BJ

Geplaatst door: waterrat op 01-07-22

Love to suck, staat er boven zijn Grindr profiel, maar verdere informatie ontbreekt. Geen beschrijving, geen foto, alleen dat hij zich 150 meter van mijn huis bevindt.  Het is 7 uur 

s morgens, ik lig langzaam wakker te worden in bed. Ik speel met mezelf, mijn pik is hard, ik streel mijn buik met een vinger, dildo in mijn kont, en ik probeer mijn lul te sounden met de steel van de lepel van mijn ochtendkoffie. Het kriebelt aangenaam diep in mijn geslacht. De plotselinge wens om hier op bed wakker gepijpt te worden. Ik tap de BJ-boy, die meteen reageert. Heb je een foto van je lul? Ik maak een dickpick, zonder soundgereedschap erin, en verstuur hem. Lekker, antwoordt hij. Helemaal voor jou. Die maak ik keihard. Kom je langs? Ik lig nog op bed. Graag. Ik kom er nu aan.


Ik zet de voordeur op een kier, dan kun je binnenkomen zonder bellen, zeg ik nog.

Snel neem ik een douche, om me schoon te maken voordat hij er is. Het feit dat een onbekende langskomt om me te pijpen maakt me geil. Mijn lul is hard en staat recht vooruit. Nog voordat ik me kan afdrogen, hoor ik gestommel in de gang. Kut, mijn date is er al. Ik loop de douche uit en zie een Chinese jongen staan. Hij stelt zich niet voor, maar slaat zijn ogen neer en kijkt naar mijn stijve pik. Ik sta hier kletsnat, met een dikke lul  recht tegenover hem. Het is nauw in de gang. Hij volgt me naar de woonkamer. Ik blijf staan op het tapijt. Hij pakt zonder iets te zeggen mijn geslacht beet. Dan zakt hij op zijn knieën en laat het in zijn mond glijden. Mijn lul lijkt te smelten in de warmte. Het gaat allemaal te snel. Ik ga liggen op het tapijt, hij gaat op zijn knieën naast me zitten, ik voel een vinger langzaam naar binnen gaan, diep in mijn kont. Niet klaarkomen nu, zeg ik tegen mezelf, maar het is al te laat. Ik merk hoe mijn lul opzwelt, steeds dikker wordt, kriebelt en dan explodeert achter in zijn keel. Even wacht hij en spuugt dan mijn sperma uit op mijn buik. Daar blijft het liggen als een dikke, witte klodder en hij kijkt er gebiologeerd naar. Om te voorkomen dat het in het tapijt loopt, veeg ik het met een hand uit over buik, borst en benen. Ik glim over de hele voorkant. Nog steeds met zijn vinger in mijn kont gaat hij met zijn tong over mijn buik en borst. Met lange, raspende halen likt hij mijn zaad op en slikt het door. Als ik helemaal schoon gelebberd ben, staat hij op en loopt zonder te groeten de deur uit. 

Hoewel hij vlakbij woont, heb ik hem nooit meer gezien.

3148 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.