Het WC-hokje 2

Geplaatst door: damian op 03-07-22

‘Hmmm, zullen we daar nog maar even mee wachten, ‘zei hij en liet mijn pik los.  Op het moment dat hij dat zei duwde bij zijn vinger bij me naar binnen. Dat was ff schrikken en dat merkte hij ook.

‘Ontspan je maar, je bent er zo aan gewend.’

Langzaam duwde hij zijn vinger naar binnen, draaide rondjes, en duwde hem dieper naar binnen. Nu ik eenmaal gewend was geraakt aan zijn vinger in mijn anus kon ik ontspannen. Mijn pik ging van slap, door die vinger in mijn kontje, naar keistijf. Ik duwde mijn kontje naar achteren, smeekte om meer, gevuld worden dat is wat ik wilde, zijn mooie dikke pik in mijn nog maagdelijke kontje voelen. Nog steeds stond ik nog voorover geleund boven de wc. Hij trok zijn vinger uit mijn anus en begon me weer te likken. Deze keer natter dan daarnet. Ik voelde zijn kwijl langs mijn onbehaarde ballen en benen lopen. Het duurde niet lang voor mijn geile wens uit kwam. Hij drukte zijn natte eikel tegen mijn roze rozetje aan. Ik voelde hem duwen, niet te hard, maar genoeg om mijn sterretje te openen en hem toegang te geven tot mijn nauwe warme jongensgrot. Ik beet op mijn lippen, dit was toch ff wat meer dan die vinger die hij een paar minuten geleden in me stopte.

‘Wow, wat ben je strak, ‘zei hij hijgend.

Hij pakte mijn stijve weer beet en begon me af te trekken. Hierdoor ontspande ik meer en kon hij zijn dikke eikel in me duwen. Het voelde alsof ik uiteen werd getrokken, mijn kontje maximaal gevuld door zijn grote penis.

‘Zit je er helemaal in, ‘kreunde ik.

‘Nee, alleen mijn eikel nog maar, ‘zei hij.

In een rustig tempo begon hij me nu te neuken. Telkens een stukje dieper in me, het branderige gevoel maakte plaats voor genot, ik wilde meer.

‘Doe maar dieper, ‘zei ik.

Hij pakte mijn heupen beet en duwde nu zijn hele pik diep in me. Ik snakte naar adem, het werd even licht in mijn hoofd, maar herpakte me snel weer. Ik leunde verder voorover zodat hij me nu goed kon neuken. Mijn billen gespreid, zijn lul omsloten door mijn strakke kringspier, alsof deze zich vastzoog aan zijn grote pik. Even stopte hij, bukt voorover en pakte zijn mobiel. Hij begon me weer te neuken en maakte ondertussen een filmpje. Om hem nog geiler te maken trok ik mijn billen verder uit elkaar. Precies wat ik al dacht, het maakte hem nog geiler dan hij al was, zijn ademhaling versnelde.

‘Kom je bijna? ‘vroeg ik terwijl ook aan mijn pik begon te trekken.

‘Ja…ik…ga zo komen man, fuck wat heb jij een geil kontje zeg!’

Met een hand pakte hij mijn heup vast en begon me nu harder en sneller te neuken. Ondertussen filmde hij hoe zijn pik in en uit mijn krappe kontje bewoog. Ik zelf wilde nu ook wel klaarkomen. Het geil druipt nu uit mijn lul en had al een aardig plakkerig plasje achter gelaten op de wc-bril. Als een gek begon ik mezelf nu af te trekken. Mijn anus pulseerde om zijn pik, het maakte mijn gaatje voor hem nog strakker, hem nog geiler dan hij al was. Zijn pik begon op te zwellen en zijn ballen trokken zich samen. Het zou niet lang meer duren en hij zou mijn maagdelijke kontje vullen met zijn zaad. ‘Ik spuit je vol, ‘nu…ik ga je nu volspuiten goser, ‘hijgde hij. En precies op dat moment voelde ik mijn darmen gevuld worden met zijn zaad. Hij schokte en stootte, zijn zaad baande zich een weg in mijn darmkanaal, vulde mij met zijn zaad als een puddingbroodje die gevuld werd met gele room. Alleen was de room nu het witte zaad van mijn onbekende chatdate. Ik weet niet hoeveel het was en hoe vaak hij nog in me stootte maar hij bleef maar doorgaan. Zelf kwam ik ook kreunend klaar over de wc-bril. Mijn zaad, wit bijna doorzichtig, spoot rijkelijk een straal of 6. Langzaam kwam ik omhoog en voelde zijn ondertussen slappe pik uit mijn kontje glijden. Hij leunde achterover tegen de deur, voldaan, uitgeteld van deze spannende neukpartij. Zijn pik hing nu slap tussen zijn benen, een druppel sperma, de eikel had zich terug getrokken en werd deels bedekt door zijn voorhuid, viel op de grond. Hij trok zijn broek omhoog, deed zijn shirtje goed en pakte zijn rugzak.

‘Bedankt geile gozer, ‘zei hij terwijl hij de deur open deed.

Voor ik verder nog wat kon zeggen was hij al vertrokken. Snel deed ik de deur achter hem weer op slot. Daar stond ik dan, naakt, gevuld met zaad, in een wc-hokje. Ik deed de klep van de wc-bril omhoog en ging zitten. Ik voelde langzaam zijn zaad langs mijn billen glijden. Nieuwsgierig deed ik een vinger in mijn poepgaatje. Hij voelde warm aan, het leek alsof hij open stond, soepel verdween mijn vinger naar binnen. Zijn zaad had mijn gaatje lekker soepel en toegankelijk gemaakt. Daar zat ik dan op de wc mezelf te vingeren. Eerst met een vinger maar al snel merkte ik dat er een tweede bij kon. Een soppend geluid uit mijn kontje, mijn pik die weer hard werd, de geilheid sloeg weer toe. Ik sloot mijn ogen en duwde mijn 2 vingers zover ik kon in mijn kontje. Telkens wanneer ik ze eruit haalde waren ze nat van zijn zaad. Ik keek ernaar, het was plakkerig en wit van kleur, zou ik het durven om het te proeven? Mijn pik stond weer paraat en ik begon me weer af te trekken. Ik duwde weer 2 vingers naar binnen, mijn anus stond lekker open, voelde zijn zaad langs mijn vingers glijden. Snel haalde ik ze eruit en stak beide vingers in mijn mond. Ik proefde zijn zaad, het smaakte zoet, likte mijn vingers af en trok mezelf heerlijk af. Dit herhaalde ik nog een paar keer tot er geen zaad meer aan mijn vingers bleef zitten. Ik likte het laatste beetje zaad van mijn vingers en trok mezelf naar een hoogtepunt, de derde keer voor vandaag. Ook nu was het weer veel en ik spoot mijn zaad over mijn buik. Voldaan keek ik naar de sperma die vanaf mijn buik naar beneden gleed. Ik besloot het over mijn buik te smeren en dan mijn shirtje aan te trekken. Dat idee maakte me geil. Ik stond op, droogde mijn natte kontje, kleedde me aan en wilde net vertrekken.

'Shit, niet nu ik weg wil.'

 *wordt mijn geilheid bestraft? Deel 3. 

3058 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.