Wie ben jij?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 23-07-22

Ik schrijf een verhaal baseert op gesprekken met anderen. Het is mij bekend elk vreugdevuurtje de brandweer blust! In de deuropening van de slaapkamer stond Frank! In zijn donker blauwe pyjama welk open beetje stond. Frank is aangekomen daar zie onbewust wat grijs borst en buik haar. Frank ziet Len spier naakt slapen op het bed. Blijf lezen als nieuwsgierig ben waar het verhaal over gaat? Len denk eind veertig geen lelijke kerel grote leuter, volle ballen ligt daar gewoon! Frank is een druk bezette man wat in de war  verraad maar heeft geen kerel. Hij ziet Len dus twijfelt is dat een scharrel of mijn kerel? Frank denkt nee Len is niet mijn kerel maar wie dan wel niemand op dat moment.


Frank herinnerd een lange slanke man zou dat zijn kerel zijn? Frank twijfelt nu zeker die man was lekker maar dat was het wel. Frank wordt nu zeker bekeken Len is wakker en rekt zich uit. Len ziet Frank staan de grijze grijnende man ziet niet fout uit! Maar Len kent de hele waarheid. De waarheid is letterlijk en figuurlijk hard haha. De waarheid is frank herinnerd een lange blonde dat is Len zijn kerel. Wat Len in Frank zijn slaapkamer doen zich aanbieden. En zo er achter komen waarom zijn kerel bed met frank deelde? Frank zag dat Len wakker was klaar voor actie. Was zeker schrikken wie Len blijkt te zijn.

Frank schrikt dat Len zo brutaal is naakt op zijn bed gaan liggen. Maar ook dat hij de verkeerde helft van het stel had verleid, Len ziet beter uit  mogelijk ook beter in bed? Alvast hij heeft meer geduld als over aftrekken en strelen heb. Als alles geregeld is klimt Frank op de kloppende leuter van Len. Len blijft door stoten tot tijd is voor andere positie. Nu ligt Frank op zijn rug en staat Len voor hem stoot na stoot. Zacht klinkt op de radio Don,t call me daddy als Len klaar komt en sperma op de vloer druppelt. Frank spuit op Len zijn buik als die klaar komt ! Ze schrikken als Len zijn kerel binnen komt en weer vertrekt. Hoe zal het aflopen nadat ze gedoucht hebben? Ik bedank de mannen welk advies gaven o.a wat ander woord gebruik en opbouw. De pyjama draag ik, ja is klein aan het worden ziet mijn grijze buik en borst haartjes.

2442 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.