Ik mag ook meedoen

Onlangs. Een warme dag dit voorjaar. Ik voel me geil. Ik loop rond in een van de cruisegebieden die ik op het internet heb gevonden.


Het is stil. Misschien toch nog te vroeg in de namiddag? Dan zie ik in de verte twee jongens bij een struik. Half verscholen. Zij zijn aan het zoenen. Hun broek open en hun stijve pikken zwiepen vanuit hun heupen. Het ziet er heel goed uit. Mooie pikken. Onbesneden. Vrij dik en lekker stijf. De knapen zijn allebei achter in de twintig, allebei fysiek goed gebouwd, atletisch zelfs. Ik loop naar ze toe en leun vlakbij tegen een boom.

Ze merken me op. Ik lik uitdagend mijn lippen en tuit suggestief mijn mond. Dan wacht ik af. Ze kijken naar mij. Ik wrijf over mijn bobbel in mijn broek. Dan glimlachen ze. Ik kom dichterbij. Mijn lange haar en mijn volle baard met walrussnor domineert mijn gezicht. Een van hen strijkt met zijn vingers door mijn baard. "Mooie baard," zegt hij. Ze hebben allebei slechts een lichte stoppelbaard en kort haar. De twee jongens kijken elkaar aan. Ja of nee? Ik zou per slot van rekening qua leeftijd hun vader kunnen zijn.

Dan buigt een van hen zich naar me toe en drukt zijn halfopen mond tegen de mijne. Onze tongen gaan nu elkaars mond binnen. "Geile baard, man," fluistert hij zachtjes tussen onze kussen door. De andere knaap knoopt mijn Levi's los en haalt mijn lul uit mijn broek. Mijn pik wordt snel stijf. Mijn handen grijpen hun pikken, één in elke hand. Heerlijke stijve pikken, twee maal een handvol, allebei grote pikken en allebei met stevige ballen er onder bungelend.

Een van hen gaat op zijn hurken en neemt mijn pik in zijn mond. Hij pijpt erg goed. Dan pijpt hij ook de ander, die me blijft zoenen. Geil, geil, geil.

Dan ga ik op mijn hurken tussen hun voeten en laat ze om de beurt mijn hete mond neuken. De pikken stoten om de beurt diep in mijn keel. De jongens blijven elkaar zoenen terwijl ze mijn mond neuken. Ik heb mijn rechterhand tussen mijn dijen en ruk aan mijn lul alsof mijn leven ervan afhangt. Ik wil sperma proeven. Ik wil sperma slikken. En ik wil zelf sperma spuiten.

Alsof ze mijn gedachten raden, gaan ze nu zelf ook voor de homerun. We staan per slot van rekening in een openbare ruimte waar mensen regelmatig hun honden uitlaten en wij betrapt zouden kunnen worden. Dan spuit de eerste jongen een flinke dosis ziltige en romige sperma in mijn slokdarm. Ik slik gretig door. Hij trekt zijn pik terug uit mijn mond en zijn vriend duwt snel zijn pik tussen mijn lippen door en begint hard in mijn mond te stoten. Ik voel zijn hand op mijn achterhoofd terwijl hij met zijn pik in mijn mond blijft stoten.

Ik voel nu mijn zaad omhoog komen en spuit dan mijn sperma tussen mijn voeten op de aarde. Dan komt de man die mijn mond neukt ook klaar en spuit zijn hete sperma in mijn keel. Ik slik ook dit gretig door. Ik sta op. We zoenen. Ze proeven zichzelf en ook elkaar in mijn mond. We vegen onze lullen af ​​met een papieren tissue. Dan doen we onze jeans weer goed. Helemaal voldaan.

"Bedankt jongens," zeg ik, "dat was echt helemaal geweldig!"

"Je bent een lekkere geile bink," zegt een van hen, "het was echt heel fijn."

"Ja", beaamt de ander, "echt heel geil."

Dan gaan we elk onze eigen weg.

3081 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.