Ruud gaat gewoon leven.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 18-07-22

Ja het is warm of hier van af koelt haha Ruud had de villa verlaten kwam er soms langs. Klopt hij was een van de mannen welk trio met Jan-Willem had ! Terug naar makelaars vak nee hele andere richting op. Kreeg kans 50+ model te worden schaars gekleed of naakt poseren dus. Nog benieuwt hoe hij 50+ model werdt en hoe ontdekt werd? Was simpel op een naakt strand waar hij een vreemdeling tot hoogtepunt pijpte. En de vreemdeling Felix is bekende fotograaf van 50+ modellen. Felix zag een mooie man met verdriet in zijn ogen ! Ruud gelooft na Marcel in vrije liefde, iets wat niet gebeurde toen met Marcel was. Felix ander type dan Marcel kale kop wat haar op armen en borst denk vijfenzestig. Beneden was het oerwoud er nog niet weg geschoren. Ruud was natuurlijk verbaasd dat Felix hem aantrekkelijk vond. Felix zag geld in hem fotograferen meer niks.


Het verhaal begint simpel na het naakt strand. We belangen in een koude loods waar Felix zijn studio heeft in het haven kwartier. Geen dubbele agenda toen Ruud met Felix mee fietste naar de studio. Dat anders liep oke meer dan poseren. Felix raakte Ruud zijn naakte lichaam aan voor de eerste pose. Er kwam een rilling door Ruud zijn lichaam zo lief was nooit betast. Hij ging met de vlag in top(stijve) in de juiste positie staan. Felix nam wat foto's het ging fout bij kreet verleid mij haha ! Hun handen en tongen deden het verleiden wel niet de bedoeling. Het poseren wat nu voorbij ze waren in de stemming voor actie.

Dat kan je wel zeggen al snel lagen ze op de vloer nee lag schaap wollen kleed hoor. Felix was zo uit de kleren. Hij dacht even niet aan geld wilde rotzooien met Ruud. Simpel tongen en elkaar  grens op te zoeken ! Om de bekende reden lagen ze al snel in standje 69. Toen ze beiden stijf waren ging Ruud als eerste was altijd de genomen partij. Dat niet vlot ging oke oefening baart kunst had te vaak gezien om te falen. Felix voelde lekker aan harde tepels en perzik zacht kontje. Ruud wist binnen te komen nu tempo maken wat aardig lukte. Felix was geen maagd maar Ruud was breder geschapen dan gewent was. Meesten modellen waren aantrekkelijk maar vaak aan smalle kant ! Mensen ik krijg heet even koude douche nemen doeii. Ik schreef het op verzoek  weet diegene had liever de zachte dwang enz er in. Even na druppelen na verfrissende douche.

2677 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.