De chaser 20

Geplaatst door: trucker-bi op 20-06-22

Tijd om even rustig te liggen krijg ik echter niet, mijn benen worden omhoog getrokken en een pik glijdt in me.

Een andere man trekt me hoofd opzij, rukt aan zijn pik en duwt zijn eikel in me mond.
De man die me neukt kneed en knijpt in me tietjes, buigt me bijna dubbel, zijn pik voel ik goed in me glijden hard stotend spuit ie zijn zaad in me, de man die ik zuig neemt zijn plaats in, hou je poten omhoog zegt ie terwijl hij aan zijn pik rukt met zijn eikel tegen en in me ster.
Naast me zie ik Fons met de jonge jongen bezig, hij streelt hem, zuigt op zijn pik.
Ik wordt geil van die aanblik, de man achter me pakt ook mijn pik en trekt nu aan beide pikken, hij kreunt zaad komt over mijn buik en pik, hij verdwijnt.
Fons heeft de jonge jongen hij bij zijn hoofd vast en trekt hem over zijn pik, zijn witte bolle kont staat gespannen, ik sta op mijn pik is keihard, zijn billen trek ik uit elkaar, er stroomt nog wat van me zaad uit hem, ik kreun en hou me pik voor zijn ster en sla hard op zijn kont die meteen rood wordt.
Mijn eikel duw ik in hem, ik voel hoe zijn sluitspier samentrekt mijn pik wordt helemaal afgeklemd.
Ik verhoog de druk en stoot wat dieper in hem, niet in mijn kontje kreunt hij, zuigen slet hoor ik Fons zeggen en hij duwt zijn hoofd naar beneden, neuk hem dikzak zegt Fons hij houdt zijn mond wel.

Mijn pik zit voor de helft in hem, ik sla nog een paar keer op zijn billen, wat een gedempt gegil geeft, pak zijn heupen vast en duw me pik in hem, met mijn buik voel ik hoe koud zijn witte reet is, hij komt los en gilt het uit ik hou me pik diep in zijn ster, Fons pakt hem nu met twee handen en duwt zijn pik in zijn keel,
Langzaam ga ik op en neer in in die dikke strakke kont, hij laat het steeds meer toe, ik verhoog het tempo hij sputtert wat tegen wat Fons erg geil vind, de jongen kokhalst op Fons zijn pik die hem daardoor nog dieper in zijn keel stoot en leegspuit, de jongen slikt en stikt hoe harder hij kokhalst hoe strakker zijn kut wordt waardoor ik nu hard in hem stoot.
Hij kreunt en gilt als ik mijn zaad voor de tweede keer in hem spuit, hij staat op pakt zijn kleding en rent weg, klootzak roept ie nog.
Ik buk en neem de half stijve pik van Fons in me mond, niemand zuigt zoals jij dikke slet mompelt hij.
Dat was geil hoor ik achter me en zo te zien heb jij ook al wat zaad in je, iets hoger met die kut, een keiharde pik komt in me, dik is ie niet maar lang wel, ik kreun, vind je hem lekker hoor ik, ja kreun ik heerlijk.
Fons komt alweer op volle sterkte terwijl de man achter me me op een heerlijke manier neemt, zacht en diep hard en diep soms er helemaal uit,  je heb een lekker kutje hoor zegt ie, zijn pik zit helemaal in me hij geeft korte stootjes trekt me naar zich toe en spuit zijn lading in me.

Hij trekt zich terug en ruilt met Fons die zijn pik meteen in me ramt, de man staat voor me met zijn druipende pik, ik neem hem in me mond en lik hem helemaal schoon, hij wordt weer stijf en kreunt als ie me in me mond begint te nemen, goed zo dikke zaadslet brult Fons, zijn stoten worden harder.
De man door Fons aangemoedigd neukt me met lange halen in me mond houdt me vast en ik voel het zaad door zijn pik in me keel stromen, slik het door dikzak zegt Fons.
De man loopt weg, Fons geeft nog een harde stoot en komt dan voor me staan, zuigen dikzak, zijn pik verdwijnt diep in me keel zijn zaad slik ik door, lik zijn pik schoon en we kleden ons aan, terug naar de auto.

1553 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.