Jan-Willem

Geplaatst door: snoepjevanweek op 10-07-22

Het is combinatie van verlangen naar het gebeuren en fantasie was ooit bij de uroloog. Het is geen vervolg op Gerrit op de trekker. Simpel wie er om vroeg kan beter/geiler als mij schrijven. Keek clips wat geil is wat niet baseer verhaal daarop. Het verhaal begon simpel Jan-Willem bezoekt een uroloog voor zijn erectie probleem. Was de penis stijf duurde het lang voor weer slap is!  De uroloog zou er natuurlijk naar kijken is zijn vak. Dat hij dus JW slappe pik stijf pijpt oke man. De lippen van de uroloog gingen over JW penis. Hij zoog met de tong eerst aan de eikel voor de lollie methode gebruikte er in en uit. Hij deed zijn best JW stijf te krijgen aan het gekreun  te horen lukte het. Maar dat was pas het begin van dit avontuur voor  JW. Wacht maar af er komt meer beloof ik je. JW was de laatste patiënt, de assistente was weg de deur op slot actie.


Op de behandel tafel ging een nieuwe rol papier. Jan-Willem is sterk dus tilde de uroloog op vrees ergste had de man hem pijn gedaan ?  Na het gebruikelijke voorbereidende werk zat JW zo in de uroloog welk kreunde eerst van pijn. Raad goed JW heeft groot apparaat tussen benen hangen. De uroloog onder vond JW probleem die bleef stijf dus door stoten. JW was de man echt aan het uit wonen kan je zeggen. Die zou voorlopig geen pik er in verlangen ! De man kreunde terwijl hij aan zijn eigen pik trok. Terwijl JW voor laatst stootte kwam de uroloog klaar en spoot op JW zijn buik. JW spoot op de man zijn kont ze plakte nu beiden haha. Dus schone handdoek en toch even op wc zich schoon maken. Een zoen en weg is JW met slappe en de uroloog strompelt naar zijn spreek kamer.

We zien JW terug in een huis of zijne is heet De ongelukkige huisman. Zou verklaren waarom de uroloog uit woonde te weinig sex. JW is met twee andere mannen zo te zien hebben het gezellig. Storend is het wel de smak geluiden en adem halen tijdens pijpen is nu ook niet anders. Zo te zien na het voorbereidende werk wordt een treintje. Een pijpt de tweede terwijl derde in de tweede zit nee dat is geen treintje mannen. Al snel gaan ze toch in treintje positie ieder neukt of heeft pik in hem ! Laten we maar vertrekken treintje hebben wel meer gezien en na uroloog bezoek is af knapper. De mannen zijn niet gemotiveerd ze komen sneller dan zou verwachten. Zou eigenlijk de ongelukkige huisman gaan heette maar titel sloeg nergens op.

1786 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.