Kom uit de kast

Geplaatst door: benik op 13-06-22

Ik zal je geen nieuwtje vertellen dat 95% van de verhalen hier uit de duim is gezogen, het zijn de meest uiteenlopende geile fantasieën van kerels die veelal biseksueel zijn en dit zonder medeweten van hun partner beleven.  Aan de hand van mijn persoonlijke ervaring kan ik je vertellen dat “uit de kast” komen heel bevrijdend werkt.  

Het was ongeveer 30 jaar geleden dat ik een leuke oudere vent ontmoette.  Zijn naam was M. Ik rommelde hiervoor al enige jaren wat met mannen en dit waren spannende maar ook vluchtige contacten.  Het was mijn geheim.  Ik had direct een klik met M, hij had een baan waarvoor hij en 2 keer per maand mijn woonplaats bezocht en dan verbleef in een Motel.  Wij iedere keer af, dan speelde wij rollenspellen waarbij ik altijd de sub rol kreeg toebedeeld en veelal vastgebonden op het bed belande alwaar hij dan “misbruik” van mij maakte.  Ik speelde dan dat ik het allemaal niet wilde maar vond het ondertussen super geil en genoot met volle teugen.  Na een paar maanden stelde hij voor dat M voor dat hij mij wilde gaan neuken.  Aangezien ik (zeker toentertijd) een strak “rozetje” had ( de woorden gebruikte hij voor mijn kontgaatje) en niet meer kon hebben dan mijn wijsvinger stemde ik niet toe. M was zichtbaar teleurgesteld en boos.

Tijdens onze date die volgde speelde wij dat ik betrapt werd als inbreker en na een worsteling belande ik weer naakt en vastgebonden op het bed.   Klein detail : M was altijd gekleed en nog nooit eerder had ik zijn pik gezien, ik had er wel om moeten smeken maar dit was blijkbaar zijn kick. 

Geheel verbaasd was ik dan ook dat M. zijn broek uittrok toen ik eenmaal weerloos op bed lag.  Zijn pik was stijf en voor ik het wist propte hij ‘m in mijn mond.  Ik pijpte hem alsof mijn leven ervan afhing, ik werd er zo geil van dat ik het ook geen probleem vond dat M ineens een camera in zijn handen had en wat foto’s van mij maakte terwijl ik hem pijpte.  

Het rollenspel was weer heerlijk en M sprak niet meer over het neuken.  Totdat ik een week later een brief ontving met een paar foto’s van mijzelf, liggend op een bed, vastgebonden en met een pik in mijn mond.  De foto’s waren super opwindend maar het begeleidend schrijven zette mijn wereld op dat moment op z’n kop. M schreef dat ik echt mijn best moest gaan doen om mijn rozetje te gaan oprekken omdat hij mij uiteindelijk wilde gaan neuken.  Als ik niet in zou gaan met zijn voorstel dan zou hij de foto’s verspreiden.

De date die volgde was heel bijzonder, ik durfde niet, niet te komen en het spel wat wij zouden spelen voelde ineens als een werkelijkheid.  Ik werd gekeurd door een pseudoarts.  Al snel stond ik voorover gebukt en verdween de wijsvinger van M in mijn kontgaatje.  Dit viel nog mee, maar toen hij daarna een dikkere buttplug wilde inbrengen verkrampte ik helemaal. M was boos, dit was ineens geen spel meer maar werkelijkheid. Ik werd bedreigd en geïntimideerd.  Ik kreeg de buttplug mee naar huis als huiswerk en deze diende ik tijdens onze volgende date al ingebracht te hebben.

 

In die tijd had ik een goede vriendin met wie ik regelmatig het bed deelde, gewoon wanneer wij beide zin in seks hadden.  Zij merkte al snel dat ik ergens mee zat en voor ik het wist stortte ik mijn hart uit bij haar. Dat ik biseksueel was en dat ik bedreigd werd.  

Ik besloot om uit de kast te komen, want hoe moeilijk kun je het voor jezelf maken ?  Ik had toen ook al een voetfetisj, ik vond/vindt verzorgde vrouwenvoeten opwindend. Dit wisten al mijn vrienden/vriendinnen/ familie/ collega’s. Hier maakt ik geen geheim van.  Dus uit de kast als biseksueel had ik al veel eerder moeten doen.  

Toch zat ik nog wel in mijn maag met de foto’s . Die hield ik toch liever privé.  

Als een stel privédetectives verzonnen wij een plan.  Ik had mij ziekgemeld voor onze date en mijn vriendin heeft toen gepost bij het Motel.  Toen M eenmaal vertrok achtervolgde zij hem urenlang om uiteindelijk aan het einde v.d. middag bij zijn woonhuis te arriveren. Toen ik zijn adres had, was het ook makkelijk om te achterhalen dat hij getrouwd was, twee kinderen had. 

Het gesprek dat ik daarna met M voerde was wederom in het Motel. Uiteindelijk had ik meer ijzers in het vuur en kon M geen kant meer op. Toch geloofde ik hem dat hij nooit de foto’s openbaar had gemaakt. Het was een onderdeel van een spel, wat uit de hand was gelopen.  Zijn grootste wens en obsessie was mijn kont geworden, hij wilde mij neuken, in de meeste denkbare standjes, langdurig en veelvuldig.  Uiteraard is het er nooit van gekomen.

 

Mijn uit de kast actie verliep heel soepeltjes, als het ter sprake kwam vertelde ik het en nooit maar dan ook echt nooit heb ik er een vervelende reactie op gekregen.  Integendeel!

Mijn relaties met vrouwen heeft het ook nooit in de weg gestaan.

Dus mannen, toon je ballen (niet alleen letterlijk)  Als je partner van je houdt komt alles goed.

3160 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.