De ongelukkige huisman.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 12-07-22

Kan wat omschrijf echt gebeurd zijn ja zeker. Ken mannen bleven om dat geld belangrijker dan hun geluk was tijd. In een ander verhaal met JW waren we al in de villa. Marcel denk dertiger dominant figuur en Ruud de vijfenveertig goedzak woonde er eerst. Waarom villa verkocht en waarom Ruud ongelukkig was lees en beleef? Hij Ruud was het huis sloofje soms deel van triootje als Marcel de zaken relatie mee bracht! In het begin had Ruud er geen probleem mee als een kerel hem onder pieste of klaar kwam. Maar hij was iemand niet een huis sloofje welk wekelijks kerels verwende. Zeker geen goedkoop ijsje waar de man aan kon likken en dan zelf Ruud onder pieste. Marcel maakte de fout een duidelijke escort mee te brengen dat was, de druppel die de emmer liet over lopen.


We gaan terug in de tijd hoe dit allemaal begon daar Ruud iemand eerst was? Hij had al strak kontje, door het raven zwarte haar kwam al wat grijs. Toen Marcel de zaak kocht verloor hij zijn baan als makelaar. Die schonk hem wel de eerste kennis making met mannen liefde. Hij had Marcel zijn leuter in zijn mond genomen deed alvast iets goed? Hij voelde hoe Marcel hard werd. Waarom douchen niks sperma over hem maar paar stralen pies viespeuk Marcel. Marcel nam hem dan ook nog eens ruig onder de douche. Was raar maar Ruud kwam klaar terwijl gilde van de pijn was nog maagd ! Marcel had wat goed gedaan kennelijk?

Ruud accepteerde wel dat huishouden zou leiden maar sm of slaaf vergeet maar mooi. De eerste zaken relatie? een daddy zag Ruud geeneens staan duidelijk verkeerde type. Ja wie wil oudere kerel gekleed of net keuken vloer geboend heeft die kerel niet! Na de nodige avonturen gedwongen soms barste de bom de zaken relaties waren Marcel zijn scharrels gewoon. Marcel had hem verlaten en de villa moest Ruud verkopen aan dus Jan-Willem weten we. Die betaalde extra in natura Ruud had sex zoals hoorde met JW dus. Mensen ik ga douchen ik plak is hier heet of van verhaal komt ? Schreef voor fans, liefhebbers en mijzelf Doeii.

2286 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.