Gemasseerd worden en pijpen

Geplaatst door: johanbi35 op 17-07-22

Het volgende verhaal is fictief.

Mijn naam is Johan, ben 35 en sinds kort toch wat bi- gevoelens aan het ontwikkelen de laatste jaren. Heb dan ook maar enkele pijp dates gehad en was op deze zondag wel weer eens geil. Dus eind de middag ingelogd op bull met het verzoek dat ik een onderdanige pijper ben maar niet veel ervaring. Daar werd ik aangesproken door een ene Marc. Hij was 58 en hij gaf aan dat hij graag jonger vlees om handen heeft. Hij gaf aan dat hij ook massages geeft en ook graag gepijpt wordt en of ik daarbij interesse had. Nou dat had ik wel, dus uiteindelijk afspraak gemaakt voor 20u s’avonds.

Iets over 8 stond ik bij zijn woning en belde aan, een fit ogende man in een badjas deed open en zei: ‘’ah jij moet Johan zijn’’. ‘Ja dat klopt’ zei ik tegen Marc. ‘’Kom verder’ zei hij, “wil je wat drinken?’’. Ik gaf aan dat dat ik geen dorst had maar wel zin en uitkeek naar de massage zei ik met een knipoog. “Mmmm dat is ook prima” antwoorde Marc. Kom maar mee” zei Marc. Ik volgde hem op de trap naar boven en we liepen rechts een kamer in. Nadat hij de deur dichtdeed vroeg hij of ik mijn kleren uit wilde doen en vervolgens op mijn buik wilde liggen op het matras. Marc pakte ondertussen wat spullen. Nadat ik ging liggen ging hij bovenop mij zitten en vroeg mij lekker te ontspannen. Ik voelde dat hij geen onderbroek droeg omdat ik zijn ballen en deels van zijn lul op mijn huid voelde. Dit maakte mij al wel deels geiler. Plots voelde ik warme olie op mijn rug en hij begon teder maar ferm mijn rug te masseren. “Zullen we het iets spannender maken ?” vroeg Marc, “dit maakt het wat intenser, geloof mij’’. Eigenlijk was het geen vraag want plots deed hij bij mij een blinddoek om. Daar schrok ik lichtjes van “.. uhm.. weet niet zo goed…”stamelde ik. “Maak je geen zorgen, je kan de blinddoek altijd af doen en als je iets niet wilt geef je dat gewoon aan” stelde Marc mij gerust. Dus gaf ik toestemming en Marc deed de blinddoek bij mij om en ging verder met masseren. Hij draaide zich nu om en begon mijn benen te masseren. Nadat hij mijn benen gemasseerd had stond hij op, en hoorde ik dat hij voor mijn gezicht is gaan zitten. Marc begon mijn schouders weer te masseren, met zijn kruis kwam hij ook steeds dichterbij. Ik kon zijn pik al wel ruiken, mmm, ik tilde mijn hoofd op zodat ik nu recht vooruit ‘keek’. Toen voelde ik een half slappe pik tegen mijn lippen duwen, automatisch deed ik mijn mond open. Automatisch gleed Marc zijn lul in mijn mondje. Marc gaf een lichte kreun en zei ‘mmm dat is lekker’. In half slappe toestand schoof Marc zijn lul in mijn mond, maar werd al snel steeds harder en dikker. Marc bepaalde het tempo en schoof op een rustig tempo zijn lul tot halverwege in en uit mijn mond, waarop ik lekker aan het zuigen was.

“Vind je het lekker?’ vroeg Marc, ik kon alleen maar ‘mmmmm, jaaa…’ mompelen en knikken.

Hij leunde ondertussen met zijn 2 armen op mijn rug vasthoudend, en stootte eerst rustig zijn pik heen en weer in mijn mondje. Ik voelde dat zijn pik echt al wel op oorlogssterkte was om dat deze kneiterhard aan voelde in mijn mond. Hier werd ik wel echt geil van en focussende mij op het verwerken en zuigen van zijn staalharde lul. Steeds dieper kwam zijn lul in mijn keel en moest echt mijn best doen om niet te hoesten. Steeds sneller en harder begon hij zijn heupen te stoten waardoor hij nu echt mijn mond aan het neuken was. “Mmmmm, heerlijk jongen, ik ga zo komen en dan ga jij al mijn zaad doorslikken!’’ beveelde hij. Ik was zo geil dat ik het me liet gebeuren.

Ik hoorde zijn adem versnellen en plots stopte hij met stoten en kwam met zijn boven lichaam nu meer overeind. Hij pakte mijn hoofd vast en stootte nog een aantal keer tot ik voelde dat zijn lul nog dikker werd en hij schokkend zijn zaad over mijn tong en mijn mond spoot. Marc kreunde het uit van het klaarkomen: “Oh oh ohjaaa……”. Zeker 4 a 5 stralen warm zaad voelde ik mijn mond vullen , en omdat ik nergens naar toe kon met mijn hoofd besloot ik het direct maar door te slikken. Mmmm was eigenlijk helemaal niet vies. Marc ging nog een paar keer diep in mijn mond met zijn pik en liet deze daarna uit mijn mond glijden. Zijn pik was nu wel in formaat afgenomen en slapper geworden. “Oh dat was lekker, en zo te zien vond jij het ook lekker. Volgens mij lust je hier wel meer van?” Aangezien ik zelf nog niet was klaargekomen was ik nog steeds retegeil was gaf ik een antwoord van ‘mmmm jaa”. Maar niet wetend wat hij bedoelde. Ik was nog steeds geboeid en geblinddoekt.

Wordt vervolgd…

3338 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.