Liefdes Verdriet.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 19-06-22

Hallo als begin leest begrijp de titel is bedoeling ondeugend verhaal te schrijven!  Ze kennen elkaar eigenlijk niet zagen elkaar op tv. De bekende dating shows maar geen date de mannen voldeden niet echt aan hun wensen. Wie zijn hun simpel Adrie met wilde grijze krullen net met pensioen. En Pim een koele kale huismuis welk al tijd met pensioen is! Pim is diegene van de stoute afspraakjes is dit een stout afspraakje af wachten? Het is zuiver toeval dat Pim en Adrie elkaar ontmoeten meer niet.


Laten we bij het begin starten tamelijk saai. Ze hadden elkaar alleen op tv gezien dus hadden een mening over elkaar zo fout. Terug in het oude mannen huis na hun tv avontuur de draad weer op gepakt. Tot ze ontdekken we wonen in het zelfde huis vol oude mannen ja 60 +.Ze ontdekken elkaar tijdens verplichte zwem uurtje en ze douchen samen. Een blik was al genoeg om contact te maken. Huis moedigt wel vriendschappen aan maar geen homosexuele activiteiten. Als ze aan gekleed zijn volgt Pim dus Adrie wiens kamer dichterbij is. Pas als deur gesloten is kan getongd worden. Kleren blijven even nog aan medicijnkar komt zo. De mannen hebben onder de douche elkaar al bekeken. Adrie hoort de kar gaat in deur opening staan.

Gelukkig is het Ed ja de ex verpleger uit ander verhaal. Hij heeft ooit met bewoner aan gerotzooid ruikt de sfeer. Daarom is hij zo weg en haast Adrie zich naar Pim ze kleden elkaar uit. Vurige sex niet echt ruw wel Pim heeft blauwe plekken na afloop! Pim was gekomen van Adrie zijn erotische massage nou niet meer doen Adrie haha. Even schoon maken dan de actie kan beginnen. Pim in smeert voelt hoe Adrie binnen komt zo te voelen een ervaren man ? Pim schrok eerst na de pijn scheuten komt de lekkerheid van pompende pik. Adrie ramt goed in tot Pim kont vol is ja vertrouwen elkaar. Is een geheim of sex hadden tijdens dating show. Als nog even gekust hebben moet Pim weg helaas therapie voor zijn knieen. Dus volgende keer pijpen kan het stel iemand zag Pim weg glippen ? Pim weet hoe hij op tijd bij therapeut is en medicijnen aan kan nemen. Ik schreef voor wie wil lezen, onze neerlandicus zal als eerste mening geven.

1901 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.