Canal pride was Toppie! 2

Geplaatst door: aries64 op 16-06-22

We kleden ons snel uit in de slaapkamer en Arno nam zijn pilletje en even later stonden we in de douche lekker te zoenen en te klooien, Arno heeft zo een heerlijke grote hangzak en ik rolde die ballen in mijn hand.

Wat een geweldig gevoel is dat toch, hij trok me dicht tegen hem aan en kneedde mijn billen en probeerde een vinger in mijn kont te duwen, doe maar niet hoor ik ben niet gespoeld zei ik.
Maak je niet druk schatje, we staan toch onder de douche zei Arno en drukte zijn vinger een stukje naar binnen.
Ver ging dat niet, want mijn anus was gort droog natuurlijk, maar zo masseerde hij best lekker mijn sterretje.
Nog wat klooien en zoenen en toen gauw afdrogen en richting bed, Arno gooide nog een badlaken op het bed en ik ging erop liggen, Arno kwam naast me zitten en pakte mijn stijve leuter en begon me af te trekken en we tongden even.
Ik kon zo lekker met zijn ballen verder en hij zakte af naar een tepel en beet er zachtjes in, hij had duidelijk mijn sexverhalen goed gelezen, want daar word ik beregeil van en knorde dan ook van genot, zijn tong gleed over mijn borst, buik en tenslotte nam hij mijn pik in zijn mond en begon te pijpen, zijn hand schoof onder mijn zak en ik deed mijn benen wat uiteen om hem ruimte te geven en stootte mijn heupen omhoog en mijn pik dieper in zijn mond, dat gaf hem de mogelijkheid om een vinger tegen mijn aars te drukken en hij begon weer lekker te masseren, normaal kom ik niet zo snel maar ik was zo botergeil dat ik al snel klaar kwam, Arno de schat bleef gewoon door pijpen en ik kwam geweldig klaar in zijn mond en hij zoog tot de laatste druppel.

Wauw dat was heerlijk en ik ontspande me en Arno kwam op zijn zij naast me liggen met een tevreden gezicht.
Ik kuste hem op zijn lippen en duwde hem op zijn rug en rolde mee, al zoenend voelde ik aan zijn pik of daar al leven in zat.
Hij voelde al wel wat dikker aan en ik ging naast Arno zitten en begon aan zijn eikel te sabbelen om te zien of dat meer effect zou hebben, Arno drukte mijn hoofd wat verder en ik begon te pijpen en toen gebeurde het wondertje, ik voelde zijn pik groeien in mijn mond en pijpte nog wilder verder, liet hem er even uit en zag toen dat die pik een behoorlijke maat had, geen xl maar toch groter als dat ik eerst ingeschat had, pijp maar verder schatje zei Arno met een hese geile fluisterstem.
Nou dat wilde ik maar wat graag en ging aan de slag.
Heerlijk om hem te horen genieten en hij begon te stoten en drukte mijn hoofd telkens omlaag. 
Toen hij mijn hoofd even los liet, haalde ik even adem en vroeg of hij me lekker in mijn mond wou neuken.
Hij ging op zijn knieeen zitten en we zoenden even en hij zoende mijn hals en zei toen zachtjes in mijn oor, je bent echt een geil sletje nu of niet.
Ik zat inderdaad in mijn slettenstand zoals ik dat noem en zei volmondig, ja ik ben een geil sletje.
Arno ging rechter zitten en ik boog me voorover en hij stootte zijn pik mijn mond in en begon te neuken, zijn hand stevig in mijn nek en in een steeds hoger tempo, wat een geweld maar ja daar had ik om gevraagd en liet hem lekker begaan.

Na een tijdje hoorde ik hem zuchten en zeggen Zo ja zo ja en daar kwamen de stralen zaad mijn mond in, ik probeerde te slikken maar hij bleef ook flink door neuken en zo pompte hij zijn zaad er weer uit en liep het over mijn kin.
Toen hij eindelijk ophield moest ik eerst even op adem komen en viel zijn zaad op mijn borst en we keken elkaar aan.
Dat was echt lekker zei Arno en gaf me wat tissues aan, terwijl ik me wat droogde ging hij liggen en ik ging naast hem liggen.
Zo lagen we lekker naast elkaar nog na te genieten en wat te praten.
Wie er als eerste sliep weet ik niet maar we waren er allebei wel aan toe.
We hebben in de ochtend elkaar nog eens lekker gepijpt en Arno heeft me toen naar huis gebracht.
Zaterdag 18 Juni reis ik weer naar Hilversum, ik neem mijn spoel pompje mee, want ik wil echt genaaid worden door die lekkere vent.

Hoe de volgende date gaat, laat ik misschien ook nog weten.
XXX         

2131 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.