Collega

Geplaatst door: johnutr op 29-06-22

Op mijn werk heb ik een leuke collega een Antilliaan 25 jaar.

Hij heeft het altijd over vriendinnen, tegen mij is hij wat afstandelijk ik dacht omdat ik openlijk gay ben.

Op een zaterdag ga ik weer eens naar Amsterdam en bezoek een leerbar.

Ik drink aan de bar een biertje en wie komt er ineens van beneden uit de doka, John (fictief) mijn collega. hij schrikt en ik zeg ja dat is het risico als je hier komt kan je zo maar een bekende tegen komen.

Hij verteld dat het op de Antillen een grote schande is en hij daarom als hetero door het leven gaat. Hij is best jaloers dat ik zo open gay ben. We praten nog wat en ik beloof hem echt dat ik het niemand zal vertellen. We drinken nog wat en het is ineens heel vertrouwd met hem. ik zeg op een gegeven moment ik ga even naar beneden veel plezier nog en ik ga naar beneden.

Ik loop wat rond beneden kijk in de hokjes en in het donkere hok.

Ik zie niet echt iets wat mij boeit ik ga een hokje in laat de deur open

Ik kleed me uit tot mijn strakke boxershort .


Diverse mannen lopen langs of gaan in het hokje naast me maar ik heb geen interesse, dus reageer ik niet. dan zie ik John ineens aan komen, hij loopt het hokje naast me in en doet zijn deur dicht. Ik doe mijn deur ook dicht en ga op mijn hurken zitten ik kijk door de gloryhole zijn hokje in maar zie niks te donker. Ineens schuift er een pik van zeker 22 cm door het gat.

Ik bedenk me geen moment en neem die pik diep in mijn mond. Na enige tijd trekt hij zijn pik terug ik steek mijn pik door het gat en wordt heerlijk gepijpt door John. Als ik bijna klaarkom stopt hij. Ik kijk door de gloryhole verwacht dat zijn pik er weer uitkomt maar hij vraagt doe je deur open. Ik doe de deur open en even later komt John naakt mijn hokje binnen hij rukt de boxer van mijn kont en zonder glijmiddel duwt hij zo zijn pik in mijn ass. Hij begint me met zijn 22 cm dikke pik te neuken. ik kreun hard: zo lekker.

Een hand komt door de gloryhole en die pakt mijn pik en trekt hem door het gat, hij begint me te pijpen.

Terwijl John mijn ass vol spuit kom ik klaar in de vreemde zijn mond. We kreunen beide hard en diverse mannen staan naar ons te kijken.

Wij kleden ons aan en gaan boven wat drinken.

Zo dit had ik niet verwacht van je zeg ik tegen John. Ja man ben zo geil op je en ik geloof dat je je mond over mij houd. Ik bezegel het met een kus.


Als we ons pilsje op hebben gaan we nog een keer naar beneden, nu wil hij geneukt worden we kleden ons weer uit en hij pijpt mijn pik nat daarna lik ik zijn mooie kontje met zijn lekkere bolle billen. voorzicht penetreer ik hem maar ik glijd er makkelijk in, ik begin hem te neuken eerst rustig maar steeds harder. Hij spuit zijn zak leeg door de gloryhole ik spuit zijn kont vol.

 We kleden ons weer aan en gaan naar mijn huis. Voor het slapen gaan neukt hij mij na het wakker worden neuk ik hem.

Op het werk doen we normaal tegen elkaar, vaak komt hij het weekend bij mij logeren dan neuken we elkaar. De laatste tijd fistfuckt hij mij. 

Zijn familie weet nog steeds van niks.

Mijn familie weet er wel van.

4362 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.