Eerste keer deel 3

Nu Dennis lekker in mijn keel is klaar gekomen en daarvoor al in mijn kontje, ben ik aan de beurt om klaar te komen. Dennis maakt de handboeien los. Zo fris je maar even op in de badkamer. Je kent de weg. Is goed zeg ik. 


Ik ga naar de badkamer en was me gezicht. Mag ik nog een keer douchen? Vraag ik aan Dennis. Ga je gang, roept Dennis. Ik zet de douche aan en ga uitgebreid onder het water staan, was me nog een keer. Spoel me mond een paar keer en geniet nog even na van de ervaringen die ik heb opgedaan. Blijf even heerlijk genieten van het water dat langs mijn lichaam loopt. Over me hoofd naar beneden over mijn borst, over me armen, tussen mijn billen en voel het water langs me pik stromen, langs me benen naar beneden. 


Dennis komt de badkamer in en zegt, ben je onderhand klaar? Ja ja, zeg ik. Ik zet de douche uit, pak een handdoek en droog me af. Waarom eigenlijk? Vraag ik. We zijn nog niet klaar, zegt Dennis. Ik denk, heerlijk nu ben ik aan de beurt. Dennis staat ineens naast me in de badkamer we zijn nog allebei naakt. Hij pakt me stevig vast en begint me te zoenen. Je zoent lekker, zegt Dennis en hij haalt zijn handen door mijn haar, terwijl we staan te tongen. Zijn handen gaan langzaam over me rug naar beneden en hij knijpt stevig in me kontje. Mmm kreun ik zachtjes. Hij kijkt me aan en zegt wat ben je toch een heerlijk sletje. Ik lach verlegen naar hem. 


Kom! Zegt Dennis en pakt me hand. We lopen naar de slaapkamer, pijp me nog eens? Zegt Dennis. Ik zit vrijwel direct op mijn knieën. Kom zegt Dennis, gaan we op bed liggen. Iets comfortabeler dan op de grond. Hij gaat nu liggen op zijn rug en ik kom naast hem liggen. Ik pak zijn pik vast die al weer bijna stijf is. Lik aan zijn eikel en ga tussen zijn benen in zitten. Nu pak ik zijn pik in mijn mond en al snel is hij helemaal stijf. Ik zuig er lekker aan, mmm dat vind ik erg lekker denk ik opnieuw. Hij heeft ook een erg mooie pik. De eikel is kaal en steekt er altijd bovenuit. Ik duw mijn mond nu helemaal over zijn pik heen, zo diep als ik kan en kijk Dennis aan. Een kleine glimlach zie ik op zijn gezicht.


Ik duw met mijn vinger tegen zijn kontje aan. Oohh lekker zegt Dennis. Hij stopt een kussen onder zijn billen en doet zijn kontje iets omhoog. Lik me kontje eens? Zegt Dennis. Ik twijfel even, we hebben net gedoucht dus het zal wel schoon zijn, denk ik nog. Ik trek zijn billen iets uit elkaar en lik aan zijn kontje… mmm jjaa zegt Dennis. Ondertussen trek ik hem af en lik ik aan zijn gaatje. Dennis kreunt. Ik duw nu mijn tong een beetje naar binnen. Trek met mijn handen zijn billen nog verder uit elkaar en duw mijn tong zo diep mogelijk naar binnen. 


Dennis duwt me even weg en gaat nu op het bed zitten doggystyle. Zo kun je er beter bij zegt hij. Ik ga weer verder met likken en duw opnieuw mijn tong naar binnen bij hem. Ondertussen trek ik ook aan zijn pik. Dan zuig ik even aan zijn beide ballen om en om. Ik pak zijn pik en zuig er even aan, pijp hem lekker en lik zijn kontje weer. Even duw ik me vinger naar binnen en vinger zijn kontje. Zo blijf ik even alles afwisselen. Als ik zijn kontje opnieuw lik en me tong naar binnen duw, pakt hij me hoofd vast en duwt me harder tegen zijn kontje aan. 


Ik merk dat hij nu begint te komen en ik ga steeds sneller op en neer met mijn hand om zijn pik af te trekken. Ineens komt hij klaar en alles sperma komt op het laken van zijn bed. Uitgeput gaat hij op zijn rug liggen en zegt, zo dat was lekker man. Pfff ongelofelijk. Ik kijk hem lachend aan, kunnen we nog een keer douchen zeg ik. Ik ben nog steeds erg geil, omdat ik nog steeds niet ben klaar gekomen. Hij heeft schijnbaar niet te behoefte om mij te bevredigen, maar dat vind ik prima. Misschien komt dat later nog. 


Als hij zich heeft opgefrist, komt hij naar de slaapkamer en zegt. Het wordt tijd om te gaan denk ik. Ik kleed mezelf aan en kijk nog even naar hem. Hij ligt op bed en zet de televisie aan.  Spreken we nog eens af? Vraag ik. Dennis zegt, als het aan mij ligt zeker weten. Dat was erg lekker sletje van me en laat me nu alleen. Ik vertrek naar huis om daarna de hand aan mezelf te slaan… was zo opgewonden. 

2570 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.