Het wc-hokje

Geplaatst door: damian op 01-07-22

Ik hoorde de deur open gaan. Voetstappen, zachtjes op de koude vloer, schuifelde dichterbij.

Heel even stopte het, om daarna weer verder te gaan. Plots zag ik een paar sneakers onder de deur doorkomen. Langzaam ging deze open en ik keek vol verwachting naar degene die binnen kwam. Bijna fluisterend zei hij, ‘ik had niet verwacht dat je zou komen.’ Van de zenuwen kon ik niets anders doen dan knikken. Snel deed hij de deur van de wc achter zich dicht. Daar stonden we dan, na al die lange opwindende chats, tegenover elkaar in het wc-hokje. Hij was langer dan ik had verwacht, ik schatte hem een kop groter. Er viel een ongemakkelijke stilte. Snel deed ik een stap naar voren en begon hem over zijn bobbel te strelen. Hij kreunde zacht, sloot zijn ogen en leunde achterover tegen de deur. Zijn pik werd harder en hoe harder ik erin kneep hoe meer hij ging kreunen. ‘Maak maar los, ‘kreunde hij.

Ik liet mij zakken zodat ik op kruishoogte kwam te zitten. Ik maakte de knoopjes van zijn broek los, en terwijl ik dat deed keek ik hem aan. Heel even kruiste onze blikken elkaar, geen woord, maar de lichaamstaal was voldoende. Met het los maken van de laatste knoop viel zijn broek op de grond. Ik bekeek zijn kruis, zijn pik verpakt in een witte boxer, priemde vooruit. Ik kneep er weer in om hem te plagen. Zijn eikel tekende zich af in zijn boxer, een natte plek van opwinding, een teken van voorvocht. Ik plaatste mijn lippen op zijn boxer en blies mijn warme adem door de stof heen. Hij zuchtje, duwde zijn heupen naar voren, een teken dat hij meer wilde dan dit. In een snelle beweging trok ik zijn boxer naar beneden. Zijn pik schoot de vrijheid tegemoet. Groot, zichtbaar besneden aan zijn voorhuid te zien, had deze zich achter de eikel terug getrokken. Zijn eikel glom van het voorvocht. Ik kon het niet laten en plaatste mijn lippen op zijn natte eikel. Met mijn tong verkende ik eerst zijn eikel, speelde met zijn pisgaatje en probeerde zijn voorvocht uit zijn lul te zuigen. Steeds verder schoof ik mijn lippen over zijn eikel, verder mijn mondje in. Hij pakte mijn hoofd en begon me langzaam in mijn mond te neuken. Hij duwde verder bij iedere stoot tot ik bijna zijn hele pik in mijn mond had. Ik kwijlde, speeksel en voorvocht dropen van mijn kin. Eenmaal gewend aan zijn toch wel grote pik, ik schatte hem op een kleine 20cm, probeerde hij mijn huigje aan te tikken. Het was even slikken en het leek wel of ik moest kokhalzen.

‘Ontspan je, ‘kreunde hij zacht.

‘Ik zal het proberen, ‘fluisterde ik terug.

Ik probeerde me te ontspannen, nu gleed zijn pik verder naar binnen. Ik voelde zijn eikel mijn huigje aan raken. Hij had het ritme te pakken en in een niet al te hoog tempo neukte hij me in mijn mond.  Al die tijd had ik mijn kleding nog aan en mijn pik had een vlek in mijn broek gemaakt. Terwijl hij mij in mijn mond bleef neuken probeerde ik mij te ontdoen van mijn kleding. Nu hij door had dat ik mij wilde uitkleden trok hij zijn pik uit mijn mond. Snel trok ik alles uit. Daar stond ik dan, volledig naakt voor een jongen die ik alleen kon van de opwindende chatberichten. Hij deed een stap naar achteren en bekeek me. Verlegen bedekte ik mijn borst en stijve pik. ‘Je bent mooi, ‘zei hij en deed een stap dichterbij. Hij begon mij te strelen, teder verkende hij mijn gladde huid, zijn zachte handen over mijn rug. Ik begon te ontspannen en liet mijn handen zakken. ‘Draai je eens om.’ Ik deed wat me gevraagd werd en draaide me om. Ik voelde zijn stijve tegen mijn nog maagdelijk kontje aan drukken. Voorzichtig deed ik mijn benen wat verder uit elkaar. Voor hem een teken om mijn anus te verkennen. Ik hoorde hem wat spuug op zijn vingers doen en toen voelde ik zijn vingers door mijn bilspleet glijden. Met zijn andere hand duwde hij me verder voorover zodat mijn gaatje goed zichtbaar was. Aan zijn manier van ademhalen wond het hem op.

‘Wat heb jij een mooi geil roze rozetje zeg, ’kreunde hij in mijn oor. En terwijl hij dat zei voelde ik zijn vingers mijn sterretje verkennen. Het strelen over mijn sterretje maakte me nog geiler dan ik al was. ‘Voorzichtig, ‘kreunde ik, ‘ik ben nog nooit vanachteren genomen.’ Plotseling voelde ik wat nats tussen mijn billen, een warm en intens gevoel nam van mij meester en ik moest me inhouden om niet keihard te gaan kreunen. Ik keek achterom en zag dat hij mijn kontje aan het likken was. Met zijn tong draaide hij rondjes om mijn natte anus , duwde af en toe zijn tong naar binnen, om er daarna weer uitgebreid te gaan likken. Van al dat likken was ik zo geil geworden dat er een slier voorvocht op de wc-bril terecht kwam. Hij had dit gezien en pakte mijn pik beet. En terwijl hij me heerlijk aan het likken was begon hij me af te trekken. Ik keek naar zijn hand die mijn kale piemel beroerde. Dit moest hij niet te snel doen want anders zou ik al klaarkomen. Ik pakte zijn hand beet om hem te laten stoppen. ‘Wat is er? ‘vroeg hij. ‘Ik kom bijna, ‘zei ik zacht.

*deel 2  - Hoe ver gaan we? 

4264 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.