Motorritje 2

Het eerste afspraakje met Jan "20cm" Janssen (fictieve naam uiteraard) was zo geil bevallen dat ik dacht weet je wat dit is ook ontzettend geil, dus ik trek een sexy topje aan tot een goeie 10cm boven de navel dus lekker kort. Dat topje is donkerrood, komt van ali express, heeft lange mouwen die ik tot 3/4 op stroop en wow wat voelt dat sexy om aan te hebben. Stiekem wordt ik daar al erg geil van, maar weet ik mij netjes in te houden en vraag ik Jan via een appje of ie zin heeft in een rondje op de motor én of ie misschien nog een lekker afgelegen plekje weet in de bosjes waar we met de motoren kunnen komen.


Zo gezegd zo gedaan en Jan wist nog wel een goeie plek voor een ondeugend avontuurtje, dus ik trek mijn motoruitrusting aan met nog een zwarte simpele vrouwelijke string eronder waar ik een gat in heb geknipt met daardoorheen mijn pik en ballen. 

We ontmoeten elkaar op een parking hier in de buurt, ik geef hem een tongkus op de mond, we roken even een peuk en gaan vervolgens lekker de hort op en Jan "20cm" rijd voor mij zodat hij de weg kan leiden naar die speciale plek en zodat ik even kan genieten van zijn ontzettend aantrekkelijke mannelijkheid kan aanschouwen wat mij natuurlijk ontzettend geil maakt. Met een licht opgezwollen pik rijd ik dus geil achter Jan aan die vervolgens ineens een weg in slaat voor ons avontuurtje uiteraard.

Aangekomen in de bosjes ergens lekker afgelegen inderdaad perfect om zelfs uit de kleren (in mijn geval mijn motorkleding en bij Jan ook hihi) te gaan trek ik mijn jas uit en Jan zegt wow sexy hoor dat vind ik wel wat. Dus ik zeg hmmm wat dacht je dan hiervan? En ik trek mijn broek naar beneden met mijn kontje naar hem toe en wanneer ik overeind kom blijf ik met mijn rug naar hem toe staan en benaderd Jan "20cm" mij van achteren, pakt mijn tieten eigenlijk en trekt mij tegen zich aan.

Mijn rechter hand gaat meteen richting zijn pik die nog in zijn bolstaande broek gevangen zit en mijn linker gaat op zijn linker hand op mijn tiet waarop Jan zijn rechterhand mijn van mijn broek bevrijde pik vast pakt en begint mij heel langzaam en geil af te trekken. Mijn rechterhand is ondertussen bezig met het bevrijden van Jan z'n 20cm en heeft daarbij succes hihi. Tegelijkertijd tongen we geil en open tot ik mij eigen omdraai en zijn broek van zijn billen af trek. Eenmaal op mijn hurken blijf ik zitten en neem zijn ballen in mijn mond, lik er geil aan en zuig er even op waarop ik vervolgens zijn pik in mijn mond en erop begin te zuigen.

Lekker nat pijp ik Jan op mijn hurken in de bosjes, geen ziel te bekennen in mijn topje en string. Ik heb er genoeg vertrouwen in dus ik trek mijn laarzen uit en haal de kevlar spijkerbroek van mijn enkels en doe dit ook bij Jan. We staan tussen de 2 motoren en 2 grote bomen, dus dat is ook afgedekt dus ik leg een grote handdoek op de grond en Jan gaat lekker mannelijk tegen zijn motor aan staan. We tongen even geil terwijl ik rechtop sta en ik op een vrouwelijke manier want daar wordt ik zo geil van en trek hem lekker geil af tot ik lekker door mij hurken zak op de handdoek en hem geil, diep en nat vervolg te pijpen en zuigen.

Jan kreunt heel zachtjes en beweegt geil mee, af en op een gegeven moment pak ik zijn pik beet tijdens het pijpen en trek hem geil erbij af. Jan begint zoals het lijkt moeite te krijgen met inhouden en zegt ik kom bijna maar ik wil nog niet, dus ik stop met pijpen en begin hem weer te tongen. We gaan samen zitten op de handdoek en Jan begint met mijn pik vast te pakken en trekt mij langzaam en geil af we tongen geil verder en ik kreun zachtjes waarop ik hem weer begin te pijpen en zeg tegen hem kom maar wanneer je wilt schat en in standje 69 pijpen we elkaar heerlijk klaar. Ik spuit zijn mond vol en hij de mijne, heerlijk warm slikken we alles door en tongen nog even geil na met elkaars pik in de hand.

We kleedden ons aan en vertrekken richting Jan "20cm" z'n huis om later op de dag nog een geil uurtje te neuken languit op de bank hihi. Maar dat is voor de volgende keer en dit is allemaal puur fictie uiteraard.

Xx

2297 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.