Vrijwilliger in het buurthuis

… ‘Jullie bedankt voor het fijne gesprek’ zeg ik als ik samen met mijn cliënt door de huiskamer van het buurthuis richting de achterdeur loop. ‘Ja jullie ook bedankt, het was enorm verhelderend’ zegt Chantal de buurtcoördinator. Jochem loopt achter ons aan, steekt zijn hand uit. Ik schud Jochem de hand en zeg ‘dank je wel voor dit mooie, open gesprek Jochem’ en we kijken elkaar aan. Jochem lacht zijn witte tanden bloot. Ik lach terug en kijk hem in zijn stralende grijs, blauwe ogen. ‘Jij ook bedankt en wellicht tot ziens’ zegt hij op een rustige toon. De cliënt en ik lopen naar buiten en wandelen terug naar de auto …

Ik neem afscheid van de cliënt en stap in mijn auto onderweg naar mijn volgende afspraak. In de auto mijmer ik wat over Jochem die als vrijwilliger in het buurthuis werkt. Wat een ontzettend mooie, stoere man. Ongeveer net zo groot als ik (1.92), beetje peper en zout kleurig coupe tondeuse, een drie-dagen-baardje. Hij was gekleed in een grijs t-shirt, licht blauwe korte spijkerbroek (waardoor zijn behaarde, gespierde benen zichtbaar waren). Hij had witte tennissokken in grijze Nike Air Max schoenen en zijn onderarmen waren voorzien van een kleurrijke getatoeëerde sleeve. De werkdag sluimert voorbij …

Aan het eind van de dag rijd ik terug naar huis. De Flistmeister geeft aan dat er een flinke file richting mijn woonplaats op de weg staat. Ik besluit van de snelweg af te gaan en achterlangs te rijden. Ik bel mijn beste vriend op om te vragen of hij nog een lekkere maaltijd in zijn delicatessenzaak heeft. ‘Tuurlijk joh, kom maar langs en prik maar een vorkje mee’ zegt Bert. Als ik de zaak binnen kom lopen is het er nog lekker druk voor de toonbank en zitten er mensen aan de grote stamtafel in de zaak. ‘Mooi dat je er bent’ roept Bert enthousiast vanachter de toonbank ‘ga maar lekker zitten aan de stamtafel’. Ik steek mijn hand op en groet de mensen die al aan de tafel zitten. Ik neem plaats aan tafel en ik kijk wat om me heen. Mijn buurman naast mij begint een gesprek en voor ik het weet zit ik gezellig te kletsen met de aanwezige gasten aan de stamtafel. Heerlijk!

‘Zo kijk eens wat voor een lekkere dingen we allemaal voor jullie hebben’ zegt Bert als hij met een aantal schalen op zijn arm naar de stamtafel komt lopen. Bert is net als ik een Bourgondiër in hart en nieren. Hij is gekleed in een donker blauwe chinobroek, een donkerblauw polo shirt en donkerblauwe glimmende sneakers met witte zolen. Bert is getrouwd met Monica en samen hebben ze twee kinderen en bestieren zij al sinds jaar en dag deze succesvolle delicatessenwinkel. Achter hem aan, met ook een aantal schalen met heerlijkheden, zie ik Jochem lopen. Jochem is ook gekleed in een donkerblauwe polo die zijn prachtige lichaam mooi accentueert. Ook zijn stevige, ronde billen worden zichtbaar in de donkerblauwe chinobroek. Hij glimlacht en groet mij. Ietwat ongemakkelijk zo lijkt het. Bert, Monica en Jochem schuiven ook aan bij de stamtafel en we genieten van alle geserveerde hapjes. Ik maak al snel kennis met de gezellige mensen aan tafel.

Ook met Jochem raak ik in gesprek. Ik heb het idee dat hij met mij aan het flirten is, maar ik durf hem niet op de man af te zeggen dat ik ‘hem leuk vind’. Iedere keer als hij opstaat bekijk ik hem goed. Ik geniet van zijn ronde billen, die glimlach … Heerlijk! Het einde van de avond nadert en de meeste mensen gaan naar huis. Samen met Jochem, Bert en Monica help ik de stamtafel leegmaken. ‘Nou het was gezellig en ik heb heerlijk gegeten’ spreek ik uit als de buiten staan en Bert de deur van de zaak op slot draait. ‘Het was zeker gezellig en fijn te horen dat je het eten lekker vond’ zegt Bert. ‘Grappig dat jij hier ook werkt’ zeg ik tegen Jochem. Jochem lacht zijn tanden bloot en zegt ‘ja grappig he, ik wist niet dat jij Bert en Monica kende’. We staan nog even te kletsen als Bert en Monica aangeven ‘nu echt naar huis te gaan’. Een knuffel volgt en Jochem en ik zwaaien het echtpaar uit als ze met de auto de hoek omdraaien. ‘Staan we dan’ zegt Jochem ‘heb je zin om nog even bij mij een kop koffie of iets fris te komen drinken?’. Ik stem in samen lopen we richting zijn huis.

We stappen zijn kleine, gezellige appartement binnen. Hij sluit de voordoor en komt op mij aflopen en geeft mij een zoen op mijn mond. Ik reageer door hem te zoenen. Ik voel de spanning in mijn lichaam en zijn handen die over mijn rug naar mijn billen glijden. Ook mijn handen grijpen naar zijn billen. ‘Dus toch?’ zeg ik met een glimlach. ‘Ben geil man’ zegt Jochem ‘jij bent geil’ en hij begint me weer te zoenen. Al zoenend lopen we de slaapkamer in. Jochem drukt me op het bed. Ik laat me vallen. Hij kleed zich uit. Ik zie een stevig, ietwat gespierd lichaam onder de kleding vandaan komen. Heerlijk dat borst en buikhaar, die ietwat gebruinde huid, die tattoosleeve op beide armen. Hij heeft een druk gekleurde strakke boxer aan. Ik zie een afdruk van een stijve pik. Het bevalt me wat ik zie. ‘Zeg lekker ding, zou jij je ook niet eens ontdoen van je kleding?’ zegt Jochem al glimlachend. ‘Focking hell, je bent super geil man’ zeg ik ‘ik geniet nu al van je prachtige lichaam’. Hij trekt zijn boxer uit en komt naar me toe lopen. Zijn pik is hard, dik en staat vooruit. Ik zie dat zijn schaamhaar getrimd is en zijn balzak is kaal. Ik neem zijn pik in mijn mond als hij voor me staat. Met mijn handen pak ik zijn billen vast. Jochem kreunt. Ik voel zijn harde pik mijn mond binnenglijden. Zijn eikel raakt mijn huig.

Zijn handen glijden over mijn borst. Jochem probeert mijn shirt over mijn hoofd uit te trekken. Ik laat zijn pik uit mijn mond floepen. Jochem trekt mijn shirt uit, ik mijn broek en boxer. Mijn gebogen pik is hard. Ik voel dat Jochem mijn pik in zijn handen neemt. ‘Damn wat een geile pik’ zegt Jochem. Ik trek Jochem op mij. We tongzoenen. Ik voel zijn lichaam op de mijne. Onze pikken glijden over elkaar. Ik spreid mijn benen en vouw ze om hem heen. Mijn behaarde kuiten raken zijn billen. We blijven heerlijk tongen. Jochem pakt mijn hoofd vast, geeft me een zoen en draait zich om. In 69 houding liggen we op elkaar. Ik voel dat Jochem mijn pik in zijn hand neemt en zijn mond erover laat glijden. Zijn tong beroerd mijn eikel. Ik pak zijn pik vast en begin hem te pijpen. Ik voel de spanning in mijn lichaam, godsamme wat is deze man geil. Jochem komt overeind en voor ik het weet heb ik zicht op zijn kontje en zijn balzak. Mijn tong glijdt door zijn bilnaad en mijn handen houden zijn billen vast en uit elkaar. Ik snuif zijn heerlijke kontgeur op. Jochem kreunt en duwt zijn billen meer richting mijn gezicht. Zijn handen glijden over mijn borst en hij knijpt voorzichtig in mijn tepels. Ik geniet.

Hij draait zich weer op en komt naast het bed zitten. Hij spreid mijn benen en duwt zijn tong tussen mijn behaarde billen. Ik voel zijn tong zich roteren rond mijn kringspier. Ik pulseer mijn kringspier als hij zijn natte tong met enige kracht naar binnen drukt. Mijn gaatje is kletsnat van al zijn speeksel. Hij komt weer op mij liggen en ik voel zijn dikke eikel tegen mijn kringspier aandrukken. We zoenen. Hij kijkt me aan en vraagt ‘mag ik je neuken?’. Ik lig met mijn benen wijd en zeg ‘zeker, graag wil ik je in me voelen’. Hij zoent me weer. Met zijn hand om zijn pik zoekt hij mijn kringspier op en zet zijn eikel er tegenaan. Ik ontspan en voel dat Jochem met enige druk zijn pik bij mij naar binnen laat glijden. Ik glimlach en voel dat Jochem mij begint te neuken. God wat lekker. Ik voel dat zijn harde, dikke pik tegen mijn prostaat aankomt. Ik geniet en begin mezelf af te trekken. Zijn ademhaling versneld. Ik voel wederom de spanning in mijn lijf. Ik glimlach. ‘Ga je klaarkomen sexy man?’ vraagt Jochem. Ik knik en zeg ‘bijna wel’. ‘Mag ik je volspuiten?’ vraagt Jochem al kreunend. ‘Jij wel’ kreun ik en mijn hand beweegt sneller. Ik voel zijn pik langs mijn prostaat schuren en ik voel dat ik ga spuiten. Ik kreun en voel het zaad met krachtige stralen uit mijn pik gespoten wordt en op mijn borst en buik beland. Jochem voert de druk op en zijn ademhaling versneld. Met krachtige stoten ramt hij zijn onderlichaam heen- en weer en voel ik dat mijn kringspier zijn pik ‘melkt’. ‘Ik kom’ kreunt Jochem en ik voel het zaad in mijn darmen gespoten worden. Hij drukt zijn pik tot aan zijn schaamhaar in mij en komt voorover. Hij likt met zijn tong wat van mijn zaad van mijn borst af en begint mij te zoenen. Het warme, zoete zaad mengt zich met ons speeksel. Hij stopt, houd zijn gezicht wat verder van mij en spuugt in mijn mond. We zoenen weer.

Jochem laat zijn pik uit mijn pulserende kont glijden. Hij komt voor mij zitten en ik voel zijn vingers en tong langs mijn gaatje glijden. Hij zuigt zijn zaad uit mijn pulserende kringspier. Hij komt overeind en boven mijn gezicht hangen. Ik voel de blosjes op mijn gezicht. Ik open mijn mond en steek mijn tong naar buiten. Hij opent zijn mond en een sliert van speeksel en zaad verlaat zijn mond en wordt op mijn tong opgevangen. Hij komt met zijn gezicht naar beneden en ik voel dat zijn lichaam tegen de mijne wordt gedrukt. Onze slappe piemels komen tegen elkaar. Ze zijn nat van het zaad. Hij begint mij te zoenen, we tongzoenen. ‘Godsamme wat is dit geil man’ zegt Jochem. ‘Inderdaad, onverwacht, maar wel ontzettend geil’ zeg ik. Ik lig op mijn rug en Jochem ligt op zijn zij naast mij. Zijn been om mij heen geslagen. Met zijn vingers glijdt hij door het zaad op mijn buik en borst. Hij brengt zijn natte vingers naar zijn mond en likt ze af. ‘Wat een zoet zaad’ zegt Jochem al lachend. Hij legt zijn hoofd op mijn borst. Ik sla een arm om hem heen en druk hem tegen mij aan. ‘Ik kan uren zo blijven liggen’ zegt Jochem. ‘Ik ook’ zeg ik ‘maar misschien eerst ff douchen’. Jochem knikt, staat op en rijkt me zijn hand. Samen stappen we onder de warme douche. Zijn handen vult hij met douchegel en hij smeert mij in. Ik voel dat mijn pik weer opzwelt.

We soppen elkaar in met douchegel. Onze lichamen glijden tegen elkaar aan. Jochem draait zich om en hij drukt zijn rug en kont tegen mijn voorkant aan. Mijn inmiddels opgezwollen pik komt tussen zijn ingesopte billen aan. ‘Neuk je mij?’ vraagt hij zwoel. Ik neem mijn pik in mijn hand en zorg ervoor dat deze weer hard wordt. Voorzichtig leidt ik mijn pik richting zijn kringspier en druk deze voorzichtig bij Jochem naar binnen. Ik omarm Jochem en mijn handen glijden over zijn borst en buik. Jochem duwt zijn billen naar achteren en legt zijn hoofd op mijn schouders. Zijn handen plaatst hij op de muur. Ik neuk hem diep. Jochem kreunt. Ik voel dat ik ga spuiten en voer de druk op. ‘Spuit me vol met de laatste druppel’ kreunt Jochem. Ik neuk hem krachtig, mijn ballen worden richting mijn lichaam gedrukt. Ik spuit het kleine beetje zaad zijn darmen in. ‘Focking wat geil dit’ zegt Jochem al hijgend. Mijn pik wordt slap en plopt uit zijn kont. Met mijn vingers glijdt ik langs zijn pulserende kringspier. Ik voel zeepsop en zaad zich vermengen. We soppen elkaar verder in. Nog even afdouchen en we zetten de kraan uit. Bij het afdrogen kijken we elkaar aan. ‘Damn, ik vind het echt lekker’ zeg ik .. ‘Blijf je slapen?’ vraagt Jochem. Ik knik … We stappen samen naakt zijn bed in. Hij is de kleine lepel, ik de grote. Mijn armen sla ik om zijn heerlijke lichaam heen. Ik voel zijn stevige, behaarde billen tegen mijn kruis drukken. Hij draait zijn hoofd naar achteren en we zoenen. ‘Trusten, lekker ding’ zegt Jochem. ‘Trusten’ zeg ik. We vallen in slaap …

3103 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.