Gay Massage gewoon Super Geil

Geplaatst door: bart50 op 07-07-22

Ik was al dagen geil en had veel zin in een relaxte date. In mijn telefoon had ik nog een screenshot van de site van A. gaymasseur. Al wat langer geleden was ik al geinteresseerd maar het was nog niet tot een afspraak gekomen. Ik appte het telefoonnummer en vroeg of hij tijd had voor een massage? Dat was zo. We spraken om 12.00 uur af bij hem thuis. Ik had nog wat tijd en wilde lekker schoon voor de dag komen. Dus even wat klooien met spoelen en water en meer.. wel lekker al trouwens.


In de auto en richting A. Daar aangebeld en A. deed open. Iets ouder dan ik had verwacht maar een sympathieke kop. "Is het je eerste keer?" vroeg hij. Ik zei dat dat niet zo was.. lang geleden had ik al eens een heerlijk tantra achtige gaymassage gehad die me heel goed was bevallen. "Laten we onze kleren maar uitdoen," zei A. en zo gezegd zo gedaan. Ga maar lekker op de massagetafel liggen en ontspan. Ik deed wat mij werd gezegd. Hij masseerde mijn benen en onderrug. Mijn schouders en armen. Complimenteerde me met mijn lichaam. Toen voelde ik zijn hand tussen mijn benen. "Geil plekje, he", zei hij. Ik beaamde dat. Het voelde al gelijk heel lekker. A. pakte olie en masseerde mijn lichaam. Mijn pik begon wat te groeien en mijn ballen tintelden. "Lig je je lekker?" Ik deed mijn armen langs mijn lichaam en mijn handen vonden zijn pik. Hij legde zijn stijve pik in mijn hand. "Mmm, je maakt me geil", zei hij. Ik kreunde zachtjes..

Hij masseerde me nu stevig en zijn vingers vonden mijn mannenkutje. "Vind je dat een lekker plekje?", vroeg hij? Ik kreunde ter bevestiging en duwde mijn kontje iets omhoog. "Wil je geneukt worden?", vroeg A. Ik zei dat ik dat nog niet wist. De vinger voelde heerlijk maar ook wel spannend. Draai je maar om en ga lekker liggen. Ik deed weer wat hij zei. Mijn lul was al behoorlijk stijf en mijn ballen warm en vol.  Zijn handen en de olie gingen over mijn hele lichaam. A. kwam op me liggen en ik voelde zijn stijve tussen mijn benen. Langs mijn ballen. Tegen mijn kontje. Mmmm kreunde hij en onze wangen raakten elkaar. Ik likte zijn wang en voelde zijn lippen. Onze tongen vonden elkaar en draaiden geile rondjes. "Ik vind dit geil", fluisterde ik. "Ik ook", zei A. Hij ging overeind zitten en pakte mijn harde lul. Langzaam gleed hij met zijn billen over mijn pik. Met zijn rechterhand leidde hij mijn stijve pik binnen in zijn kont. A. laat zich langzaam zakken en begint op en neer te bewegen. Oh, wat is dit lekker.. hij neukt me en ik lig weerloos onder hem. Zijn strakke gaatje voelt heerlijk om mijn pik. Zo lekker dat ik tegen A. zeg dat hij er beter af kan gaan omdat ik anders bijna klaarkom. "Wil je over mij klaarkomen?", vraagt hij. Zullen we op het bed gaan liggen? Ik zeg oke en A. gaat op zijn rug op bed liggen.. Ik nu bovenop voel zijn pik en zijn buik en we knuffelen. Dan neem ik zijn grote stijve lul in mijn hand. Ik denk bij mezelf dat ik twijfel of die gaat passen.. zoveel ervaring heb ik niet in mijn mannenkutje. Ik laat zijn eikel lekker langs mijn kontgaatje gaan.. speel ermee. A. zegt dan dat hij weet wat ik wil. Ga maar op je buik liggen zegt hij.. kontje beetje omhoog! Ik voel dan zijn eikel op mijn kontgaatje drukken.. langzaam gaat hij naar binnen.. Ik kreun! Oef dat voelt goed maar nog niet helemaal vertrouwd. A. duwt zijn grote pik steeds dieper.. ik zucht. "Gaat het nog?", vraagt hij, Ik vraag of hij heel even kan pauzeren.. dan ga ik op mijn knieën zitten.

Kont uitdagend naar achter kut klaar om geneukt te worden. Ik voel dat ik sletterig wordt. Ik voel de pik van A. bij me naar binnen gaan.. ik duw terug en dan is daar de ontspanning. Hij vult me nu helemaal en diep ook.. ik voel hoe hij me neukt. Diep op en neer in mijn jongenskutje, mijn slettekut. Oh wat voelt dit goed.. Ik ga hier zo lekker op. Lekkerder dan op mijn dildo thuis. Wat is het toch geil om een warme, grote, dikke, stijve pik in mijn kut te voelen. Ik wordt geneukt! En hoe! Ik geniet. Dan zegt A. dat ik voorovergebogen tegen de massagetafel moet gaan staan. Ik ga wat wijdbeens staan. Beetje op mijn tenen. Mijn geile kut, glad van de olie uitdagende naar achteren. A. geeft me een pets op mijn billen. Hmmm kreun ik.. Jaaaa.. ik voel zijn harde pik weer tegen mijn kutje en dan zit hij alweer diep in me.. glad van de olie. Wat ben ik blij dat ik me helemaal schoon gemaakt heb. Het gaat zo lekker zo.. Ik ben supergeil. Een echte neukslet voel ik me. Dit moeten vrouwen dus ook voelen als ze hard worden geneukt, denk ik. En mannen natuurlijk ook. En ik ook nu, denk ik geil. A. neukt me nu diep, stevig en met lekkere stoten. Oh wat vind ik dit geil. Dan haalt hij zijn heerlijke lul uit mijn kutje en zegt me op mijn rug op de massagetafel te gaan liggen. Een kussen onder mijn hoofd en mijn billen precies op de rand van de tafel. A. staat voor me en mijn benen liggen op zijn schouders.. hij heeft ongehinderd toegang tot mijn neukhol, mijn kut, mijn geile slettegaatje. En die weet hij goed te vinden. Zijn mooie grote pik glijdt soepel en diep naar binnen. Hij stoot zijn paal tot aan zijn ballen in me.. ik kreun en hijg. "Neuk me", vraag ik, "neuk me diep in mij slettekutje". A. is supergeil en stoot hard en diep. Wat vindt ik dit lekker denk ik, ik zweef, ik geniet, ik laat me neuken. A. speelt nu met mijn halfharde lul, mijn mannenklitje, het voelt zo goed. Trek me af, vraag ik hem. Maak me geiler dan ik kan zijn. Laat me alsjeblieft komen.

A. speelt met mijn lul, hij speelt met mijn tepels, voelt mijn lichaam.. dan terwijl ik geneukt wordt voel ik dat heerlijke gevoel komen. Ik tintel, voel alles alsof ik zweef en diep uit mijn ballen komt mijn zaad omhoog.. zijn hand om mijn lul, zijn harde grote pik in mijn kutje, mijn handen op zijn heupen. Ik kom keihard klaar en spuit mijn zaad over mijn buik terwijl ik zijn stijve pik in mijn kontje voel. Oh wat een heerlijk moment! A. glimlacht naar me en stoot nog 's.. mijn benen krampen heerlijk en ik moet even wat hoger op de massagetafel schuiven.. zijn pik verlaat mijn neukhol en A. komt naast me staan. Speelt met het zaad op mijn buik. Likt het. Speelt met zijn pik en vraagt me zijn ballen licht te strelen.. ik voel hoe ook hij geil wordt en klaar om te spuiten.. ik streel zijn ballen en A. trekt aan zijn mooie pik. Dan voel ik zijn zaad op mijn buik. Het komt samen met mijn zaad. "Wat was dit geil!", zeg ik. Dank je wel, man! Ik voelde me "op en top" slet en dat heb ik nog niet eerder zo gevoeld. A. zegt dat ik een lekker ding ben. Je wilt zeker nog even douchen, vraagt hij, moet je nog werken? Ja, zeg ik dus een douche is wel even lekker.. Met een meer dan voldaan gevoel verlaat ik niet veel later zijn appartement. Dit zou ik best nog eens over willen doen.. misschien wel met meer mannen en /of vrouwen. Gewoon het sletje zijn en me laten neuken.. ik weet nu dat ik het kan hebben. En dat ik er Super Geil van wordt.  

4327 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.