Sex met 3 of meer, nog een vervolg

Geplaatst door: ericwilnogsteeds op 25-07-22

Sex met 3 of meer, nog een vervolg


Het was alweer een tijdje geleden dat ik bij Arjan en Wim was geweest voor een geil sexavontuur (zie mijn verhaal “Seks met 3 of toch meer)maar een tijdje geleden kreeg ik een berichtje of ik zin  had. Nou, zin heb ik meestal wel, dus ik reageerde gelijk. Het was de mannen de laatste keer goed bevallen en ze wilden weer afspreken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik had een afspraak gemaakt bij de waxsalon zodat ik helemaal glad op pad ging. Op het afgesproken tijdstip belde ik bij ze aan. Met een warme lange tongzoen werd ik door beide begroet en ik moest me gelijk uitkleden. Naakt liep ik de woonkamer binnen en Wim en Arjan kleedden zich ook uit. 2 paar handen betastten mijn lichaam. Mijn gevoelige tepels werden natuurlijk niet overgeslagen en mijn pik begon al te groeien. We gingen op de bank zitten en mijn hoofd werd richting de half stijve pik van Wim geduwd. Ik opende mijn gewillige pijpmondje en begon op de mooie pik  te zuigen, kneedde met mijn handen zijn ballen en al langzaam werd zijn pik harder. Met mijn tong ging ik over de mooie glimmende eikel heen, langzaam naar beneden en nam zijn ballen één voor één in mijn mond. Arjan was intussen achter me komen zitten en pakte mijn billen stevig vast en trok ze iets uit elkaar. Een warme tong beroerde mijn sterretje. Mijn kontje werd heerlijk gerimd en af en toe probeerde hij zijn tong naar binnen te persen. Van genot begon ik te kreunen terwijl ik Wim nog aan het pijpen was. Zijn pik was nu lekker hard en zijn eikel begon verder te glimmen door het voorvocht. Arjan had intussen eerst één vinger en later 2 vingers in mijn kontje gestoken en bewoog ze langzaam heen en weer. Arjan en Wim wisselden van positie en nu moest ik de pik van Arjan pijpen. Ook hij heeft een mooie kale pik met een mooie grote eikel. Ik nam hem in mijn mond en met mijn tong bewerkte ik zijn eikel. Na een tijdje proefde ik zijn voorvocht en kreunde verheerlijkt. Wim was intussen achter mij gekomen en stopte zijn vinger langzaam bij mij naar binnen. Mompelde goedkeurend en ik voelde dat hij zijn harde pik tegen mijn hunkerende sterretje zette. Langzaam voelde ik zijn lekkere pik bij me naar binnen komen. Met langzame lange halen begon hij mij te neuken. Ik begon iets harder te kreunen van genot tot Arjan mijn hoofd vastpakte en ik niets anders kon dan zijn hele pik in mijn monden nemen. 


Ik begreep wat hij wilde en begon nu nog fanatieker op zijn pik te zuigen, ik zag hem goedkeurend knikken naar Wim die mij nog steeds heerlijk aan het neuken was. Terwijl hij mij aan het neuken was tongde hij  boven mijn hoofd met Arjan. Tjonge wat was dit geil zeg. Na enige tijd voelde ik dat hij met mijn tepels begon te spelen, die inmiddels al lekker hard waren geworden. Hij begon nu ook te kreunen en pakte nu mijn heupen vast om zijn pik zo diep mogelijk in mijn kont te kunnen krijgen. Na nog een paar harde stoten en een harde kreun spoot hij zijn zak leeg in mijn gewillige kontje. Het warme zaad baande zich een weg in mijn neukgrot. Langzaam trok hij de slapper geworden pik uit me en vroeg Arjan om weer van positie te wisselen. Ik wachtte tot de harde pik van Arjan mijn geile kontje binnengleed en begon vervolgens de glimmende pik van Wim schoon te likken. Arjan begon me heerlijk te neuken en het duurde niet lang tot hij riep dat hij ging komen. Een volgende lading sperma werd in mijn neukgrot gespoten. Ik kreunde van genot, wat was dit lekker zeg! Arjan trok zijn halfharde pik terug en kwam voor mij staan zodat ook zijn pik schoon mocht likken.

Kom, we gaan naar boven zei Arjan en met z’n drieën liepen we de trap op. Ik wist natuurlijk nog van de vorige keer dat we naar de speelkamer gingen. De boeien aan de balk hingen er nog en ook de sling en het leren bed stonden nog. Ik moest deze keer gelijk op de neukstoel gaan zitten, een soort kruk met een vibrator erop die in verschillende standen gezet kon worden en ook opgeblazen kon worden. Ik liep me langzaam maar soepel met mijn volgespoten kontje over de pik heenglijden.  Arjan pakte de afstandsbediening en ik voelde de kunstpik heerlijk langzaam op en neer gaan in mijn natte kontje. Na een tijdje voelde ik dat hij iets werd opgeblazen om mijn kontje wat op te rekken. Ik genoot zichtbaar want Wim kwam voor me staan met zijn half slappe pik. Ik nam hem weer in mijn mond en begon er weer lekker op te zuigen. Nadat mijn kontje een tijdje onder handen genomen was. Mocht ik gaan staan en Mocht ik naar de balk met de handboeien lopen. Mijn handen werden boven mijn hoofd uit elkaar gehouden en de boeien gingen om. Ook moest ik mijn voeten spreiden en ook daar werden boeien om gedaan. Daar stond ik dan overgeleverd aan deze 2 geile mannen. Arjan kwam achter mijn staan en ik kreeg een blinddoek om. “zo ,dan kan je vast fantaseren over wat er straks gaat gebeuren” zei Wim. Ik kreeg nog een tongzoen en ik hoorde ze beide weer naar beneden lopen. Terwijl ik daar zo geblinddoekt stond begon ik fantaseren over wat er zou gaan gebeuren. De vorige keer waren er nog 4 wellustige geile mannen gekomen die mij heerlijk neukten en verwenden.

Ik hoorde de deurbel gaan en na een tijdje hoorde ik een aantal voetstappen de trap op komen, hoeveel het er waren kon ik niet precies horen, maar toen ik de deur open hoorde gaan hoorde ik een aantal voetstappen de ruimte binnenkomen. Wim nam het woord en zei: dit is jullie zaadsletje, geniet ervan!” Hij legde nog even de spelregels uit, geen extreme dingen e.d. en vroeg hen ervoor te zorgen dat ook ik volop kon genieten.  Dat beviel me wel. Ik hoorde de deur weer dicht gaan en merkte dat de mannen zich aan het uitkleden waren. Ik voelde een paar handen over mijn lichaam gaan, zachtjes knepen ze in mijn zak en begonnen aan mijn pik te trekken. Er kwam iemand achter me staan en ik voelde een vinger bij me naar binnen gaan. “hij is al aardig nat hoor jongens” riep hij en voor ik het wist had hij zijn harde pik naar binnen gestoten en begon me heerlijk te neuken. “mogen we allemaal even voelen” vroeg er één en liet zijn pik uit mijn kont glijden. Om de beurt kwamen de mannen achter me staan en lieten hun pik naar binnen glijden om vervolgens weer plaats te maken voor de volgende. Ik telde in totaal 10 pikken die mijn kontje verkenden en nadat de laatste aan de beurt was kwamen ze nu voor me staan, nu kreeg ik 10 tongzoenen te verwerken. Om de beurt drukte iemand zijn lippen op de mijne. Het leek wel of ik gekeurd werd. “zo het geile feest kan beginnen” hoorde ik iemand roepen. Er kwam weer iemand achter me staan en één van de harde pikken gleed naar binnen. Er kwam iemand voor mij staan en ik voelde dat hij op mijn tepels begon te zuigen. Ondertussen had een ander mijn pik in zijn handen genomen en begon er langzaam aan te trekken, het duurde niet lang of mijn pik was keihard. Ik voelde een paar lippen over mijn eikel gaan en kreunde van genot omdat ik zo heerlijk gepijpt werd. Nu pakte degene achter mij mijn tepels vast en begon ze tussen duim en wijsvinger te bewegen. Ik stond te trillen en kreunen van genot en voelde mijn zaad al opkomen. Dat had degene achter mij blijkbaar ook last van en hij pakte mijn heupen vast. Na een paar harde stoten spoot hij zijn lading lekker zaad in mijn hunkerende genotsgrot. Ook ik hield het niet meer en grote klodders zaad zochten hun weg in een voor mij onbekende mond. Niet veel later voelde ik een warme mond op mijn lippen en opende als vanzelf mijn mond, niet alleen een lekkere tong vulde mijn mond maar ook mijn eigen zaad stroomde mijn mond in. Een heerlijke zaadzoen was het gevolg.

Na een tijdje slikte ik al het zaad gulzig door. Een goedkeurend geluid bevestigde het genot. Achter mij kwam weer iemand staan en de volgende pik baande zich een weg naar binnen. Wat de anderen aan het doen worden kon ik alleen maar gissen maar aan de geluiden te horen waren ze ook met elkaar bezig. Ik denk dat ze elkaar ook aan het pijpen waren of iets dergelijks. Niet lang daarna werden mijn vermoedens bevestigd. Er stond nu weer iemand voor me en ik voelde weer een paar lippen op de mijne. Ik verwachtte een lekkere tongzoen en die kwam ook, alleen proefde ik ook weer warm zaad. Blijkbaar was er weer één klaargekomen. “Wim zei dat je een echte zaadslet bent, dus …..”Ik kreunde bevestigend. De man die mij al een tijdje neukte begon zwaarder te zuchten en na een diepe stoot baande de volgende lading zaad zich een weg in mijn neukgrot. Hij had zijn pik nog maar net teruggetrokken of de volgende pik teisterde mijn kontje alweer. In een hoog neuktempo bewoog zijn pik in mijn natter en natter wordende kontje. Voor ik het wist hoorde ik een diep kreun en spoot hij zijn volle zak bij mij naar binnen. Ik stond daar al een tijdje zo overgeleverd aan die geile kerels maar genot nog steeds. Het leek wel of mijn wellust niet te temmen was. Ik schudde even met mijn kont als teken dat de volgende pik zijn gang kon gaan. Dat werd snel begrepen en mijn neukgrot werd weer snel gevuld. Ik besloot mee te bewegen met het neuktempo. De mannen die eromheen stonden moedigden mij nog meer aan. Het duurde dan ook niet lang en de man die mij neukte trok zijn pik behendig uit mijn kontje en ik voelde klodders warm zaad over mijn rug druipen. Tjonge, dit moet echt een geil gezicht zijn volgens mij. Eindelijk werden de boeien om mijn handen en voeten losgemaakt en werd ik, nog steeds geblinddoekt, naar de sling begeleid. Voordat ik erin moest gaan liggen sloeg iemand voor mij zijn armen om mij heen en begon mij te tongen. Deze keer alleen een tong maar geil was het zeker. Intussen voelde ik dat er iemand achter mij het zaad van mijn rug begon te likken. Niet veel later kreeg ik een heerlijke zaadzoen van hem. Samen speelde we met onze tongen met het zaad en nog steeds gulzig slikte ik de warme mannenpap weer door. Nu mocht ik in de sling gaan liggen.

Ik voelde een pik tegen mijn wang, opende mijn mond en begon er hunkerend op te zuigen. De volgende geile man had zijn harde pik alweer tegen mijn sterretje gedrukt. Langzaam gleed hij mijn soppige neukgrot in. Om mij heen stonden blijkbaar nog meer mannen want mijn tepels en pik werden weer door diverse handen betast aangemoedigd door mijn geile gekreun. Ik hoorde ergens een kreun en niet veel later trok degene die ik aan het pijpen was zijn pik terug uit mijn mond en voelde ik een geile warme substantie over mijn lippen druipen. Ik opende mijn mond en het grootste deel stroomde mijn mond in. Ik voelde een tong op mijn kin en wangen die de resten warm zaad oplikte. En in mijn geile zaadmondje lieten stromen. Het gevoel van wellust werd alsmaar groter en ik riep “jaaa, neuk me, neuk me”. De man die mij aan het neuken was werd nog meer aangemoedigd en na een tijdje pakte hij mijn benen vast en spoot zijn warme zaad diep in mijn neukgrot. Maar een volgende diende zich alweer aan en nadat hij zijn lading in mij spoot moest ik opstaan en werd naar het leren bed gebracht en moest op mijn rug gaan liggen. Er kwamen meer mannen op het bed zitten en als vanzelfsprekend voelde ik weer een harde pik naar binnen glijden. Om en om werd ik door verschillende pikken onder handen genomen. Ik was de tel kwijt en wist niet meer hoeveel pikken ik in mijn mond en kont had gehad. Ik zat gewoon in een geile sexflow. Ik hoorde geilzuchtende mannen naast mij en voelde dat er klodders warm zaad op mijn buik en borst werden gespoten. Toen hoorde ik de deur open gaan en zei Wim ‘jongens de tijd is bijna om’ De laatste man begon zijn neuktempo op te hogen en niet veel later baande zijn zaad zich een weg in mijn bijna moegebeukte genotsgrot. Ik hoorde Wim vragen ‘tot de volgende keer?’ en hoorde een instemmend geluid. Ëén voor één liepen de mannen de trap af en bleef ik alleen achter met Wim. Mijn blinddoek werd eindelijk afgedaan en ik keek in het lachende gezicht van Wim. ‘zo, je hebt goed je best gedaan zeg’. Ik hoorde een aantal auto’s wegrijden en ook Arjan kwam naar boven en gaf me een lekkere lange tongzoen. Hij begon al het zaad van mijn buik en borst te likken en gaan me af en toe een lekkere zaadzoen. Wim kwam achter mijn staan, duwde mijn benen uit elkaar en gaf me als toegift nóg een lekkere neukbeurt. Soepel en met soppende geluiden bewoog zijn pik in mijn uitgewoonde neukgrot. Het aanzien van de geile zaadzoen en al dat zaad op mijn gezicht maakte hem blijkbaar opgewonden.

Hij begint me nu met lange halen te neuken en na een harde kreun spuit hij de laatste lading lekker zaad van die dag mijn genotsgrot in. Arjan had inmiddels bijna al het zaad van mijn lichaam gelikt en Wim komt nu voor me staan zodat ik zijn met zaad besmeurde pik schoon kan likken. Arjan duwt me op mijn knieën en trekt mijn billen uit elkaar. Ook al het zaad rond mijn neukgrot likt hij er gulzig vanaf om mij daarna een lekkere zaadzoen te geven. Uit mijn openstaande genotsgrot druipt nu al het zaad dat de  voor mij mannen in mij hebben gespoten. Met mijn vingers haal ik het van mijn benen en lik vervolgens opgewonden mijn vingers af. Ik voel me nog steeds supergeil. Na nog een aantal zaadzoenen mag ik me gaan douchen. Als ik schoon en fris weer beneden komt zitten Wim en Arjan al op me te wachten met een drankje. “zo zaadsletje, dat waren net 10 geile tevreden mannen, als je wil mag je de volgende keer weer komen om deze geile mannen te verwennen” Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Terwijl ik afscheid neem en naar de voordeur loop voel ik dat het er nog steeds zaad langzaam mijn kontje uitstroomt ……….

2103 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.