Vakantie met Henk (deel 3)

Ik vertelde al eerder over een vakantie, nu bijna 20 jaar geleden, toen ik met een collega van mijn moeders werk meereed naar de Middellandse Zee. Het was een vakanie om nooit meer te vergeten, waarin ik heel veel van mezelf heb ondekt, en het is leuk om het na al die jaren eens op te schrijven.

Hoewel Henk al jaren getrouwd was had hij ook belangstelling voor mannen. Ik had het misschien kunnen weten van de foto's die hij voor vertrek liet zien en hij had het over de naaktstranden, maar ik had er absoluut geen erg in, en was er zelf ook niet mee bezig. Toch belandde we al onderweg bij elkaar in bed, noodgedwongen door het slechte weer, maar anders was er vast later toch wel iets gebeurd.

Die eerste nacht hebben we gelijk geneukt, voor mij de eerste keer. Het was ongemakkelijk en geil tegelijkertijd. Henk's pik is zo groot dat het zelfs met glijmiddel maar nauwelijks ging. Wel ging het geleidelijk steeds beter. Ook heb ik Henk een paar keer gepijpt. Een geile ervaring om zo'n grote te zuigen waar je met twee handen omheen kon.

Eenmaal op de camping aangekomen gingen we ieder ons eigen gang, ik surfen en Henk naar het strand. Ik vertel eerder al hoe hij terugkwam van het strand met ene Henry, een goed-gebouwde Fransman van zo'n jaar of 40 schatte ik, die mij wilde ontmoeten. Ik weet niet wat Henk hem had verteld, misschien dat hij met een toyboy op vakantie was of zoiets, want hij keek me al gelijk verlekkerd aan. In ieder geval belandde we met z'n drieën in bed die avond, waarbij Henry mij neukte en ik Henk tegelijkertijd pijpte.

Henry's pik leek wel voor mijn kontje gemaakt, zo zalig was het. Wat een verschil een paar centimeter kan maken, want met Henk ging het bijna niet. Ik zat op mijn handen en voeten, met Henry achter mij neukend, en Henk van voren die ik pijpte. Nadat ze allebei kwamen, moest ik mezelf aftrekken terwijl zij toekijkt. Het was allemaal zo nieuw voor mij, nooit geweten hoe lekker dat was.

We spraken af om de volgende dag met z'n drieën naar het naaktstrand te gaan. Dat hadden ze volgens mij van te voren al bedacht. Ik had er wat bedenkingen bij, maar was ook wel benieuwd hoe het zou zijn op zo'n strand.

Afijn, hier pak ik het verhaal weer op. Die nacht heb ik in mijn eigen tentje geslapen, en lekker lang uitgeslapen tot het niet meer te harden was van de hitte. Henk had een heerlijk ontbijtje klaar staan. Na het douchen wenkte Henk me in de kampeerauto. Hij had een doosje bij zich. "Welke wil jij" zei Henk, terwijl hij de inhoud liet zien. Hij had een hele verzameling penisringen, van roestvrij stalen, die ik Henk de avond daarvoor had zien dragen, tot rubberen ringen.

Ik koos de kleinste die ik erbij zag, de meeste waren van Henks formaat. Henk hielp me bij het omdoen. Het voelde wat suf om naar een naaktstrand te gaan, en dan zo'n ring te dragen, maar kennelijk was dat de dress-code. Henk zelf nam de roestvrij stalen. Behendig haalde hij zijn ballen door de ring, als eieren zo groot, gevolgd door zijn slappe lul. Die zou er bij mij zo afvallen.

Ik deed een sportbroekje aan met een binnenbroek en een T-shirt. Daarna even ingesmeerd met zonnebrandolie, zonnebril op en ik was klaar om te vertrekken. Henk had een korte broek aan, met volgens mij niets eronder en een linnen shirt.

Van de camping was het zo'n 20 minuten rijden naar het strand. Op de parkeerplaats aangekomen stond Henry al te wachten op ons. Hij gaf Henk een knuffel, en mij een tongzoen in mijn nek. Henry had aan mouwloos shirt aan, waarbij je zijn gespierde armen goed kon zien.

Na nog een laag zonnebrandcreme gingen we op pad. Vanaf de parkeerplaats was het zo'n 15 minuten lopen door het duingebied naar het begin van het naaktgedeelte. Henk voorop, daarna ik, en Henry achter me. Ik voelde bijna zijn ogen op mijn broekje. We kwamen haast niemand tegen. Bij het bordje Zone Naturiste stopte Henk, en begon zich uit te kleden. Henry deed hetzelfde, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ik deed snel mijn broekje en T'shirt uit. Daar stonden we dan, 3 generaties naakte mannen met alle drie een cockring.

Henk ging nu van het pad af, het duingebied in. Hij had kennelijk een plekje op het oog en stapte redelijk door. Het leek alsof er niemand anders was, maar af en toe zag je een hoofd omhoogkomen. Verspreid lagen mannen te zonnen in de duinpannen. Ik probeerde er niet teveel aandacht aan te geven want ik wilde niet met een stijve rondlopen. Na nog zo'n 10 minuten lopen kwamen we aan de rand van de duinen waar je het strand en de zee kon zien. Daar stopte Henk, en haalde een groot kleed uit z'n tas. Henry had ook zoiets bij zich dus we hadden flink de ruimte.

Nadat we alle spullen hadden uitgepakt, en nog wat zonnebrandcreme hadden opgedaan, vroeg Henry of ik wilde zwemmen. Hij pakte mijn hand en we liepen samen van de duinen omlaag naar het strand. Het zand was heel heet en we moesten flink doorlopen. Als een verliefd stel renden we hand in hand naar de zee, onze pikken chaotisch bungelend heen en weer.

Henry dook gelijk het water in. Ikzelf moest eerst even wennen, want het water was best koud. Henry begon me plagend nat te spatten. Ik rende ervan weg, en hij zat achter me aan. Zo liepen we wat te dollen tot Henry me had ingehaald. Hij dook op me met 'n handen om mijn middel, en we vielen over elkaar heen in het water. Daar ging we verder stoeien, waar Henry onder water steeds mijn kontje greep en tegen me aanree. Na zo'n 20 minuten ons uitleven stonden we uitgeput in de branding.

Het strand waar wij waren was bijna leeg. In de verte zag ik Henk en we zwaaide. Henry kwam dicht achter me staan. Ik voelde zijn lul tegen we aan. Hij vouwde zijn handen over mijn heupen en begon met langzaam af te trekken. Hoewel er niemand was voelde alsof de hele wereld mij naakt kon zien. Daar stond ik dan met een stijve pik in de zee en Henry achter mij die mij nek kuste. Het was zo onbeschrijfelijk geil dat ik moeite had om niet klaar te komen.

Dat merkte Henry ook en hij nam me mee terug de duinen in. Na ons te hebben afgedroogd, bood Henry aan om me in te smeren. Ik ging op mijn buik op het kleed liggen, terwijl Henry mijn schouders en rug masseerde. Hoe lager hij kwam hoe geiler ik werd. Nadat hij m'n benen had in gesmeerd ging hij terug naar m'n billen. Hij hield ze uit elkaar en begon me toen te likken.

Voor mij was het de eerste keer dat ik zo gelikt werd. Echt supergeil was dat. Henry bleef maar doorgaan, steeds dieper met zijn tong mijn holletje in, terwijl Henk van een afstandje toe keek. Ik denk dat wel een half uur zo hebben gelegen. Mijn kont was helemaal nat, en uitgelikt. Ondertussen rommelde Henk wat in zijn tas en haalde een condoom tevoorschijn, die hij aan Henry gaf. Ik kreeg niet alles mee omdat ik op mijn buik lag, maar niet veel later voelde ik Henry's eikel tegen m'n gaatje aan.

Langzaam gleed zijn pik naar binnen en begon hij me te neuken. Zalig was het. Henry lag op mijn rug en kuste mijn nek. Hij fluisterde van alles in het Frans waar ik niets van verstond maar het maakte me alleen maar geiler. Henk was inmiddels overeind gekomen en begon zich nu langzaam af te trekken. Zijn lul werd dikker en dikker en kwam overeind. Terwijl hij half hard was, kwam hij naar me toe en ik moest hem pijpen. Ik voelde zijn pik in mijn mond keihard worden.

Henry gooide het tempo omhoog, en begon me steeds sneller en dieper te neuken. Ik kreunde met Henry hijgend achter me. Hij leek te willen komen. Ze zeiden iets tegen elkaar in het Frans, waarop Henk zijn pik uit mijn mond haalde. Henry neukte me nog een keer hard, en haalde toen zijn pik uit mijn kont. Snel rolde hij het condoom eraf en kwam voor me zitten. Henk draaide me op m'n rug, terwijl Henry zich aftrok boven mijn gezicht.

Het duurde niet lang voordat Henry klaar kwam. Dikke stralen sperma vlogen over mijn gezicht, mijn mond, lippen, oog, zelfs neusgaten zaten onder zijn zaad. Terwijl ik nog aan het bekomen was, was Henk ondertussen aan mijn voeteneind komen zitten en nam plaats tussen mijn benen. Die tilde hij omhoog en boog ze ver naar achter waarbij mijn knieën zowat bij mijn oren zaten. Door de sperma in mijn ogen zag ik niet veel, maar ik voelde Henks pik tegen mijn kontgaatje.

Zijn pik was duidelijk een stuk dikker, maar het ging veel makkelijker nu. Misschien omdat ik al voorgeneukt was en mijn gaatje was opgerekt. Een heerlijk vol gevoel was het toen Henk steeds dieper in me zat. Hij begon me heel langzaam en passievol te neuken. Met mijn handen voelde ik hoe zijn harde staaf op en neer ging in me. Het was zo ontzettend geil. Henry boog voorover en begon te tongen met Henk, die me harder en harder neukte. Hun zien tongen maakte me alleen maar geiler.

Na wat leek wel een uur te duren, maakte Henk zich klaar om te komen. Met een diepe kreun kwam Henk klaar waarbij hij mijn kontje volpompte met sperma. Langzaam haalde hij zijn pik uit mijn kont. Ik voelde hoe zijn zaad uit mijn kont droop. Ik voelde me zo gebruikt en sletterig, het is moeilijk te beschrijven. Daarna mocht ik me eindelijk zelf aftrekken, terwijl Henk en Henry toekeken. Ik kreeg een heel intens orgasme, waarbij mijn sperma de lucht in schoot en over mijn buik naar beneden droop.

Daar lag ik dan met drie porties zaad over me, uitgeput en een beetje de weg kwijt. Ik besloot om terug naar het strand te gaan om me daar af te spoelen. Verdwaasd liep ik naar de zee. Daar passeerde ik een wandelaar. De oude man keek me lachend aan en zei iets in het Frans. Het sperma droop nog van mijn kin af en tussen mijn benen door naar beneden. In de zee ben ik eerst even uitgeput gaan zitten om me langzaam schoon te spoelen.

Na een half uurtje te hebben gedobberd ben ik terug gegaan. Daar lagen Henk en Henry in standje 69 elkaar af te zuigen. Die twee wisten van geen ophouden. Ik liet ze hun gang gaan, ben gaan liggen en weggedommeld. Ik weet niet hoe lang ik daar heb gelegen, maar op een gegeven moment maakte Henk me wakker. Het was tijd om te gaan zei hij. Dus alles inpakt, daar mijn kleren maar gelijk aangedaan en terug naar de parkeerplaats. Daar hebben we Henry gedag gezegd. Die ging die dag terug naar huis en hebben we niet meer gezien die vakantie.

Het is alweer een heel verhaal geworden. Ik heb nog wel een paar dingen van die vakantie, zoals wat er 's avonds in dat duingebied gebeurd. Ook ben ik nog een paar nachtjes bij dat Zweedse meisje wezen slapen. Daarover een volgende keer.

2792 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.