Op stap met de buurman .

Geplaatst door: rijlaarsman op 14-07-22

Op stap met de Buurman


Na mijn gezellige avond met mijn buurman gloeide ik nog 2 dagen na. Van geiligheid en mijn kontje want deze was weer eens lekker goed genomen. Maar goed ik durfde niet op meer te hopen want dat lees je misschien in boeken maar dat is zeker niet mijn ervaring. En al helemaal niet met zo een knappe kerel.


Het was maandag en ik klopte bij  mijn over buurvrouw op de ramen. Er is bij ons dan week markt en ik neem haar dan even mee.  De overbuurvrouw is niet zo goed ter been  en dan heeft manlief ook even moment voor zich zelf. En het is leuk mens. Na onze boodschappen gedaan te hebben parkeerde we haar boodschappenkar bij ons koffie tentje voor onze gebruikelijke bak koffie en appeltaart en roddel moment.  We kletste wat over de buurt. “ heb jij je nieuwe buurman nu al gezien ? Vroeg ze. “ ja hoor” zei ik en ik ging rustig door met mijn koffie. “ en ? Vroeg ze.. “ leuke kerel en heel aardig “ zei ik.  “ ja “ met aardige mensen kan je de gracht dumpen “ sprak ze..  Gezien ik ook weet dat buurvrouw niet altijd discreet kan zijn en ik mijn buurman uit roddelcircuit wilde houden. Vertelde ik niet veel. “ nee  echt gewoon aardige kerel met drukke baan en we hebben even borrel gedaan en ik heb hem wat over de buurt verteld en over jouw geroddel “ “oh wat ben jij toch vals type zeg’ giechelde de buurvrouw en we gingen over op ander gesprek. 

“ Ik ga je zo weer naar je man brengen “ zei ik” maar moet even langs het toilet en ik betaal meteen even de rekening”  ze knikte . Op toilet keek ik even snel op mijn telefoon want ik hoorde wat berichten binnen komen. Daar stond ook 2 berichten tussen van de buurman. Mijn pik begon weer op te bollen toen ik het bericht opende “ Jij bent toch vrij he deze week ? Vroeg hij “ heb je eventueel zin om met mij 2 dagen op te passen op huis van vrienden ? “ Ik had daar wel zin in en ik antwoord “ graag en wanneer deze week ? Ik liep daarna terug betaalde de koffie en liep naar buiten.  De Buurvrouw stond ondertussen bij haar boodschappenkarretje . We liepen gearmd terug en bij haar thuis gekomen hiep ik even de boodschappen naar binnen brengen. 

Ik voelde mijn mobiel weer gaan in mijn achterzak dus ik nam snel afscheid. 


Thuis gekomen opende ik het berichtje van de buurman “ leuk man en gezellig.  Ik ben nu nog onderweg voor mijn werk. Sta woensdag  om 10 00 uur maar klaar met een weekendtas met wat kleding, toilettas met div inhoud waar achter een smiley stond en uitroepteken  en oh ja vergeet geen rubber laarzen mee te nemen” “ rubber laarzen ? Mompelde ik verbaasd “ die heb ik niet. “Ik whatsappte terug “ regel ik behalve die rubber laarzen, die heb ik niet “  kreeg meteen bericht terug.. geen probleem, tot woensdag “ 

Zo gezegd zo gedaan stond ik om 10 00 uur klaar.  En klokslag 10 00 uur ging ook de voordeur bel . De buurman stond voor deur. Dikke smile op zijn gezicht en duidelijk  ook weer zijn hoofd geschoren want deze glom van plezier. We kuste en ik voelde even zijn tong in mij. “ leuk dat je mee gaat en kom laten we gaan ,de auto staat op de parkeerplaats” Ik sloot de deur en liep achter hem aan. Op de parkeerplaats liep hij naar en grote range rover achtig model auto. “ zo” zei ik “ dat is niet mis” De buurman keek mij geamuseerd aan. “ leg je tas op de achterbank, de kofferbak zit vol met oa boodschappen en zo” . Zo gezegd zo gedaan. Ik stapte in en we reden daarna rustig weg. Het eerste half uur reden we op de randwegen om de stad heen en we kletsten over koetjes en kalfjes .  “Waar rijden we eigenlijk naar toe ? ‘ Vroeg ik. Hij keek mij aan en legde ondertussen zijn hand op mijn been en kneep er in. “ wij rijden naar het noorden, de frisse graslanden van de mooie provincie Friesland in” “ooit geweest ? Vroeg hij ?  Ik moest tot mijn schaamte bekennen niet. “ dus nooit sex  in het grasland ? Geneukt in het Hooi ? “ Nee “ zei ik “maar ervaar dat graag met jouw “   “goed zo” zei. Hij lachend want behalve leuke tijd hebben wil ik ook wederom die stevige pik van je voelen en je horen klaarkomen “ 

We reden rustig verder naar het noorden en in de buurt van Leeuwarden reden we van de snelweg af en reden verder binnen door . We passeerde vele groene weilanden en grote boerderijen. We bogen af op een kleine weg en reden langs een indrukwekkende ingangspoort een kleine weg op. Aan het einde van de weg doemde een grote boerderij op. We reden een soort pleintje op bij de boerderij die uit een hele grote schuur bestond aan de achterkant en een indrukwekkend huis aan de voorkant. Het was duidelijk ook een oude boerderij gezien de stijl. We reden om het pand heen naar de achterkant. Stopte daar en de buurman stapte uit. Ik volgde hem toen hij een grote deur inging. “Volk” riep hij hard en er ging deur open en er kwam en grote blonde man naar buiten. Hij lachte vriendelijk en zei met noordelijke tongval “ kijk onze vaste babysitter “ De mannen begroette elkaar hartelijk met dikke kus op beide wangen. De buurman stelde mij voor. En we liepen achter hem aan. “ we zijn bijna klaar hier hoor” sprak hij “ maar je kent de andere heer des huises, die wil uiteraard dat het allemaal weer netjes is “ We kwamen in grote woonkeuken en daar stond en andere man. “ nou deze heer wil dat gewoon keurig is “ sprak hij ook lachend. Ook hier was de begroeting hartelijk.  “ ik hou het kort “zei hij en hij vertelde even het een en ander over wat er speelde.  “ voor vragen kan je altijd bellen “ zei hij “ en anders is Jarno de opzichter er ook nog “ .. Prima “sprak de buurman “ nou mannen wens jullie veel plezier en geen gekke dingen doen- doen wij ook niet “ sprak hij met dikke knipoog.. “ nee nee “ zei ze beide. Namen lachend afscheid en pakte een klaas staande tas en liepen weg. . De deur val achter hun dicht en daar stonden we in de grote keuken… De buurman kwam op mij af en trok me naar hem toe en tonende mij intens. “ zo” zei hij en nu is het onze tijd.  We liepen terug naar de auto en pakte onze tassen . En legde deze in de keuken neer. De boodschappen borgen we snel op. “ kom” zei hij.


Even een ronde door dit mooie pand. We liepen door mooie ingerichte kamers heen en zag er gezellig uit. De buurman  kletste in honderd uit. Via trap kwamen we op de boven etage uit. Deze was iets moderner als beneden.  Grote ruime badkamer met deur naar en enorme grote slaapkamer. We liepen daar naar binnen en ik kon mij daar niet beheersen  en liep op de buurman af die nog steeds stond te vertellen ‘ En in deze slaapkamer .. ik duwde mijn tong naar binnen” en vulde zijn zin aan “ gaan wij in ieder geval neuken “ Hij keek mij grijzend aan “ graag “  ik voelde mijn pik stijf worden en zag dat bij hem ook. Ik masseerde zijn kruis “ en hij kreunde zachtjes. Maar voordat ik de gelegenheid kreeg hem richting het bed te duwen. Trok hij mij mee  naar en andere deur.  Hij opende deze en we kwamen in een andere ruimte.  In de ruimte stonden spiegels en hing een Sling aan de grote balken en er stond wederom een groot bed waarom spiegels stonden en er lag een glimmend laken op. Aan de zijkant van het bed stond een groot kledingrek met allemaal speeltjes en er lag ook kleding bij en er stond daar grote collectie aan laarzen . Bedoelde je dat met komt goed ? Terwijl ik op de laarzen wees .  “ Oa” sprak de buurman. Deze zijn voor binnen gebruik. In de gang naar buiten staan er nog paar voor buiten en gezien het veel geregend heeft raad ik je aan een paar te pakken “ Als wij naar buiten gaan. “Oh vroeg ik gaan wij naar buiten dan ? “ Ja zeker, je denkt toch niet dat wij alleen maar hier blijven. Heb jij wel eens in het gras veld gevreeën ?  Ik antwoord met nee. Daarom sprak de buurman. 

We maakte nog rondje door het huis en kwamen weer terecht op de speelkamer.. Buurman duwde mij langzaam richting het bed en duwde mij er op. We lagen op een latex laken en voelde vreemd maar lekker. WE begonnen intens te zoenen met elkaar en te  tongen daarna. Ineens trok de buurman mijn overhemd los en ik lag met bloot bovenlijf op het laken..Hij knoopte langzaam mijn broek los. ( schoenen waren al uit) en voordat ik het wist lag ik naakt op het zwarte latex laken.  Hij pakte mijn harde lul en begon deze heerlijk te likken en te pijpen.. ik kreunde zachtjes. Hij draaide mij om en mijn stijve lul lag op het latex wat heerlijk  gevoel was. Hij trok mijn billen omhoog en ik voelde hoe zijn tong mijn gaatje begon te likken en ik voelde zijn tong langzaam naar binnen gaan. Het was groot genot en ik kreun harder en harder. “ lekker” bromde hij. Ik draaide mij om en ik kleed hem koortsachtig uit. En hij lag in notime naakt op mij. Nu draaide ik hem om en duwde zijn lijf tegen het latex aan. En ook ik likte zijn strakke kontje.  En ik gleed met vinger in zijn warme gaatje. Hij begon langzaam over het latex heen te glijden en onder steedse luider gehijg ging mijn vinger steeds dieper . Hij hijgde en sprak kreunend “ even stoppen buurman”  mijn vinger gleed uit zijn gaatje en hij draaide zich om.Zijn harde pik was ietwat nat van zweet en er lag iets van voorvocht op laken.. “ ik wil nog niet komen” ik likte zijn lul schoon. Hij kwam zwetend overeind. “ kom mee “ en hij nam mij aan de hand. We liepen terug , hij graaide even wat mee uit een tasje en we liepen naar beneden. We liepen een halletje in. Hier stonden op een grote metalen stellage een hele voorraad rubberen laarzen’  Hij liep op 2 paar laarzen af. “ hier trek aan “ en hij trok de zwarte rubberen laarzen aan. Ik volgde’ Daarna nam hij mij bij de hand en we liepen naar buiten. De frisse lucht was lekker op onze huid. We liepen grasland in wat erg drassig was . We kamen op een soort heuveltje waar hooi lag. Hij duwde mij daar op de grond. Zoende mij. “Zo” en hier ga je mij neuken”.. Hij pakte het tasje en haalde er een condoom uit, Hij rubberen mijn harde pik en ging op zijn rug liggen. Benen enigszins wijdt. Ik dook er tussen . Maakte zijn gaatje beetje nat en het glijmiddel deed de rest. “ OW” onder stevige kreun van beide kanten duwde ik mijn harde pik in hem.. Hij legde zijn gelaarsde benen in mijn nek. “ Neuk mij stevig” hijgde hij . Ik begon rustig maar al gauw merkte ik dat ik een stevig ritme oppakte. Ik pompte mijn pik stevig in zijn gaatje wat heerlijke dopgeluidjes maakte.. “ mm dit is echt lekker buiten “ hijgde ik en ik likte zijn laars naast mij. Het maakte mij opeens nog geiler. Ik pompte even rustig door. We hijgde en kreunde hard. Zodat ik mijn ballen weer voelde aan trekken.. “ oh ik spuit je vol “ schreeuwde ik . “ ja doe dat en ik voelde hoe ik kwam.. Ik pompte even door maar daarna vertraagde ik en viel uitgeput op hem… “ hij hijgde ook na. “ mijn god “ zei hij. Ik voelde dit tot in mijn nek en kijk ik spoot spontaan ook. Zijn buik was ook nat aan het zaad en zweet.. Ik trok mij terug uit hem. En bleef naast hem liggen. Hij draaide zich om en keek mij aan. “ en we zijn hier pas een uur, dat gaat gezellig worden” “Dat denk ik ook “ sprak ik lachend .

4166 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.