Woonbootbezoek

Geplaatst door: lurker op 22-06-22

Ik loop in de middag over de diepenring van Groningen en een oudere, maar wel nog vitale man met een gemoedelijke uitstraling parkeert zijn Volvo naast een woonboot. Hij zegt tegen mij "Jongeman in je lichtblauwe T-shirt, heb je zin in een drankje? Mijn werkdag zit erop en om nou alleen te gaan zitten drinken is ook zo wat". Ik antwoord dat ik denk dat ik eigenlijk weg moet, heb het idee een beetje aan de dunne te raken en dat ik dus beter een kroeg of restaurant op kan zoeken voor een wc, ook al lijkt de nood nog niet heel hoog.

De man zegt "Nou, dan kan ik je helemaal aanraden binnen te komen en samen een drankje te drinken, moet je naar de wc, dan kan dat gewoon bij mij, ook voor een grote boodschap, ik heb daar geen problemen mee". Aangezien het voor mij als opluchting voelt dat ik me niet meer druk hoef te maken over het zoeken naar een wc mocht de nood aan de man zijn, besluit ik op het aanbod in te gaan. De man stelt zich voor als Wim en ik stel me voor als Sander, waarna ik mag kiezen wat ik wil drinken. Ik kies water.

We kletsen wat en als Wim net een speciaal biertje op heeft wordt hij al wat losser. Hij zegt "Zou je niet liever alvast wat knopen van je broek losmaken? Dat verlicht de druk en als je straks moet kan je sneller naar de wc". De sfeer is heel gemoedelijk en Wim heeft een punt, dus maak ik een paar knopen van mijn broek los. Als Wim pas net aan zijn tweede biertje is begonnen zegt hij "Misschien is broek uit nog wat makkelijker, al moet je dan eigenlijk ook je schoenen uit doen … weet je wat? Het is nog zo warm, ik doe ook gewoon mijn broek en schoenen uit" en hij voegt de daad bij het woord, waarop ik dat ook maar doe.

Als ik weer zit zie ik dat Wim een bobbel in zijn boxer begint te krijgen. Ik wilde dat net gaan negeren als Wim zegt "Mijn boxer wil ik nu eigenlijk ook wel uit doen, maar dan wil ik ook aan mijn piemel zitten, ik ben nogal onder de indruk van jouw kont, kom eens voor me staan".


Ik denk "In wat voor situatie ben ik nu weer beland??", maar ergens intrigeert het me ook en ja, ik ben ook erg nieuwsgierig naar wat er zou gebeuren àls ik doe wat hij vraagt en dus sta ik op, loop naar hem toe en blijf voor Wim staan. Wim zegt vervolgens kortaf "Omdraaien!", want ja het ging hem om mijn kont. Ik draai me om, maar kijk wel wat Wim doet. Hij trekt zijn boxer naar beneden, pakt zijn piemel vast en begint zichzelf af te trekken. Na daar eventjes naar gekeken te hebben ga ik voor me kijken en bestudeer ik de inrichting van de woonboot. Ik heb niet door dat Wim, als hij voelt dat hij gaat komen, opstaat. Wel merk ik het dat hij vervolgens zijn sperma op mijn boxer schiet en daarmee overvalt hij me toch wel een beetje waardoor ik schrik.

"Sorry" zegt Wim "Zal ik je boxer in de wasmachine doen? Met het korte programma is dat een half uurtje en daarna droogt ie in de zon ook weer heel snel". Ik was niet direct van plan nog minimaal een uur te blijven, maar heb ook geen haast om te vertrekken. Als Wim vervolgens aanbiedt eten te laten bezorgen en ik mag kiezen wat, ga ik overstag. Ik zeg dat ik wel een pizza lust en trek mijn boxer uit, waarna ik die aan hem overhandig. Wim doet daarop ook zijn boxer uit en zegt "Om een beetje gelijk te zijn zal ik ook in mijn blote piemel rondlopen". Dit maakt de situatie er enerzijds gelijker op inderdaad, maar ook een beetje gekker: twee mannen die beide alleen sokken en een shirt aanhebben. Wim stopt mijn boxer in de wasmachine en komt terug naar de zithoek.


We praten en drinken verder, maar na een kwartier of zo begint Wim, onder aanmoediging van onze blote piemels zegt hij, over seks. Ik heb daar aanvankelijk geen moeite mee, maar Wim stuurt het gesprek behendig naar mijn fantasieën en na die met vrouwen komen die met mannen. Ik raak een beetje gegeneerd, maar vertel wel nieuwsgierig te zijn naar een man aftrekken of ook pijpen en ik heb het nog niet uitgesproken of Wim gaat staan, wijst naar de grond voor hem en zegt "Nou, kom maar zitten dan". Ik zit even stil, kijk naar Wim, naar de plek op de grond die hij aanwijst en ik denk "Waarom ook niet", sta op, ga voor hem op de grond zitten, pak zijn piemel vast en begin hem af te trekken.

Het duurt een tijdje, maar dan vraagt Wim of ik enkele seconden zijn eikel in mijn mond wil nemen en hem daarbij wil aankijken, want dat lijkt hem zó geil. Ik denk er net zo over en stop dus zijn eikel in mijn mond. Vrij snel daarna trekt Wim zijn piemel alweer terug om in mijn gezicht klaar te komen. Ik had daar geen toestemming voor gegeven, maar vind het eigenlijk wel passend of zo, dus ik laat het gewoon toe.

Wim gaat er bij zitten en zegt "Even bijkomen, blijf jij even zitten? Ik haal zo een doekje voor je". Aangezien ik denk dat Wim een minuut of zo bedoelt blijf ik inderdaad een tijdje zitten met zijn sperma in mijn gezicht. Net als ik denk dat het wel erg lang begint te duren piept de wasmachine, staat Wim op en komt hij even later terug. Hij zegt mijn boxer buiten aan een waslijn gehangen te hebben en reikt mij een tissue aan, waarmee ik mijn gezicht schoonmaak. Daarna ga ik weer op de bank zitten en kletsen we verder.


Even later gaat de bel, waarna Wim snel zijn broek aan doet, de pizza’s bij de deur ophaalt en bij het terugkeren in de zithoek het eten op tafel zet en zijn broek weer uit doet. Vervolgens eten we beide onze pizza op en net als ik denk dat we nu weer gaan kletsen vraagt Wim of ik weer voor hem wil gaan staan. Ik ga, expres, weer met mijn gezicht naar hem toe staan, maar als Wim wederom "Omdraaien!" zegt draai ik me weer om, al blijf ik wel achterom kijken om te zien wat er gaat gebeuren. Wim betast minutenlang mijn billen waarna hij opeens zegt "Kijk eens voor je …" en hoewel ik dat spannend vind, doe ik het wel. Wim gaat vervolgens met een vinger over mijn sterretje, en als ik dat toelaat duwt hij hem ook naar binnen. Ik geef daarop een klein gilletje, maar laat het wel toe, hoewel ik dit (nog) niet per se prettig vind.

Als Wim opstaat en "Even wat glijmiddel pakken" zegt blijf ik gewoon staan en als Wim even later terugkomt en zijn ingesmeerde duim naar binnen duwt accepteer ik dat ook. Net als twee vingers tegelijk meteen daarna. Ik had het kunnen weten natuurlijk want door dit allemaal toe te staan gaat Wim ook naar de volgende stap, hij ritselt duidelijk hoorbaar een condoomverpakking open, doet het condoom om en smeert zijn inmiddels weer stijve piemel in. Aangezien ik daar allemaal niet op reageer vraagt Wim mij of ik mijn billen uit elkaar kan trekken en ja, ook dat doe ik. Dan duwt hij vervolgens zijn piemel naar binnen, waarna ik een kreuntje slaak, maar verder niks, ik accepteer zoals verwacht ook zijn piemel in mijn kont.

Wim begint daarop langzaam zijn piemel heen en weer te bewegen. Bij mij levert dat zo nu en dan een kreun of kreuntje op en na enkele minuten komt hij voor de tweede keer klaar. Net als Wim zijn piemel terugtrekt en mijn kringspier zich weer lijkt te gaan sluiten moet ik naar de wc en dus doe ik dat.

Het duurt even voor ik me weer vanuit de wc naar de zithoek begeef. Mijn kont voelt nog steeds na, maar ik weet nu niet of dat vooral door het wc-bezoek komt of door de piemel die ik in mijn kont heb gehad. In elk geval reikt Wim me mijn boxer weer aan en doe ik die ook meteen weer aan, net als mijn broek en schoenen, want ja, Wim is ook weer aangekleed. Wederom kletsen en drinken we een tijdje, zowel over wat we gedaan hebben als over heel andere dingen en als Wim aangeeft dat het zo langzamerhand tijd is dat ik weer naar huis ga zegt hij er meteen achteraan "Maar een afscheidscadeautje zou ik wel waarderen" en hij gaat weer staan op de plek waar hij eerder stond, haalt zijn alweer stijve piemel tevoorschijn en wijst naar de grond voor hem. Het voelt enigszins dwingend en dat is denk ik ook precies de bedoeling.


Ik besluit mee te gaan in Wims wens en ga inderdaad voor hem zitten waarna ik zijn piemel vastpak en eraan begin te trekken. Als Wim commanderend "Pijp me" zegt doe ik dat ook gewoon en zonder dat hij erom vraagt kijk ik hem daarbij aan. Na Wim een tijdje gepijpt te hebben zegt hij "Ik wil jou ook een afscheidscadeautje geven, ik wil in je open mond met uitgestoken tong klaarkomen" en als hij zijn piemel terugtrekt houd ik dus mijn mond open, steek vervolgens ook mijn tong uit en blijf hem daarbij aankijken. Wim schiet ditmaal zijn lading op mijn tong en als er niks meer komt haal ik het cadeautje binnen en begin er wat mee te spelen in mijn mond. Als Wim "Slik!" zegt, slik ik meteen door en als hij mij vervolgens aankijkt en botweg "En wat zeggen we dan?" vraagt, zeg ik "Dank u meneer" terug.

Daarop moet Wim lachen, hij stopt zijn piemel weer in zijn boxer, trekt zijn broek omhoog, loopt naar de deur toe, doet deze open en zegt "Fijne avond nog!", waarna ik snel opsta, hem ook nog een fijne avond wens en door de deur naar buiten ga. Wim doet zonder nog wat te zeggen de deur achter me dicht en op slot. En ik? Ik sta nog even op de loopplank en denk: dat was wel erg goedkoop voor Wim, het heeft hem maar één pizza gekost en hij heeft meerdere keren gebruik van me mogen maken. Maar het gekke is, ik vond het niet erg. Sterker nog ... ik deed het graag

4480 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.