Guus komt thuis.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 02-07-22

Waarschuwing  het is tweedehands verhaal kreeg het is aan gepast niet Guus was in het leger en kan wel zeggen ondertussen het nodige gebeurd! Zijn moeder heeft een nieuwe man. Mike is een ex majoor uit Amerikaanse leger breed niet dik wel lang. Dat Guus op mannen en vrouwen valt was geen verrassing. Wel dat zijn moeder hem verwelkomt bij de deur. Zeer vreemd vroeger was ze niet zo plakkerig haha. In de grote tuin staat grote kerel geen shirt aan behaard bovenlichaam, een korte broek had die aan! Mike is het dus Guus eerste indruk knappe man vertrouw hem niet. Nogal overheersende blik en super mancho houding. De handdruk vertelt al genoeg. Hoe ik dat bedoel komen we wel achter voor de volgende morgen.


Mike had zeker een stijve in die korte broek voorspelt weinig goeds. Guus weet al die komt langs om hij te testen. Guus vermoed dat zijn moeder dat ook wel weet? Guus had lange reis achter de rug dus na avond eten dook er in schoon was alles. Dus hij was zeker wakker als Mike de kamer in sluipt. Guus doet net op hij slaapt kijken wat die geile kerel wil ?
Guus voelt Mike zijn eeltige handen over zijn buik gaan. Mike streelt even over Guus zijn behaarde torso. Voor hij zichzelf streelt en zacht kreunt rare Amerikaan. Guus heeft nu wel zin laat merken dat wakker nog is. De korte broek is zo uit Guus begint Mike zijn leuter te likken.

Mike vond zeker lekker hij kreunde  nogal haha. De leuter ging diep Guus keel in. Maar op tijd er uit meeste sperma komt op de vloer wat zit op Guus zijn  borst. Mike likt het op voor ze gaan tongen dus. Guus staat Mike nu ook af te trekken voor glijmiddel en condoom gepakt zijn. Guus wist waar Mike voor kwam zulke kerels had je overal. Guus ging op zijn zij liggen Mike schoof er zo in stoot na stoot. Mike kwam sneller klaar dan verwacht. Guus maakte zichzelf even in douche schoon. Hij hoorde zijn moeder kreunen daar zat Mike nu in. Mensen heb verhaal  zo aan gepast dat andere boodschap kreeg. Hoop diegene welk gaf tevreden is doeii!

2933 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.