Eerste keer

Aan het eind van de middag ging ik de stad in. Ik moest nog iets ophalen bij een winkel wat ze voor mij hadden besteld. Een t-shirt wat in eerste instantie niet in mijn maat meer aanwezig was. Ik liep de winkel en de verkoper schudden mij hand. Dag jongeman, jij komt voor dat t-shirt wat wij besteld hadden. Dat klopt zeg ik. Ik ga het even voor je pakken, zegt de verkoper. 


Hij loopt naar achteren en verdwijnt uit het zicht. Een andere jongen komt net binnen gelopen de winkel in. Hoi zegt hij. Hoi zeg ik. Hij loopt een beetje rond, terwijl ik op mijn telefoon op insta aan het scrollen ben. Ik voel de ogen in mijn rug priemen. Hij kijkt me van top tot teen aan merk ik vanuit mijn ooghoeken. 

De verkoper komt terug de winkel in en heeft het shirt in zijn handen. Mooie zachte kleur zegt hij. Dank je zeg ik. Wil je het nog even aanpassen? Vraagt de verkoper. Prima, zeg ik. Ik trek mijn shirt uit en pas het andere shirt aan. Loop naar de spiegel en kijk naar het shirt. De jongen loopt voorbij en zegt. Leuk shirt al zie ik je liever zonder… ik kijk hem glimlachend enigszins verlegen na. Hij knipoogt. 

Dit is prima zeg ik tegen de verkoper en reken het shirt af. Nog iets anders zegt de verkoper. Ik zie de jongen de winkel uitlopen en ik zeg, nee reken maar af. Ik betaal het shirt krijg de kassabon en het shirt in een tas mee. Bedankt zeg ik en geef de verkoper nog een hand. 

Als ik de winkel uitloop, bots ik tegen de jongen die ik eerder zag op. Ooh, sorry zeg ik. Hij lacht en zegt. Hoi ik heet Dennis. En jij? Ik heet Pieter zeg ik. Eerlijk gezegd stond ik even op je te wachten, zegt hij. Okay, zeg ik, want? Haha, want? Jaja… lekker van de domme houden hè? Zegt hij. Okay zeg ik, je bent leuk. Ik ben niet single en ik val niet zomaar op mannen… hij niet zomaar? Zegt hij. Dat is een mooie zin om te zeggen dat je me wel ziet zitten. Kom! Hij pakt me hand vast en we lopen samen weg van de winkel. 

Ik loop met hem mee. Bij een steegje aangekomen trekt hij me het steegje in en als we het steegje een stukje ingelopen zijn, duwt hij me tegen de muur en begint me te zoenen. Ik zoen gewillig terug… hij is nogal dominant merk ik en hij weet me misschien wel te versieren, denk ik. Kom zegt hij. Ik loop met hem mee en ineens staan we voor een deur. Hier woon ik, zegt hij. Durf je mee naar boven te gaan, zegt hij. Euhm… ik twijfel even… en toch loop ik met hem mee. Binnen gekomen doet hij de deur achter me dicht en loopt hij de trap op naar boven. Ik loop achter hem aan. 

Boven gekomen in het appartement komen we in de woonkamer. Ga maar zitten zegt hij en ik neem plaats op de bank. Wil je wat drinken… ik stamel… euh doe maar iets fris… hij loopt naar de keuken en schenkt een glas cola in. Hij zegt het glas voor me neer en heeft zelf inmiddels een biertje open gemaakt. Proost zegt hij, proost zeg ik. 

Ik neem een slokje van mijn cola en zodra ik het glas op tafel heb gezet, duwt hij me naar achteren en begint me te zoenen. Ik kus hem gewillig terug merk ik en ik begin al stiekem te denken aan meer. Hij pakt de onderkant van mijn shirt en trekt dit naar boven. Ik doe me armen omhoog, zodat hij het uit kan trekken. Hij kust me op mijn mond en begint aan je tepels te zuigen. Eerst links en dan rechts… dat ik lekker denk ik. 

Al snel maakt hij me broek los en trekt eraan. Mijn onderbroek gaat meteen mee en hij maakt me schoenen ook meteen los. Ineens zit ik daar compleet naakt op de bank. Lekker hoor! Zegt Dennis. Hij trekt al zijn kleren uit en komt naast me zitten. Hij buigt naar me toe en kust me. Ik kus terug en klim op zijn schoot en begin hem te zoenen… 

Ik voel zijn pik stijf worden en inmiddels zit zijn pik tegen me billen aan. Hij pakt me vast en omhelst me, terwijl we stevig zoenen. Hij pakt me billen vast. Wrijft erover en masseert me. We zoenen nog steeds. Hij komt met zijn hand naar mijn mond en stopt twee vingers in mijn mond en ik zuig eraan. Hij grijnst. Ik heb nog geen idee waarom. Al kom ik daar snel achter. Hij duwt nu de beide vingers diep in mijn keel… ik kokhals even en hij grijst opnieuw… daar gaan we nog aan werken, zegt hij. Met de twee vingers gaat hij naar mijn kontje en maakt hij het nat. Duwt even zijn vingers naar binnen en duwt de beide vingers opnieuw in mijn mond. Opnieuw zuig ik er gewillig aan. Hij spuugt in zijn hand en gaat opnieuw naar mijn billen. Die hij behendig nat maakt. Nu tilt hij met beide handen me iets op en duwt zijn pik tegen me kontje aan. Oohhh… denk ik dit is zo geil…

Ineens voel ik dat hij met het topje van zijn pik in me zit en hij begint te duwen.. ik duw terug, zodat hij langzaam bij me naar binnen gaat. Hij bijt even op mijn tepel… mmm… kreun ik. Dan begint hij op en neer te gaan en begint me stevig te neuken… ik voel hoe zijn warme harde pik in me op en neer gaat. Dat voelt lekker vanuit dit standje denk ik en ik laat me gewillig nemen… 

Langzaam voel ik hoe zijn pik begint te kloppen en hij begint te schokken en ineens voel ik zijn warme zaad in mijn kontje… hij duwt zo diep mogelijk zijn pik in me en komt lekker klaar. Als hij helemaal klaar is, ga ik omhoog, zodat zijn pik eruit valt. Hij staat op en pakt een doekje, hier zegt hij. Kun je het afvegen. En dat doe ik dan ook. Hij zit naast me en zegt, ik wist wel dat je een sletje bent. Ik kijk hem even verbaasd aan. Haha. Als je dat nog niet bent, maak ik je me sletje… hij kust me op mond. We leunen achterover. Zo meteen mag je me lekker pijpen… leer ik je hoe je moet slikken. Je bent van mij… zegt hij. Heerlijk zeg ik, dat je me traint als een echte slet. Wacht maar zegt hij. Er staat je nog wat te wachten… we gaan elke keer verder en verder om je te trainen. Dit was nog maar het begin… 

Wordt vervolgd… 

3754 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.