Oh badmeester.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 26-07-22

Jet incident is 100% echt gebeurd wat er na gebeurde fantasie. Diegene die mij vertelde zag het gebeuren vond wel geil. Vroeg namen te veranderen en locatie natuurlijk! Mensen willig geil, heet weer dan kan weleens iets gebeuren. Ik ben Giel was net terug op mijn handdoek toen gebeurde. Druppelde nog wat na kwam zo uit zwembad. Toen ik dus op mijn naakte lichaam een ander lichaam voelde. Natuurlijk deed het pijn toen hij in mij kwam. Hij had niet gevraagd of ik zin in hem had. Wie het was rook ik en voelde ik rook zijn beetje vette haar en voelde zijn gladde lichaam! Het was Niels de bad meester of hoe je hem wil noemen. Waarom mij niet verzette simpel dankzij hem kon het zwembad in voor vrij zwemmen. Natuurlijk ook had al tijd geen kerel gehad. Had eigenlijk geen behoefte genomen worden liet toch maar gebeuren. Aan het gehijg van Niels was te horen dat hij er wel van genoot! Pas toen hij klaar kwam zag hij aan mij hoe ik er over dacht.


 Natuurlijk was er schrik zijn leuter was groot paste net in mij. Hij pakte een handdoek veegde de sperma van mij af zei sorry en was weg. Had hij geluk was rustig dat moment geen getuigen. Zou begin van opwindend avontuur zijn later meer daar over. Later werd druk zag Niels in zijn witte strakke broekje en t. shirt langs lopen. Zijn grote pik zou ik niet snel vergeten. We kennen elkaar wonen in zelfde flat gebouw en zelfde etage. Toen thuis kwam goed gedoucht en zeker mijn nek gedaan. Zijn borsthaar had in mijn nek geweest. Zou ik hem terug zien sneller dan kon bedenken alvast.

 Natuurlijk die heldere avond zag zijn t.shirt en broekje op balkon hangen was gewassen. Hij zag mij en gaf signaal kom maar ! Dat liet ik mij geen twee keren zeggen  natuurlijk weet hij  tongt lekker. De tongen zaten zo in elkaars mond en de kleren waren zo uit. Al snel ging de la in zijn nacht kastje open en gordijnen dicht.  Nu was hij wel voorzichtig en genoot van zijn grote ballen tegen mijn kont. Zijn flat genoot zal gewent zijn kwam binnen en gelijk door naar de keuken. Toen we beiden elkaar genomen hadden kwam flat genoot melden dat eten klaar was! Ik at niet mee  even geen behoefte. Vraag zal Niels na eten zijn flat genoot genomen hebben hoorde gekreun. Ja heb verhaal uit losse pols in derde blok geschreven.

1762 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.