Een gezellige ontmoeting.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 14-06-22

De roodharige Kees en zwartharige Wim wonen in de zelfde straat. Kennen elkaar niet echt zijn soort buren! Ze hadden beiden een hond pas tegen 3 uur werd koeler dus naar buiten. De wind waaide door de laan met bomen. Toeval of geluk de beide mannen liepen er. Even hallo en weg waren ze beiden naar huis. Wim kon die knappe Kees niet vergeten dus ging naar Kees toe. Kees was nog thuis en nodigde Wim uit binnen te komen!  Kees bleek Wim  niet uit zijn gedachten te krijgen. De gordijnen waren al dicht de kleren waren zo uit. Gaf niet dat geen twintig meer waren en kilootje meer vielen voor elkaar.


Rustig opbouwen kusje hier en een verkennende hand daar. Ze probeerde te voorkomen naaste buren wat konden horen. Haha was moeilijk geen zucht of kreun mocht gehoord worden. Dan maar een standje 69 welk naar meer zou leiden zeker. Kees voelt hoe Wim zijn volle ballen likte of sappig fruit is. Natuurlijk moest Kees er van komen merkte Wim lekker. Als Wim de sperma weg geslikt heeft likt Kees de rest weg van Wim zijn mond hoeken. Ze zijn even moe dus even bij komen voor verdere actie!

Nu neemt Wim het voortouw en smeert glijmiddel op juiste plekken. Waarna hij over Kees zijn leuter een condoom uitrolt. Kees gaat cm na cm naar binnen in Wim zijn vochtige grot. Wim zijn kreunt verstomt als Kees zijn lippen op die van Wim doet. Als Kees klaar is gekomen is het Wim die de andere vijftiger goed vult. Helaas id tijd voor beiden ze hebben avond dienst. Dus schoon maken een kus en aan kleden. Die twee zullen elkaar echt wel meer zien ? Is het verhaal aan gepast ja minder saai nu. Mijn fans lezen het en reageren ben je geen fans geeft niet.

2454 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.