Vandaag naaktstrand

Geplaatst door: biversa op 24-07-22

Vandaag lekker naar het naaktstrand geweest, deze locatie voor het eerst. Windscherm en parasol opgezet en vervolgens uitgekleed. Lagen verschillende stelletjes te vozen. Bij mij ook wat mannen actief. Voornamelijk langslopen en aan hun pik trekken. Schuin tegenover mij stonden drie mannen wat te praten waarna ze elkaar begonnen af te trekken. Toen ze stopten liep één van hun naar een oudere man die schuin tegenover mij lag. Ik zag dat hij de man die op een handdoek lag begon te pijpen.

Ik was zelf goed geil en liep op de twee af en vroeg of ik mocht kijken. Met een handgebaar werd ik uitgenodigd op de handdoek. De pijper ging door en ik zoog op de tepels van de man. Ook voelde ik aan zijn zak en ging met een vinger richting zijn grotje. Hij ging met zijn benen wijd liggen en maakte het mij zo makkelijker. Toen de man kwam richtte de pijper zijn de pik van de man op zijn buik en er kwam een beste lading sperma uit. Zijn pik stond nog steeds en ik pijpte hem lekker schoon. Ik zag dat er nog wat sperma uitkwam en op zijn eikel bleef liggen. Ik heb zijn pik weer schoon gepijpt.


Later zag ik de pijper langslopen en bij de vloedlijn staan. Ik trok mijn waterschoenen aan en ging bij hem staan en maakte een praatje. De pijper pakte mijn pik en begon onder het praten mij af te trekken. Ik ging wat makkelijker staan en pakte de pik van de pijper die nu trekker was geworden. Ik zei dat ik wel zin had om zijn pik te proeven. Ik zakte door mijn hurken en begon hem te pijpen. Het was rustig op het strand. Hij had een heerlijke, natte pik. Na een pijpbeurt gaf hij aan dat hij verder ging. Ik ging weer terug naar mijn stoel maar later kwam de pijper weer even langs en vroeg of ik hem weer wilde pijpen. Zittend in mijn stoel heb ik dit gedaan. Na een pijpbeurt gaf de pijper aan weer verder te gaan. Met tegenzin liet ik zijn lekkere pik los. Al met al een leuke middag en heerlijk naakt geweest. En de smaak van zaad in mijn mond.

3275 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.