Niet verliefd,verlooft of getrouwd.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 06-07-22

Ik kreeg verzoeken binnen een of origineel begin Guus komt thuis wil doen ? en twee gezien boeren protest Gerard op de trekker wil doen ? Gerard is terug van het protest dus nogal boos of hoe wil zien?

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Guus is een knappe twintiger net terug van een missie! Hij maakt kennis met de nieuwe man in het huis. Simpel zijn ouwe is in geruild door ma voor andere vijftiger. Mike een ex commando een stevige kerel kan wel zeggen. Van af moment Guus het huis betreed voelt hij de spanning. Hij zag Mike zijn nieuwe stief vader of hoe wil zien? Als van het type hou geen lelijke kerel ! Als als hou van het type meester over de situatie. Hij toonde schaamteloos  shirt loos zijn lichaam en zijn korte broek zat strak. Blij om Guus te zien komen we wel achter vrees ik? De vraag was wat en wanneer? Rest kan lezen in Guus komt thuis.

Gerard op de trekker. Het protest was nog niet over maar melk vee boer Gerard had een bedrijf wat hem nodig had. Zijn buurman had de koeien gemolken misschien meer? Vandaag kwam er paar twintigers solliciteren als knecht. Ze weten Gerard is niet echt in de stemming dus staan bedeesd te wachten. Van de vijf blijven er twee over toevallig ook roodharig. Gerard overall stond verder genoeg open om te zien hoe zijn rode krullig borsthaar naar beneden smal naar navel loopt.  Op de trekker gaat het wel  nu naar de stal de ene ruikt de mest en gaat er al vandoor. De andere komt los heeft praatjes nou niet voor lang.

Even schrikken Gerard pakt knecht vast en begint met hem te tongen. Nou de jongen doet hand tussen hun streelt zo Gerard zijn buik en borst. Al snel zijn ze beiden in stemming. Gerard neemt hem mee naar de trekker in kastje glijmiddel en laatste twee condooms. Als jongen klaar is en Gerard ook ramt Gerard hem er in. De jongen gilt was nog maagd daarom wat bloed op de trekker stoel. Na deze ontdekking trekt Gerard even uit hem. Neemt hem mee naar keuken waar hij de jongen op de tafel inwijd in de boerse liefde. Nu denk je over mooi niet Gerard neukt de  twintiger waarna die laatste condoom om doet en  Gerard hard neemt. Voor het slapen nog even de stal in voor laatste karweitjes. Morgen de buurman helpen die gaat protesteren. Alvast  was de bedoeling laat zo zeggen !

2471 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.