Of je WORST lust?

Geplaatst door: benik op 13-06-22

Zoals iedereen zich wel kan voorstellen is het op maandagochtend niet de beste  tijd om succesvol  te gaan cruisen in de duinen bij het naaktstrand.
Ik was er echter wel, niet met de bedoeling om seks te hebben maar gewoon omdat het er zo mooi is. Des te verbaasder was ik toen ik een plaatsgenoot tegenkwam, ik kende hem van gezicht.  Zijn vrouw kende ik beter omdat zij in een winkel in de stad werkte.
Hoe dan ook, wij kletste wat over koetjes en kalfjes toen hij ineens vroeg of ik wel meer in de duinen kwam en of ik daar dan ook met een reden kwam. Nog voor ik antwoord kon geven vroeg hij of ik het leuk zou vinden om eens wat met hem te beleven. Ik moest er wel om lachen, om zijn eerlijkheid. Vanaf dat moment ging het allemaal snel, wij spraken alleen nog maar over seks en hij vroeg mij of ik hem eens wilde pijpen, omdat zijn vrouw daar geen liefhebster van was en het verlangen bij hem met de dag groter werd. Hij stelde voor dat wij elkaar even zouden bekijken en betasten om daarna naar zijn volkstuin te fietsen waar hij een klein huisje had staan.  Ik liet direct mijn broek zakken en hoewel ik een normaal maatje hebt en er blij mee bent voelde ik me plotseling erg nietig en klein toen ik zijn pik zag.  In slappe toestand nog wel, was ie al groter dan die van mij in stijve toestand.  Eronder hingen een paar forse ballen in een grote zak.  Het liefst was ik direct op mijn knieën gegaan.

Toen wij een drie kwartier later op zijn volkstuin waren gearriveerd. Liepen wij direct het huisje in, de deur ging op slot en onze kleding uit. Hij wilde graag zoenen en ik zoende terug, dit doe ik zelden maar het wond mij enorm op.  Ik voelde zijn handen op mijn billen en hij trok ze uiteen.  Zijn pik begon te zwellen en werd niet alleen groter maar ook dikker.  Hij ging onderuit gezakt op een stoel zitten en ik nam op mijn knieën plaats tussen zijn benen.
Ik voelde me geïntimideerd door zijn grote pik, voelde me sletterig en bloedgeil.  Begerig likte ik zijn ballen en nam ze een voor een in mijn mond terwijl ik zijn pik zachtjes streelde.
Ik likte mij een weg omhoog, maakte zijn pik drijfnat met mijn speeksel en kon uiteindelijk zijn eikel die als een paddenstoel glanzend op mijn wachtte in mijn mond laten verdwijnen.
Ik kreeg zijn pik slechts een stukje in mijn mond, vanwege het formaat.  Ik snapte zijn vrouw nu ook wel.. haha.  Wat een apparaat, zo dik, zo lekker.  Zachtjes begon hij mij te neuken in mijn mond, zijn handen op mijn achterhoofd.  Het duurde niet lang voordat hij riep “ik kom” en gelijktijdig drukte hij mijn hoofd met kracht nog verder over zijn pik.  

Ik moest ervan kokhalzen en wilde terugtrekken maar voelde de eerste straal zaad al in mijn mond. In een split second besliste ik toen dat het toch al te laat was om van safeseks uit te gaan en zette ik door en probeerde ik iedere druppel in mijn mond te houden.  Nooit eerder had ik een kerel gezien die me zo dankbaar aankeek na een pijpbeurt.  Maar wat had ik daar aan?  En hoewel ik daarna heerlijk door hem gerimd en afgetrokken werd hebben wij nadien toch een pittig gesprek gevoerd.  Over respect, eerlijkheid, safeseks etc. Wij verlieten elkaar die middag met de belofte dat wij beide een test zouden ondergaan. Toen bleek dat wij beide kerngezond uit de strijd waren gekomen ontstond een hechtere vriendschap tussen ons.  
Tegenwoordig ben ik omgedoopt tot zijn “pijpslet” en kom ik braaf opdraven wanneer hij mij een berichtje stuurt met de tekst. “Of je worst lust” Maar slikken is er niet meer bij ! Nooit meer. 

3304 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.