Eerste keer deel 2

We zaten dus allebei op de bank Dennis en ik. Hij was net klaargekomen in me. Hij zegt, ik zal even wat te drinken halen en loopt naar de keuken en komt terug met twee koude flesjes bier. Dankjewel zeg ik en ik drink gelijk het half flesje leeg. Dat was lekker zegt Dennis. Zometeen mag je lekker pijpen. Eerst even dit opdrinken en gaan we lekker douchen. 


Lekker even opfrissen zeg ik. Ja zegt hij. We praten nog wat en we drinken ons bier op. Hij zegt, kom maar mee naar de badkamer. Daar aangekomen zet hij de douche aan en we gaan er samen onder staan. Het is zo’n grote douchekop waar je met z’n tweeën makkelijk onder kunt staan. Hij begint zichzelf eerst te wassen en daarna wast hij me helemaal van top tot teen. We spoelen ons lekker af en hij pakt mij hoofd vast en begint met te kussen. Ik kus hem gewillig terug. Zo staan wel even heerlijk te tongzoenen. Hij pakt me billen stevig vast en knijpt erin. Hmm.. wat heb je toch een lekker kontje zegt hij. 


Even later drogen we ons af en hij zegt, kom gaan we naar de slaapkamer. Daar aangekomen gaan we op het bed liggen en zoenen we opnieuw intens elkaar.  Even later doet hij het nachtkastje open en pakt daaruit handboeien. Kom eens hier zegt hij. En pakt me beide polsen vast en doet mijn handen achter me rug en doet de handboeien om. Kom maar hier lekker op je knieën zitten. Ik zit nu op de grond, op mijn knieën met mijn handen op mijn rug. 


Hij komt nu voor me staan en zegt, pijp me nu lekker slet. Ik lik eerst zijn eikel en langzaam zuig ik eraan. Vind je dat lekker? Mmm… zeg ik, ik heb namelijk me mond vol. Nu begin ik langzaam te zuigen aan zijn eikel en neem zijn pik steeds dieper in mijn mond. Ongelooflijk wat lekker geil vind ik dit en al helemaal met mijn handen op mijn rug. Ik zuig nu zijn pik helemaal in mijn mond. Hij gaat nu langzaam op en neer in mijn mondje. 


Je wilt vast dat ik je deepthroat leer? Ja, schudt ik me hoofd. Even zeker weten zegt hij. Hij haalt zijn pik uit mijn mond en zegt, je weet het zeker dat ik je helemaal diep in je keel ga neuken? Ja zeg ik dat weet ik zeker. Meteen pakt Dennis zijn pik en stopt deze direct weer in mijn mond. Hij gaat langzaam op en neer in mijn mond. 


Als hij er helemaal in zit, pakt hij me hoofd vast en duwt zijn pik helemaal diep in mijn mond. Het lukt nog niet om helemaal in mijn keel te komen. Even haalt hij zijn pik uit mijn mond, zodat ik op adem kan komen. Opnieuw duwt hij zijn pik helemaal in mijn keel en ook nu heeft hij me hoofd vast om door te duwen. Het lukt opnieuw niet om in mijn keel te komen. 


Ook nu weer mag ik even op adem komen. Hij duwt nu twee vingers in mij keel en ik kokhals vrijwel meteen. Hij haalt zijn vingers eruit en daarna duwt hij drie vingers in mijn keel zo diep als hij kan. Ik kokhals opnieuw. De tranen staan in mijn ogen. Hij trekt terug en zegt, wil je dit wel. Ja zeg ik, ga nu maar gewoon door. Oké zegt hij en duwt nu 4 vingers diep in mijn mond. Hij is groot genoeg zegt Dennis. 


Nog eens kijken of het lukt zegt hij. Opnieuw stopt hij zijn pik in mijn mond en ik begin zo goed als ik kan te zuigen… en hij gaat lekker op en neer. Zo gaan we even door en als hij echt heel hard is duwt hij ineens door en nu komt hij ineens wel in mijn keel… ik voel zijn pik nu lekker diep erin zitten… Oohh wat vind ik dit geil, denk ik. Hij haalt hem er nu uit en ik kijk hem even verbaasd aan, we gaan een ander standje doen zegt hij. Ik sta op en hij zegt. Ga maar op het bed liggen met je hoofd aan het einde van de matras. De handboeien heb ik nog steeds om. 


Als ik op mij rug lig, ga ik met hoofd op de rand van het bed liggen. Nu komt hij voor me staan en duwt nu opnieuw zijn pik in mijn mond. Ik zuig er gelijk aan en hij duwt nu meteen door in mijn keel en begint op en neer te gaan, af en toe hap ik naar lucht. Hij neukt nu diep in mijn keel. Even later voel ik dat hij begint te schokken en als hij klaar komt duwt hij zijn pik helemaal in mijn keel en spuit alles direct in mijn keel… zo lekker denk ik. Hij haalt zijn pik eruit, maakt de handboeien los en lacht naar me. Goed gedaan schat en kust me even. 


Wordt vervolgd… 

2330 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.