Jop van Tinder (2)

vervolg van Jop op Tinder (1)


... ondanks het vele oefenen met dildo's en buttplugjes voelt het nog iets groter. Ik bijt op mijn lippen vanwege de pijn op het moment dat ik hem voor het eerst echt naar binnen voel gaan. Jop ziet de lichte vertwijfeling op mijn gezicht, kijkt me met zijn mooie ogen diep doordringend aan en zegt dat ik me aan hem over mag geven en dat hij er dan voor zal zorgen dat ik alleen nog maar kan genieten van geilheid. Het stelt me gerust dat deze dominante top me ook teder wil behandelen, waardoor ik me steeds meer kan ontspannen. Terwijl we heerlijk liggen te tongen voel ik hem steeds dieper in me. Hij gaat een aantal keer heel rustig op en neer. Hij maakt me gek en ik vraag hem al snel het tempo iets op te voeren. Ik grijp me vast in de kussens en schreeuw het uit van genot. Ik weet niet wat ik mee maak, ik ben helemaal van hem. 'Dit is zo geil, zo veel intenser en lekkerder dan met een vrouw' besef ik me op dat moment. Later zei Jop me over dit moment dat ik hem met een zaadvragende blik aan keek en er om smeekte om helemaal volgespoten te worden. Ik kan me dit zelf niet eens meer precies herinneren, het lijkt wel of ik in trance was tijdens de eerste minuten dat ik een echte pik in mijn kontje heb gevoeld. Tot het moment dat Jop langzaam uit me gaat.

Ik voel zijn hand bij mijn keel en hoor 'en nu ga je me pijpen lieverd', terwijl zijn penis langzaam naar mijn mond zie komen. 'Zo groot..' kan ik nog net uitkramen voordat hij zijn eikel naar mijn lippen brengt. Langzaam ontdek ik met mijn tong steeds meer van zijn apparaat. Hij vult mijn mond steeds voller en sneller en als ik naar boven kijk zie ik hem genieten. Hij laat me een echt sletje voelen en ik hou ervan! Op het moment dat hij langzaam de controle lijkt te verliezen trekt hij zijn lul uit mijn mond en vertelt me op mijn knieen te gaan zitten. Vol van enthousiasme en geilheid  kijk ik naar achteren en voel ik hem achter me komen zitten. Ik wil hem nog een keer tongen voordat ik me heerlijk doggy ga laten nemen, dus breng mijn hoofd richting die van hem. Na nog even lekker gezoend te hebben vraag ik hem om weer rustig te beginnen, omdat ik het nog altijd wat spannend vind. Jop lacht geheimzinnig en duwt mijn hoofd omlaag. 'Wtf, wat is dit geil' bedacht ik me toen ik hem weer langzaam in me begon te voelen. 'Ik hou het niet lang meer uit' zegt Jop terwijl hij het tempo snel opvoert. Een mengeling van pijn en intens genot maken me meester. Aan alles voel en zie ik dat Jop het niet lang meer houdt. 'Please, spuit me helemaal vol schat' schreeuw toe terwijl ik naar adem snak. Zijn warme lading voel ik niet veel later me van binnenuit vullen. Wat was dit heerlijk zeg!

Nadat hij uit me is, lik ik hem helemaal schoon. 'Ga op je rug liggen'. Ik doe braaf wat hij me zegt en zag hem tegelijkertijd een vibrator uit de lade pakken. Met wat glijmiddel werd deze naar binnen gebracht. Hij gaf me de opdracht mezelf te nemen met deze vibrator en bekeek dit alles van top tot teen. In standje 69 kruipt hij over me. De combinatie van de vibratie in me, mijn lippen om zijn staaf en die van hem om de mijne zorgde ervoor dat ik al snel lekker klaar kom. Hij slikt alles door en al snel lig ik in zijn grote armen na te genieten van mijn ontmaagding.

Tijdens het knuffelen voel ik me niet vies zoals ik me normaal gesproken voel wanneer ik me aftrek op gay porno. Ik voel dat het zo goed is en dat ik ook deze kant van mezelf volledig mag zijn. Jop vertelt dat hij al vaker iemand heeft ontmaagd, maar dat hij niet vaak zo'n overgave heeft gezien tijdens de eerste keer. We beloven elkaar meteen dat dit zeker niet de laatste keer is geweest en bespreken heel open over ons seksleven, zijn eerste keer en elkaars fantasien. Jop geeft aan dat hij de sm kant nog wat weer wil onderzoeken, waarbij het meester mag zijn en zijn partner een echt slaafje, gebonden aan kettingen, gehoorzamend aan zijn wil en zweep. Ik geef aan dat ik hier ook wel eens over fantaseer, maar dat dit me nog een stap te ver is. 'En jij dan, jij hebt zoals ik dat net heb denken te kunnen zien ook genoeg geile fantasien' zegt hij terwijl hij me een beetje plagend aankijkt. Ik twijfel even, maar merk dat die nergens meer voor nodig is en vertel hem ook openlijk over mijn fantasie om door twee of drie mannen gebruikt te worden en al dat zaad te mogen ontvangen. 'Hmm, moet ik mijn sletje nu gaan delen met iemand anders? Eerst wil ik je nog een aantal keer voor mezelf hebben' zegt hij me flirterig.

De avond, nacht en ochtend verliepen vervolgens in fase van slapen en aan elkaar zitten. We kwamen beide nog meerdere keren en steeds werd ik wakker in zijn armen. Omdat ik om 11 uur af had gesproken, eindigde het al snel voor die ochtend. Bij het naar buitenstappen tikt hij me op mijn billen en roept hij me zachtjes toe 'ik bel je nog wanneer ik deze week weer tijd heb voor je'. 

Deel 3 volgt snel. 

2159 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.