Motorritje afloop

Motorritje afloop.

Na een heerlijk geil avontuur in het bos op onze motoren zijn we aangekomen bij Jan "20cm" zijn huis en nemen plaats in de door airco gekoelde woonkamer. Ik trek mijn motorkleding uit en stap met alleen een zwarte string en een wit kort topje met 3/4 mouwen op Jan af die poedelnaakt op de bank met een heerlijk koud biertje op mij zit te wachten, geef hem een geile tongzoen, neem het biertje aan en ik ga tussen zijn benen zitten op mijn knieën waarop ik een slok neem en het biertje op tafel neerzet. Ik steek een peuk op en bied Jan er ook 1 aan. We roken gezellig even samen en praten over wat we allemaal geil vinden aan Gaysex en terwijl ik mijn peuk uitmaak en nog een slok bier neem staat Jan op om zijn peuk even uit te drukken en maak ik gretig gebruik van de situatie en neem zijn harde natte eikel op mijn tong en begin aan zijn pik te likken.

Al kwijlend en kreunend neem ik heel zijn eikel in mijn mond en begin langzaam te sabbelen aan zijn 20cm keiharde natte paal en hij begint inmiddels rechtop staand heerlijk mee te kreunen. Deze keer wil ik je echt graag neuken zegt Jan zullen we even douchen samen? Waarop ik nakreunend ja zeg en pak zijn hand beet en trek hem mee richting badkamer. Mijn topje en string trek ik even uit en we stappen geil met harde palen onder de douche. Jan bied mij de spoelkop van zijn douche aan en ik ga door mijn hurken en stop dat ding langzaam in mijn kutje en spoel mij eigen schoon terwijl ik verder ga met sabbelen aan zijn paal.

Eenmaal schoon zet Jan de douche uit en trek ik mijn topje en string weer aan en verplaatsen we ons tongend langzaam naar zijn bed. Jan pakt een fles olie en ik ga lekker op mijn buik liggen met mijn kont omhoog als een echte pornoster en Jan smeert mijn billen en kutje lekker riant in met olie en steekt eerst 1 vinger in mijn kontje, daarna een 2e en vingerd mijn kontje heerlijk tot ie zijn vingers vervangt voor zijn 20cm harde natte paal en drukt die langzaam naar binnen en vraagt heel lief of dat gaat waarop ik zeg druk hem er maar helemaal in schat.

Op mijn buik liggend met mijn benen uit elkaar pompt Jan langzaam en heerlijk met zijn 20cm mijn kontje en kreun ik geil mee. Jan gaat steeds harder en dieper en we genieten allebei heerlijk en kreunen inmiddels op normaal volume en ik zeg wow Jan wat heerlijk om met jou zo lekker te geilen man. Geil kreunend zegt Jan dat hij het zo lekker vind dat ie al bijna klaarkomt maar dat nog niet wil. Dus ik zeg Jan laat mij maar even ga jij maar even languit liggen.

Jan gaat van mij af en zijn 20cm komt volledig en schoon naar buiten en hij gaat naast mij liggen. Ik sta op en laat mij met mijn pik zin zijn mond weer zakken en Jan begint mij heerlijk te pijpen en ik leg mijn handen achter mij op zijn borstkas en laat Jan zijn gang even gaan tot ik zelf bijna klaar kom. Kreunend dat ik bijna kom trek ik mijn pik uit Jan zijn mond en ga ik op zijn harde paal zitten en laat die eerst door mijn spleet glijden en kreuk geil dat ik erop ga rijden.

Al tongend stop ik Jan zijn paal in mijn kontje en laat mij eroverheen zakken waarop Jan geil kreunt dat ie het heerlijk vind wat ik doe en begin heerlijk langzaam te rijden. Tijdens het rijden beginnen we weer geil te tongen tot Jan weer bijna klaarkomt en blijf ik op mijn knieën zitten terwijl Jan achter mij komt zitten en zijn paal weer 20cm diep in mijn kontje drukt en mij omhelst.

Lekker zo huid op huid zeg ik tegen Jan, je mag mij wel volspuiten als je het niet meer volhoudt. We vrijen heerlijk door en zijn inmiddels zeiknat van het zweet en ik zeg tegen Jan dat ik dat ontzettend geil vind is het met mij eens en zegt dat ie gaat komen. Dus ik zeg ja Jan kom maar schat spuit me vol! En Jan begint echt lekker te rammen en zegt ik kom! Geil kreun ik mee en zeg dat ik ook wil komen waarop hij mijn pik beetpakt en mij heerlijk begint te rukken boven de handdoek die hij eerder al had neergelegd. Jan spuit mij luid kreunend vol en ik begin ook harder te kreunen en spuit me zak leeg op de handdoek. Heerlijk na kreunend tongen we nog naakt in elkaar liggend op zijn bed en zeg ik tegen Jan dat ik helaas weer moet gaan, ik zoen hem nog een keer en ga mij weer aankleden om weg te gaan.

Dit moeten we gauw nog eens doen Jan zeg ik en hij zegt graag schat kan haast niet wachten tot de volgende keer. Ik ook zeg ik en geef hem nog een tongzoen voor ik naar buiten stap.

Tot de volgende keer hihi. 

2729 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.