De chaser 19

Geplaatst door: trucker-bi op 15-06-22

Leuk dat je kon komen zegt Fons bij de deur, laten we meteen gaan douchen dikkie.

We lopen naar boven, Fons kleed me uit en mompelt goedkeurend zijn handen betasten me overal, het duurt niet lang of we zijn beide naakt, zijn mooie pik staat recht vooruit.
Onder de douche sopt Fons me helemaal in, hij slaat geen stukje over, zachtjes kreun ik als hij een vinger in me kont duwt en me begint te vingeren, 
Zijn pik gaat op en neer, is keihard ik neem hem in mijn hand en trek er aan wat voelt ie goed,
Nu begin ik Fons in te soppen als ik bij zijn pik kom neem ik zijn eikel een stukje in me mond en draai rondjes met me tong, er komt al slijmerig voorvocht uit zijn kloppende pik wat ik doorslik, dan neem ik hem helemaal in me mond Fons kreunt rustig pijp ik op zijn harde pik zijn handen houden me bij me haar vast, zijn greep wordt steviger hij duwt zijn pik in me keel, ik voel hoe hij pulserend zijn stralen zaad spuit, alles probeer ik door te slikken, zijn zaad is heerlijk romig van smaak, ik lik zijn pik helemaal schoon, we gaan uit de douche.
Ik heb kleren neergelegd voor je dikke slet, er ligt een leren string, een tuigje waar mijn borsten goed in uitkomen klaar, ik trek het aan ik zie Fons zijn pik alweer groeien wat zie jij er lekker geil uit dikzak, met zijn pik wrijft ie door me spleet, zijn handen kneden me borsten, neuk me kreun ik, strakjes zegt Fons we gaan op pad.
We trekken een trainingspak aan en stappen in de auto, hij stuurt me naar de parkeerplaats waar we eerder zijn geweest, het is een stuk drukker.
Doe je pak uit dikkie loop een rondje dan kom je weer terug naar mij.
Daar loop ik dan met alleen een string en bh, de mannen kijken naar me, sommige trekken zich af in de auto, ik wordt er erg geil van.
Terug bij de auto zie ik dat Fons een deken over de tafel heeft gegooid, zijn pik staat rechtop in zijn joggingsbroek, 

Hij dirigeert me op de tafel trekt me string op me knieën, ik sidder als zijn tong me ster raakt, heerlijk likt ie me, vingert me komt overeind, zijn warme pik voel ik tegen me ster duwen ik slaak een kreun als ie in me glijdt wat voel ik zijn harde pik goed, wat een lekkere kut heb je dikke hoer hijgt hij als ie in me zit.
Om ons heen staan al wat mannen te kijken eentje staat er zo dichtbij dat ik zijn pik kan vastpakken, de man kreunt, hij heeft een lekkere zachte pik die wel stevig is.
Fons kreunt ik spuit het in je dikzak, zijn pik groeit in me kut voor ik volgespoten wordt door hem, De man die ik trek duwt Fons opzij nu ik, zijn stevige pik glijdt naar binnen, ik voel zijn handen op me heupen, hij trekt me naar achter, wat een lekkere strakke kut heb je hijgt hij onder het neuken, zijn dikke pik voel ik goed in en uit me glijden, een andere man duwt zijn pik tegen me mond, ik begin hem te zuigen een paar andere trekken zich af.
Mijn heupen worden samengeknepen, ik kom brult de man, geeft een harde stoot ik voel hem schokken, nu jij zegt hij tegen de man die ik pijp, ze wisselen van plek, zijn klamme pik duwt ie in me mond, goed je best doen zegt ie en slaat op me billen, de man die me neukt is niet zo heel groot maar voel hem in me stoten,
Er komt een jongen bij staan kijken, hij oogt verlegen, ik schat hem een jaar of 25 gezet postuur witte huid maar vooral een hele geile uitstraling.
De man die me neukt trekt zich terug, zijn klodders vallen op me rug, zijn plek wordt ingenomen door iemand die me billen uit elkaar trekt en met een lange haal zijn pik in me duwt, inderdaad erg strak kreunt ie, de man die ik zuig is alweer op sterkte, hij neukt me in me mond, om ons heen is het een komen en gaan van kijkende en trekkende mannen, Fons kijkt toe, zijn pik staat omhoog.

De man houdt op met neuken, hij kreunt en gaat weg, ik voel het zaad uit me lopen, de man die ik zuig hijgt nu ga ik je weer naaien in die strakke kut, hij voegt daad bij woord, met lange diepe halen naait ie me, het is heerlijk.
Ik wenk de jongen die nog steeds op afstand kijkt naar me, verlegen komt ie dichtbij.
Met grote ogen kijkt hij hoe ik geneukt wordt.
Wat vind ik hem interessant, hij straalt wat uit wat mij enorm geil maakt.
Zuig hem zegt de man achter me, ik kan net bij zijn broek komen, knoop hem los en een prachtige lul komt tevoorschijn.
Ik neem zijn half stijve pik in me mond die gelijk begint te groeien, de man achter me kreunt geeft nog een paar stoten ik voel zijn zaad uit me lopen en hij gaat weg.
Ik focus me nu op dr jonge jongen, zijn pik is enorm hard en geeft een continue stroom voorvocht, ik slik alles door, streel zijn ballen die samen trekken, hij blijft passief.
Ik kom overeind ga op me knieën neem zijn pik in me mond, mijn handen omklemmen zijn heerlijke billen, een scheut geilheid giert door me heen, ik draai hem om smeer met ons geil zijn ster in, hij stribbelt een beetje tegen als ik hem voorover buig op de tafel.

Mijn pik staat op barsten, zijn mooie witte billen maken me helemaal gek, mijn pik hou ik voor zijn ster hij geeft een enorme weerstand, stevig duw ik door, hij slaakt een harde kreet, ik zit in zijn heerlijke kut, wat voelt dit lekker, langzaam duw ik verder, aub niet bewegen, gilt ie, ik duw het laatste stukje in hem en begin te neuken, hij gilt het uit, Fons loopt naar hem toe en stopt zijn pik in zijn mond, het gillen is gedempt, ik hou het niet meer en spuit mijn zaad in de jongen, Fons zet de jongen zo neer dat zijn pik in me mond komt, Fons begint mij te neuken, lekkere dikke zaadslet brult ie, de jongen is weer keihard, zaad loopt naar beneden bij hem Fons kreunt dat ie gaat spuiten en tegelijkertijd komt ook de jongen klaar in me mond, uitgeteld ga ik even liggen……

1900 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.