Huisarts *fictief verhaal*

*dit is een fictief verhaal*

 … ‘doe je broek en onderbroek maar even uit en dan mag je wel op de onderzoekstafel gaan liggen’ zegt de huisarts. Ik heb de laatste tijd wat klachten bij het plassen en heb gevraagd om een onderzoekje van de prostaat. Niet iets heel spannends, maar eigenlijk een soort van check. Ik doe mijn All Stars uit, mijn broek en boxer naar beneden en laat deze naast de tafel op de grond liggen. Daar sta ik dan, ontbloot onderlichaam, witte tennissokken aan en een witte polo. Ik ga op de onderzoekstafel liggen. Daar lig ik dan met mijn benen in de steunen. Mijn balzak geschoren.

De huisarts trekt een latex handschoen aan en voorziet zijn vinger van glijmiddel. Ik voel dat hij mijn kringspier ook insmeert met glijmiddel. ‘Dit kan een beetje een vervelend gevoel geven, maar ik heb je kringspier en mijn vinger ingesmeerd met glijmiddel’ zegt de huisarts ‘probeer wat te ontspannen als ik mijn vinger voorzichtig naar binnen duw’. ‘Prima’ zeg ik. Ik voel dat hij zijn vinger voorzichtig naar binnen laat glijden. ‘Goed zo’ zegt de huisarts ‘mooi ontspannen’. Zijn andere hand legt hij op mijn schaamstreek. Ik voel zijn vinger naar binnen glijden en langs mijn prostaat glijden. Ondertussen merk ik dat ik, hoe hard ik het ook probeer, een zwelling van mijn pik niet kan tegenhouden.

‘Sorry’ stamel ik ‘sorry dat ik een stijve krijg’. ‘Geeft niets’ zegt mijn huisarts ‘ik ben wel wat gewend’. ‘Hoewel de meeste mannen dit een vervelend gevoel vinden’ grinnikt hij. ‘Tja, ik vind het wel lekker’ grap ik. ‘Ik zie het’ zegt de huisarts en hij glimlacht.

Mijn huisarts is ongeveer van mijn leeftijd. Een sportieve man, beetje een kakker. Polootje aan, opstaand kraagje. Chinobroek en Adidas sneakers. Achter de knoopjes van zijn polo zie ik donker borsthaar, zijn armen zijn gespierd en behaard. Hij heeft een volle baard, donker met wat grijze haren erin. Ook zijn halflange hoofdhaar is donker met grijze haren. De huisarts heeft stralende blauwe ogen met donkere wimpers. Hij heeft mij zojuist verteld dat hij met zijn gezin een weekje naar Italië is geweest en het is te zien dat hij genoten heeft van de zon gezien zijn huid mooi bruin is.

‘Fock ik sta op volle sterkte’ zeg ik al stamelend. ‘Ik merk het’ zegt de huisarts ‘je vind het blijkbaar fijn dat je prostaat gestimuleerd word?’. ‘Ja dat is wel een gevoelig plekje’ zeg ik. ‘Blijkbaar’ zegt hij en begint te glimlachen. ‘Dokter is dit een behandeling met een happy end?’ vraag ik ‘of moet ik me zo zelf ff helpen’. Hij grinnikt. ‘Damn, ik denk dat ik zo ff moet rukken’ zeg ik ‘want ik raak die stijfheid niet zo maar kwijt hoor’. ‘Niet?’ vraagt de huisarts. ‘Nee man’ grinnik ik ‘wat de uitslag ook gaat zijn, ik wordt er ontzettend geil van dat jouw vinger in mijn kont zit’. ‘Hoe staat het met de prostaat?’ vraag ik. ‘Nou het voelt alsof hij niet vergroot is’ zegt de huisarts ‘dus er lijkt niets aan de hand’. ‘Fijn’ zeg ik. ‘Ik heb wel eens van die filmpjes gezien op Porn*** dat een arts wat testjes uitvoert en dan de patiënt neukt’ zeg ik ‘ben jij ook zo’n arts?’. De huisarts grinnikt en lacht zijn tanden bloot. ‘Wat een rare vraag’ zegt hij ‘nu ik zo met mijn vinger in je anus zit om je prostaat af te tasten’. ‘Ik heb deze vraag niet vaak gesteld gekregen in mijn loopbaan’ zegt hij.

‘Jammer’ zeg ik en ik merk dat ik rood kleur. ‘Sorry ik ben veel te directief’ zeg ik. ‘Ja nogal’ zegt de huisarts ‘maar die filmpjes dat is je stille verlangen?’. ‘Nou heel eerlijk vind ik dat wel ontzettend geil’ zeg ik. De huisarts kijkt me ondeugend aan. ‘Hmm’ zegt hij vertwijfeld ‘ik ben getrouwd en wil zover niet gaan, hoe verleidelijk je aanbod ook is’. ‘Maar’ zegt hij ‘ik wil je wel enigszins tegemoet komen in je fantasie, zodat je zo dadelijk zonder erectie de toko kunt verlaten’. ‘Klinkt interessant’ zeg ik ‘wat is je aanbod?’. ‘Nou’ verteld de huisarts ‘ik ontdoe mij van mijn poloshirt en duw mijn vinger weer rectaal bij je naar binnen en zal je prostaat stimuleren zodat jij jezelf kunt aftrekken en klaar kan komen’. ‘Dat klinkt goed’ zeg ik … ‘mag ik dan wel mijn shirt uittrekken, want ik denk dat ik ver ga spuiten?’. ‘Dat is goed’ zegt de huisarts ‘maar het is eenmalig en speciaal op jouw verzoek’. ‘Is goed’ zeg ik ‘ik zeg niets, tegen niemand’.

Ik voel zijn middelvinger uit mijn anus glijden. Hij trekt de handschoen uit en staat op van zijn krukje.

Hij trekt zijn poloshirt uit. Zijn mooi gespierde en gebruinde lichaam wordt zichtbaar. Hij is donker behaard. Heeft mooie grote ronde tepels in een harde, goedgevormde borstpartij. De borst is voorzien borsthaar en lijkt netjes getrimd. Rond zijn navel is haar en een smalle strook haar duikt zijn chino in. De rand van zijn witte boxer is zichtbaar boven de tailleband. Ik ontdoe mij van mijn shirt en ga, enkel gekleed in mijn witte sokken, weer liggen op de onderzoekstafel. ‘Oh dokter, wilt u mij nog een keer rectaal onderzoeken?’ vraag ik met kreunende stem. ‘Ligt u gemakkelijk?’ vraagt de huisarts met zwoele stem. ‘Jazeker’ zeg ik. ‘Dan vraag ik u te ontspannen als ik zo met mijn middelvinger in uw anus naar binnen ga’ zegt de huisarts ‘ik zal mijn rechterhand op uw schaambeen neerleggen en met mijn linker middelvinger zal ik uw prostaat onderzoeken’. Hij pakt een latex handschoen en trekt deze aan. Ik kijkt naar zijn geile, gebruinde en behaarde borstkast. Ik voel dat ik nog geiler wordt. Hij legt zijn hand op mijn schaambeen en heef zijn middelvinger voorzien van glijmiddel. Met roterende bewegingen masseert hij mijn kringspier en probeert zijn vinger wat naar binnen te duwen.

‘Probeert u te ontspannen’ sommeert de huisarts mij. Ik ontspan en voel zijn vinger bij mij naar binnen glijden. ‘Kunt u uw wijsvinger ook gebruiken?’ vraag ik. ‘Als u dat een beter gevoel geeft, wil ik beide vingers wel rectaal bij u naar binnen brengen’ zegt de huisarts en ik voel dat hij zijn rechterhand wat spreid en op mijn schaambeen drukt. Ik pak mijn kromme pik in mijn hand en begin mezelf af te trekken terwijl de huisarts beide vingers naar binnen brengt. ‘Probeer te ontspannen’ zegt de huisarts ‘uw prostaat voelt prima aan’. ‘Oh ga door’ kreun ik ‘vinger me’. Zijn vingers glijden heen- en weer langs mijn kringspier en prostaat. Ik druk mijn hoofd naar achteren en bol mijn rug. Een heerlijk gevoel maakt zich meester van mij. Ik kreun zachtjes. Ik geniet hoe de huisarts mij vingert en zijn vingers mijn prostaat simuleren terwijl ik mezelf aftrek. Mijn pik is knetterhard en ik voel dat het niet lang gaat duren alvorens ik ga klaarkomen. Ik geniet. ‘Gaat het?’ vraagt de huisarts. Ik open mijn ogen en knik, ik zie zijn heerlijke lijf en voel zijn vingers. Zijn rechterhand drukt en schuift over mijn schaambeen. ‘Ik ga klaarkomen’ kreun ik en ik voel mijn bekkenspieren aanspannen. ‘Prima u doet het goed’ zegt de huisarts ‘zal ik de bewegingen continueren?’. ‘Ja graag’ hijg ik zachtjes. Mijn lichaam spant zich aan. Mijn ademhaling versneld. ‘Gaat u maar door’ zegt de huisarts. Zijn rechterhand glijd nu over mijn buik en mijn borst ‘komt u maar klaar’.

Mijn lichaam begint ietwat te schokken en ik voel dat mijn balzak naar mijn lichaam trekt. Ik hijg. De huisarts vingert mijn kringspier en zijn rechterhand glijd over mijn lichaam. ‘Ik kom’ kreun ik en ik spuit flinke, warme stralen zaad op mijn buik en borst. Er beland zelfs een sliert zaad op mijn kin en een sliert over de pols van de huisarts. ‘Goed zo, ontspan maar’ zegt de huisarts ‘dit is een flinke ontlading’. Hij glijdt met zijn rechterhand door de slierten zaad heen en brengt de vingers richting mijn mond. ‘Proef uw eigen, verse zaad maar’ zegt hij al glimlachend. Ik lik het zilte, warme zaad van zijn vingers en zuig zijn vingers mijn mond in. ‘Heerlijk’ kreun ik. Hij glijd met zijn vingers door een andere sliert. Dit keer brengt hij zijn hand naar zijn eigen mond en likt zijn vinger schoon. ‘Lekker zilte opbrengst’ zegt hij en sluit zijn ogen terwijl hij zijn vingers schoon likt. Ik bekijk hoe hij ogenschijnlijk geniet van mijn verse zaad. Ik zie dat zijn kruis opgezwollen is.

Met mijn linkerhand strijk ik langs zijn kruis. Hij doet een stap naar achteren en daarbij verlaat zijn vinger plots mijn kont. ‘Sorry’ stamel ik. Ik lig daar op de onderzoeksbank met mijn benen in de beugels. De huisarts staat met ontbloot bovenlijf naast me. Hij lijkt te twijfelen. ‘Ik vond het super geil’ zeg ik ‘je mag jezelf wel aftrekken en over mij klaarkomen’. Hij kijkt me aan. Weer die twijfel in zijn ogen. ‘Mag dat?’ vraagt hij. ‘Jazeker, graag zelfs’ zeg ik en kijk hem zwoel aan ‘ik zal alleen kijken, je niet aanraken’. Hij ontdoet zijn linkerhand van de latex handschoen en gooit deze weg in de prullenmand. Als hij weer richting de onderzoekstafel loopt wrijft hij over zijn kruis en kijkt richting mij. Ik lig met inmiddels slappe pik, helemaal onder het zaad, met mijn benen in de beugels op de onderzoekstafel. Hij komt naast me staan en begint met het openen van de knopen van zijn chinobroek. Ik blijf kijken naar de bolling in zijn kruis en kijk dan omhoog richting zijn gezicht. Ik zie dat hij mij aankijkt. ‘Weet je het zeker?’ vraagt hij met fluisterende stem. Ik knik. Hij duwt zijn broek en boxer naar beneden en zijn dikke, lange stijve pik wordt zichtbaar. Hij heeft ogenschijnlijk getrimd schaamhaar, maar zijn balzak is behaard. Ik zie een glinsterende druppel voorvocht op zijn eikel staan. Hij trekt zijn voorhuid naar achteren en haalt met een vinger de glinsterende druppel van zijn eikel. Er vormt zich een sliert voorvocht. Hij brengt de vinger naar zijn mond en likt de vinger schoon. Hij sluit zijn ogen. Ik lik met mijn tong langs mijn lippen. Godsamme wat is hij geil. Hij staat naast de onderzoekstafel met zijn broek op de enkels en heeft zijn grote, stijve pik in zijn hand. Klaar om zichzelf af te trekken.

Zijn rechterhand omklemt zijn stevige pik. Zijn billen brengt hij naar elkaar. Zijn linkerhand glijdt over zijn borst en daarmee knijpt hij zelfs in zijn tepels. Hij heeft nog steeds zijn ogen gesloten terwijl hij zichzelf naast de onderzoekstafel aan het aftrekken is. Ik ben geil en voel dat mijn pik ook weer iets opzwelt. Heerlijk. Zijn ademhaling wordt sneller. Het ritme van aftrekken wordt opgevoerd. Ik hoor dat zijn voorhuid over de natte eikel glijdt. Ik zie dat zijn lichaam aanspant. ‘Spuit over mijn borst’ zeg ik. Hij doet een stap dichterbij. Zijn ademhaling wordt zwaarder. En ik voel de warme klodders zaad over mijn borst schieten. Hij hijgt zwaar. Ik wrijf mijn vingers door het zaad. ‘Mag ik het proeven?’ vraag ik. Hij knikt. Ik breng mijn met zaad besmeurde vingers naar mijn mond en lik ze met mijn tong af. Het is zoet, romig en warm. ‘Fock wat geil’ kreun ik ‘dit reikt verder dan mijn fantasie’. De huisarts kleurt. Hij heeft een papierendoekje gepakt en is zijn eikel aan het droog deppen. Hij trekt zijn broek omhoog en zijn poloshirt aan. Hij reikt mij wat doekjes aan en heeft ook wat vochtige doekjes waarmee hij meehelpt om het zaad uit borst- en buikhaar te wrijven. Hij glimlacht. Ik sta op en kleed me aan. ‘Je krijgt binnenkort de uitslag’ zegt de huisarts terwijl hij mij de hand schud. ‘Dank je wel voor de ervaring’ zeg ik. Hij knipoogt en zegt ‘graag gedaan’. Ik loop de onderzoeksruimte uit de wachtkamer in.

2875 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.