Pijpbeurt door een gloryhole

Ik liep de trap af naar de darkroom met mijn flesje bier in de hand. Ik was hier net aangekomen. Er staat een knappe gozer alleen in een hokje. Hij heeft een sikje, een dun snorretje, is slank gebouwd en hij draagt ​​een spijkerbroek. Ik schat dat hij een jaar of 30 is. Hij kijkt me aan en doet de deur van zijn hokje dicht. Afwijzing? Jammer. Hij zag er zo lekker uit.

Er is nog een hokje vrij naast de zijne en ik stap daar naar binnen en laat de deur openstaan. Ik leun achterin tegen de muur, hand op mijn kruis met m´n pik geil in mijn spijkerbroek. Alleen mannen die slechts nieuwsgierig rond lopen te kijken momenteel hier beneden of komt er ook nog enige actie? Misschien stapt iemand zo dadelijk mijn hokje binnen om lekker met mij aan de gang te gaan?
De knaap in het hokje naast de mijne kijkt naar me door de gloryhole. Dan likt hij zijn lippen en wenkt hij met zijn vingers. Dit zal toch niet echt waar zijn? Ik sluit de deur van mijn hokje en knoop mijn 501's los. Houd mijn pik, nog steeds halfzacht, bij de gloryhole. Ik voel nu zijn hand mijn ballen strelen. Steek mijn pik door de gloryhole.

Dan voel ik zijn vochtige warme mond over mijn pik glijden. Een heerlijke warme mond. Zo lekker zacht. Mijn pik steigert omhoog in zijn mond en hij begint zijn mond heen en weer te bewegen. Mijn pik wordt harder en harder. Keihard. Deze gozer aan de andere kant van de gloryhole is echt een pro. Opent zijn keel voor mijn inmiddels dikke pik, slikt en stimuleert de rand net onder de bolvormige eikel met zijn tong. Fuck, fuck, fuck. Dit voelt zo goed dat het niet lang meer kan duren. Wat een fantastische pijpbeurt. Fan-fucking-tastisch!
Zal ik me terugtrekken?
Even rustig aan doen?
Wil hij niet ook eventjes door mij gepijpt worden?
Alsof hij mijn gedachten kan raden, voel ik zijn vingers onder mijn ballen. Zijn mond gulziger, urgenter. Hij wil gewoon alleen maar een hete pik in zijn mond en doorgaan met de blowjob. Langzaam beweeg ik mijn heupen heen en weer bij de gloryhole en de hete mond wordt steeds gretiger.
Ah, het voelt zo verdomd goed, en dan spuit ik mijn zaad in die heerlijke hete mond.
Hij slikt mijn lading gulzig door.
Als ik klaar ben en mijn lul zacht begint te worden, stop ik hem terug in mijn Levi's. Ik open de deur van mijn hokje. Hij had nu ook de deur van zijn hokje geopend. Toen ik naar buiten stapte, glimlachte hij.
"Hé, die lul van jou stelde niet teleur," zei hij zacht, "echt niet... Wat een geile pik, man..."
"Jouw mondje wist anders ook precies wat te doen," zei ik.
Ik voelde zijn hand in mijn kruis knijpen."'Kom maar terug als je straks nog een keer wilt," zei hij toen zacht. Zijn lippen kusten de mijne, hij stapte terug in het hokje en ik ging naar boven voor nog een biertje.

2962 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.