrijen en vozen met elkaar.
Even stoppen we weer om te tongen en van positie te veranderen en gaat Jan languit op de grond in het gras. Jan kwam al bijna klaar dus besluit ik om mijn 18cm pik in zijn mond te stoppen en vervolgens op zijn 20cm genotsknots beginnen te zuigen zonder handen. Jan zuigt heerlijk op mijn 18cm en ik begin Jan zijn pik door mijn keel te drukken en deepthroat hem tot we allebei in elkaars mond beginnen te spuiten. Samen kreunen en klaarkomen zaad druipend tussen pik en lippen door omdat het voor beide te veel is om snel genoeg door te slikken rrrrrr geil zeg Jan moeten we vaker doen zeg ik terwijl ik zaad uit mijn mondhoeken haalt met mijn tong hihi. Kan geregeld worden zegt Jan, jij bent zo geil ik wil zo nog wel een keer, dus ik zeg hmmm geil Jan dan blijf ik nog even hihi.

1792 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.