Mijn worstelmaatje en ik

Zondagmiddag samenkomst met een kleine groep mannen bij een van hun thuis. In de zeventiger jaren. We zijn een even aantal, ongeveer zes van ons. We ontmoeten elkaar allemaal voor de eerste keer vandaag. We hebben allemaal op dezelfde advertentie gereageerd en deze samenkomst telefonisch geregeld. We kleden ons allemaal uit totdat we allemaal helemaal naakt zijn. Onze pikken hangen slap tussen onze dijen. Het is de bedoeling dat wij om de beurt zo naakt met elkaar gaan worstelen.


Er is één jongen van min of meer mijn leeftijd, net als ik 24 jaar oud, ongeveer mijn postuur, bleke huid en lenig lichaam, een mooie onbesneden lul, een ovaal gezicht, grijsgroene ogen en steil asblond haar. Hij kijkt me aan en ik vermoed dar hij bezig is mij in te schatten. Ik weet dat ik hem ben aan het inschatten. Er is duidelijk een sterke spanning tussen ons. En het is geen geilheid. Hij komt naar me toe.

"Ik wil met je vechten, oké?"

"Denk je dat je me aankunt?" vraag ik.

"Gemakkelijk," zegt hij met een lach en zijn mooie tanden zijn zichtbaar.

"Ik denk het niet," antwoord ik.

Een paar seconden later cirkelen we om elkaar heen op de mat, allebei volledig naakt en met onze slappe handjes naar elkaar uithalend. Dan hebben we elkaar ineens in een strakke wurggreep geklemd en crashen we neer op de mat terwijl we het volledige gevecht aangaan. We zijn aan elkaar gewaagd.

De andere mannen zitten rond de mat en kijken naar ons gevecht. Ze zijn allemaal ouder dan wij en onze strijd begint hen op te winden. Ze blijven ons in de gaten houden terwijl ze met hun pikken beginnen te spelen. Wij, mijn worstelmaatje en ik beseffen dit niet.

Onze ogen zijn onophoudelijk op elkaar gericht terwijl onze lichamen elkaars zwakheden proberen te vinden. Het is niet makkelijk. We zijn echt heel erg aan elkaar gewaagd. Onze adem wordt ruiger, we beginnen hard door onze neuzen te snuiven en we ademen gedeeltelijk door onze monden, flink hijgend, en ook beginnen we allebei flink te zweten. Uit zijn oksels komt een geur van heet zweet en ik voel zweetdruppels van onder mijn oksels langs mijn bovenlichaam naar beneden rollen.

We grijpen elkaar opnieuw vast en rollen over de mat. Onze lichamen worden natter en natter van het zweet. Ik sla mijn benen om zijn middel. Hij zit klem tussen mijn dijbenen met zijn torso boven me en hij grijpt mijn polsen vast om me onder hem te houden. Zijn slappe pik wrijft in mijn kruis, mijn pik wordt geplet onder de druk van zijn volle gewicht.

Zijn zweet stinkt, de adem uit zijn mond is warm en geurt muf en zoetig. Mijn zweet stinkt vast ook en ik denk dat mijn adem uit mijn mond ook warm is en muf geurt.

"Geef je over..." hijgt hij.

"Waarom? Ben je dan nu al moe?" tart ik hem uitdagend.

We vechten nu al echt een hele lange tijd. De mannen in de stoelen om ons heen zijn nu allemaal met zichzelf en met elkaar aan het spelen. Ons gevecht heeft hen behoorlijk opgewonden. Hij ziet het. En ik ook. Mijn worstelmaatje en ik stoppen nu ons gevecht.

"Wil je neuken?" vraagt ​​hij aan mij.

"Ja, best wel," antwoord ik.

Hij ontspant en knielt tussen mijn benen en neemt mijn pik in zijn mond. Ik draai langzaam mijn lichaam totdat ik ook zijn pik in mijn mond heb. We pijpen elkaar. Onze ranzige lichamen winden ons op. Onze pikken zijn al snel keihard. We kussen elkaar.

"Neuk me," zegt hij en gaat op zijn rug liggen.

Ik kniel tussen zijn benen en mijn heupen bewegen naar zijn parate kontje en langzaam stoot mijn harde gezwollen pik in zijn kont. Hij kreunt zachtjes van plezier. Ik voel totale gelukzaligheid. Zijn kontje, zacht, warm, vochtig en strak, grijpt mijn pik terwijl ik steeds harder en sneller in hem begin te stoten. Hij grijpt zijn eigen pik met zijn rechterhand en begint zichzelf stevig te rukken. Dan komt hij klaar en terwijl hij spuit grijpt de sluitspier van zijn kontje mijn stotende pik nog strakker vast zodat ik ook diep in zijn holletje begin te spuiten. Dan liggen we stil. Mijn lul blijft nog een tijdje in zijn holletje en wordt langzaam slap in hem. Hij is nu teder en streelt me terwijl we tongzoenen. Daarna douchen we samen en kleden we ons aan. We schenken niet veel aandacht aan de andere mannen.

"Ik kan zo dadelijk best wel nog een keertje," zegt hij, "en dan wil ik jou neuken en in jou klaarkomen. Oké?"

"Ja, dat lijkt me echt geil," zeg ik en we gaan naar mijn huis en herhalen ons liefdesspel nu in een veel langzamer tempo dan voorheen, en we genieten met volle teugen van elkaar en onze lichamen. Hij was een fantastische top en vulde me met een lading van zijn hete sperma voordat hij ook mij vervolgens een tweede keer bevredigde en we langzaam in slaap vielen en de hele nacht in elkaars armen sliepen.

2320 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.