Orgie in de wasbox.

Samen met de buurman rijd ik op een warme, klamme avond richting de wasbox aan de rand van het industrieterrein. Mijn buurman wast geregeld mijn auto en dit keer gaan we samen. Hij stuurde mij rond 23 uur een appje: “ik zie dat je licht nog brand. Ik zou morgen je auto wassen, maar kan het nu? Ik kan niet slapen”. Ik bericht hem dat ik ook niet kan slapen vanwege de warmte en dat ik wel met hem mee wil rijden naar de wasbox om te helpen.

Erjan is mijn 28 jarige achterbuurman, slank, grote blauwe ogen en veel tattoos op zijn armen, handen en in zijn nek. Hij heeft een korte spijkerbroek aan, zwarte sneakers en een zwart t-shirt. Hij lacht. ‘Beetje laat is het wel, maar het is zo warm dat ik echt niet kan slapen’ zegt Erjan ‘nu kan ik morgen beter met vrouw en de kinderen gaan zwemmen’. ‘Snap ik’ zeg ik … Ik heb mijn slippers aan, korte linnenbroek en een wit poloshirt. We stappen in mijn auto en rijden naar de wasbox aan de rand van het industrieterrein. ‘Dat hebben meerdere mensen bedacht’ zegt Erjan terwijl wij het terrein oprijden. In nog twee andere boxen zijn mannen auto’s aan het wassen. Wolken nevel komen uit de twee boxen. Ik parkeer de auto in de wasbox en we beginnen met het inspuiten van de auto.

‘Zo dat ziet er goed uit’ zegt Erjan en we stappen in de auto om hem naar de andere kant van het terrein te rijden. Ik rijd de auto richting de stofzuiginstallatie. De twee stofzuigers die aanwezig zijn worden gebruikt door de mannen die zojuist hun auto daar hebben gewassen. De man met de grijze Volvo XC90 is klaar met stofzuigen en hangt de slang weer in het apparaat. Hij glimlacht en kijkt naar ons. ‘Jullie kunnen’ zegt hij en knikt naar ons. ‘Dank je’ zeg ik. We staan beide tegen mijn auto geleund. ‘Het is nog steeds warm’ zegt Erjan. ‘Ja niet normaal’ zegt de man met de grijze Volvo ‘het is veel te warm’. ‘Nou zeg dat’ mengt de andere man zich in het gesprek. Hij is de kofferbak van zijn Opel Isignia stationswagon aan het uitzuigen. Hij wrijft met zijn hand het zweet van zijn voorhoofd af.

Er staat een warm, lauw briesje. ‘Niet echt verkoelend’ zegt de man van de Volvo ‘ik zou zo nog ff een duik willen nemen in de waterplas hier een eind verderop, zal dat nu afgekoeld zijn?’ ‘Geen idee’ zeg ik ‘ik denk niet dat het echt koel is, maar wellicht wel verfrissend’. ‘Dat denk ik ook wel’ zegt de man met de Opel, terwijl ook hij stofzuigerslang aan het apparaat hangt ‘lijkt me wel een fijn idee om nog even een plons te nemen’. Erjan kijkt mij aan. ‘Lijkt mij ook wel lekker’ zegt Erjan ‘welke plas heeft u het over?’. De man wijst naar de rand van het industrieterrein. ‘Daar bij die kleine recreatieplas’ zegt de man. ‘Kun je dat terrein nog op?’ vraagt de man van de Opel. ‘Dat denk ik wel’ reageer ik ‘er staat geen hek omheen, maar of het mag op dit tijdstip dat is een ander verhaal’. Erjan heeft mijn auto op de plek neergezet waar de Volvo stond. De man met de Volvo is weer uitgestapt en komt bij mij staan. Ook de man van de Opel staat erbij. ‘Het is echt veel te warm om te slapen’ zegt de man met de Opel ‘ik denk serieus dat ik zo even een plons ga nemen’. De man met de Volvo geeft aan ook te willen gaan zwemmen. Ze stellen zich voor als Gerard en Nathan. Gerard, de bestuurder van de Volvo heeft grijs haar, lijkt 55+ en is gekleed in een witte korte broek, heeft Birckenstock slippers aan en een lichtblauw linnen overhemd. Nathan lijkt ergens in de 30, begin 40, heeft donkerbruin kort haar, een baardje, heeft een gebruinde huid en draagt een donkergroene korte broek en dito poloshirt. Hij draagt blauwe sneakers.

‘Zullen wij ook meegaan?’ stelt Erjan voor … ‘Lijkt me prima’ zeg ik. We stappen in onze auto’s en rijden achter de grijze Volvo van Gerard aan. We draaien een verlaten parkeerplaats op en parkeren onze auto’s aan de rand van de parkeerplaats. We stappen uit en lopen gezamenlijk in het licht van de maan over het zandpad richting de waterplas. Het is klam en drukkend. We zien het water als we over het groene grasveld lopen. Aan de overkant van de plas ligt het zandstrandje, aan deze kant van de plas heb je een houten rand. Nathan begint zich uit te kleden. Naakt rent hij richting het water en neemt een duik. ‘Wow! Lekker dit’ roept hij vanuit het water. Erjan, ik en Gerard kleden ons uit en lopen richting de waterkant. Erjan maakt een bommetje terwijl hij in het water springt. Ik neem, net als Gerard, een duik. We zwemmen wat rond in het water. Nathan begint wat te stoeien met mij. We duwen elkaar steeds onder water. Ook Erjan doet mee. Gerard houd zich wat afzijdig.

Ik voel het naakte, behaarde lichaam van Nathan over mijn rug glijden. Ik voel zijn balzak en piemel. Na 15 minuten in het water te hebben gezwommen, zwemt Gerard richting de kant en tilt zich uit het water. Zijn witte billen lichten op in het maanlicht. Hij neemt plaats op het grasveld bij onze kleding.  Wij liggen nog wat in het water. We spetteren elkaar wat nat. Erjan zwemt ook naar de kant. Ik zie hoe hij op de kant klimt. Waterdruppels zijn zichtbaar in het maanlicht. ‘Zullen wij er ook uitgaan?’ vraagt Nathan. ‘Prima’ zeg ik. Als Nathan richting de kant zwemt probeer ik hem iets onder het water te duwen. We stoeien weer wat. Ik voel zijn behaarde been tussen mijn benen. Zijn lijf tegen de mijne. Ik voel mijn pik stijf worden. Damn! ..

Als ik mij op de waterkant trek, is mijn pik nog hard. Naast mij komt Nathan uit het water. Hij is net iets eerder dan ik op de kant. Ik zie zijn gebruinde huid en behaarde, ronde billen en behaarde, gespierde bovenbenen in het maanlicht. De gedachten bij dat uitzicht maken dat ik mijn stijve nu helemaal niet meer kan verbergen. ‘Ben je geil’ giebelt Nathan terwijl hij naar mijn kruis kijkt. ‘Ja man’ zeg ik ‘sorry maar met drie naakte mannen om mij heen, midden in de nacht, daar ben ik wel gevoelig voor’. ‘Snap ik’ zegt Nathan ‘snap ik helemaal’. Hij neemt zijn slappe piemel in de hand en begint er wat aan te trekken. Gerard en Erjan kijken naar hem. Nathan staat met een dikke, stijve pik in zijn handen. ‘En?’ zegt Nathan ‘kun je hier wat mee?’. Ik naar zijn kruis en naar zijn gezicht. Nathan lacht zijn witte tanden bloot.  Erjan zit aan de waterkant met zijn benen in het water bungelend. Gerard kijkt naar Nathan en houd met zijn hand zijn kruis bedekt. ‘Worden jullie hier niet geil van?’ vraagt Nathan terwijl hij aan zijn dikke, stijve pik trekt. Gerard knikt en haalt zijn hand uit zijn kruis. Ook zijn pik is stijf. In het maanlicht tekent zich een kleine, kaarsrechte pik af. Nathan komt op mijn aflopen. Ik zit op mijn knieën op het grasveld. Hij komt voor me staan. Ik schuif mijn lippen om zijn harde pik heen. Ik voel zijn handen op mijn achterhoofd en hij drukt mijn hoofd naar voren. Mijn neus komt in zijn schaamhaar, ik moet kokhalzen.

‘Wat pijp jij lekker’ zegt Nathan en drukt zijn pik tot tegen mijn huig. Ik slik. Ik voel dat Gerard met zijn hand tussen mijn billen glijdt. Erjan komt naast Nathan staan. ‘Buurman, wil je mij ook zuigen?’ vraagt Erjan. Zijn dunne, lange pik staat recht vooruit. ‘Stop hem in zijn mond’ beveelt Nathan hem. Ik voel ook de pik van Erjan bij mij naar binnenglijden. Gerard heeft zijn vingers nat gemaakt met spuug en ik voel dat ze weer door mijn bilnaad glijden. Ik duw mijn kont iets naar achteren. ‘Hij wil dat je hem neukt Gerard’ zegt Nathan. Ik kreun. Gerard neemt plaats achter mij en ik voel zijn dat hij met zijn handen mijn behaarde billen spreid en zijn vochtige eikel tegen mijn kringspier aan drukt. Ik druk mijn kont naar achteren, Gerard stoot zijn lichaam naar voren. Ik voel zijn kleine, maar harde piemel bij mij naar binnen glijden. Hij voert zijn tempo op als hij mij neukt. Ik voel zijn ademhaling versnellen. Mijn kringspier pulseert. Ik heb afwisselend de stijve pik van Nathan en Erjan in mijn mond. Terwijl ik de pik van Nathan achterin mijn keel voel stoten, zie ik dat Erjan zichzelf aftrekt. Een hand onder zijn geschoren balzak en met de ander rukt hij aan zijn pik. Hij komt wat wijdbeens naast mij staan en ik hoor dat zijn ademhaling versneld. ‘Ik ga spuiten’ kreunt Erjan en Nathan haalt zijn pik uit mijn mond. Ik open mijn mond, steek mijn tong uit en komt richting de eikel van Erjan. Warme stralen, dik zaad komen op mijn tong en in mijn baard terecht. Erjan kreunt. Ik geniet van elke druppel zaad.

Gerard pakt mijn schouders vast en trekt deze naar achteren. Ik krom mijn rug. Ik voel de pik van Gerard heen- en weer gaan in mijn kont. Zijn ademhaling versneld en ik voel het zaad mijn endeldarm in spuiten. ‘Jongens wat is dit geil’ breng ik al kreunend uit en voel dat Gerard zijn bijna slap geworden pik uit mijn kont laat glijden. Ik voel het vocht uit mijn pulserende mannenkut druppen. Gerard brengt zijn vingers naar mijn kont en wrijft door mijn vochtige bilspleet. Zijn vingers glijden vervolgens langs mijn lippen. Ik lik het zaad van zijn vingers. Ik ben bloedgeil en wil graag het zaad van Nathan proeven. Nathan komt op zijn knieën voor mij zitten en pakt met beide handen mijn hoofd vast. Hij drukt zijn vochtige lippen op de mijne en we tongzoenen. Ik voel het zaad van Erjan en Gerard zich vermengen met het speeksel van Nathan en mijzelf. ‘Pijp je me klaar?’ vraagt Nathan. Ik knik en Nathan staat op en komt voor me staan. Ik kijk omhoog terwijl ik zijn dikke pik in mijn mond neem. Mijn tong glijdt onder zijn eikel door. Nathan kijkt omlaag. ‘Pijp me lekker klaar geil ventje’ zegt hij. Ik kreun en blijf gulzig aan zijn pik zuigen. Gerard is naast Nathan komen staan en masseert de balzak van Nathan. Nathan leunt achterover. ‘Ik voel dat hij gaat komen’ zegt Gerard. Nathan kreunt en maakt met zijn onderlijf schokkende bewegingen. Ik voel zijn zaad achterin mijn keel spuiten. Ik moet kokhalzen. Nathan pakt met zijn handen met hoofd vast en duwt het richting zijn schaamstreek. Ik snuif de lichte urine lucht van zijn schaamhaar. Ik slik het meeste zaad door, terwijl Gerard de tepels van Nathan tussen zijn duim en wijsvingers plet. Nathan kreunt.

‘Godsamme, dit was echt geil’ kir ik terwijl ik mezelf aankleed. Iedereen knikt instemmend. We lopen samen terug naar de parkeerplaats. Daar geven we elkaar een zoen op de wang en een knuffel. ‘Bedankt voor deze geile ervaring’ zegt Gerard en loopt richting zijn Volvo. ‘Ontzettende lekker klaargekomen, geile vent’ glimlacht Nathan zijn tanden bloot ‘ik zou je de volgende keer wel willen neuken’. ‘Dat kan’ zeg ik. Hij geeft mij een zoen op mijn mond en een tik op mijn billen. ‘Dan gaan we dat regelen’ zegt Nathan en ook hij loopt naar zijn auto en rijd weg. ‘Zo dat was een bijzondere avond, buurman’ zegt Erjan als hij zijn gordel omdoet. Ik kijk hem aan en zie de glimlach op zijn mond onder de maneschijn. ‘Dat was het inderdaad’ zeg ik en ik wrijf hem over zijn linker bovenbeen. Mijn hand raakt zijn kruis. Erjan kijkt mij aan … Ik start de auto en rijd het parkeerterrein van het recreatiegebied af.

Ik draai de auto de straat in en parkeer hem naast het huis. ‘Ik vond het echt ontzettend geil om eens door een vent gepijpt  te worden’ zegt Erjan ‘die ervaring had ik nog niet’. ‘Mijn vrouwtje pijpt wel lekker, maar jij deed het echt beter’ grinnikt Erjan. ‘Dank je’ zeg ik ‘je hebt een lekkere pik, het was me een waar genoegen’. ‘Vond het ook geil om te zien hoe je geneukt werd door die Gerard’ zegt Erjan. ‘Ja man, voelde lekker’ zeg ik. ‘Ik heb nog nooit iemand anaal geneukt’ zegt Erjan. ‘Wil je?’ vraag ik. ‘Lijkt me een strakker gevoel’ zegt Erjan. Ik stap uit de auto, het is stil in de straat. Bij de meeste huizen brand geen licht meer. Ik open de poort en begin me direct uit te kleden. Ik kijk achterom. Bij de auto staat Erjan. Hij kijkt naar mij. ‘Kom’ zeg ik. Hij loopt de poort binnen en glijdt met zijn hand door mijn bilnaad. Hij voelt mijn kringspier. ‘Neuk me’ zeg ik. Erjan gaat op zijn knieën achter mij zitten en duwt mijn billen uit elkaar. Een twijfel is merkbaar, maar dan drukt hij zijn neus tussen mijn behaarde billen en snuift de kontgeur op. Hij beweegt zijn hoofd naar boven en ik voel dat zijn tong mijn kringspier betast. Hij drukt zijn tong naar binnen. Ik kreunt zacht en geniet van zijn vochtige, warme tong langs mijn kringspier. Ik sta voorover gebogen met mijn benen gespreid in de tuin, terwijl Erjan op zijn knieën achter mij zit. Met zijn linkerhand opent hij zijn broek en probeert zijn inmiddels stijve pik eruit te wippen. De poort staat nog open.

Erjan trekt zijn shirt en broek uit en trapt de sneakers van zich af. Hij knielt weer achter mij op zijn knieën. ‘Volgens mij proef ik het zaad van Gerard nog’ fluistert Erjan zachtjes. Ik kreun. Aan de overkant van de straat gaat de voordeur open. De Turkse buurman stapt naar buiten. Enkel gekleed in een badjas en slippers staat hij in de deuropening. De poort staat open en ik zie in het maanlicht dat hij probeert te aanschouwen wat wij aan het doen zijn. Zijn nieuwsgierigheid wint het en de Turkse buurman komt naar ons toelopen. Hij blijft op de stoep staan en kijkt de tuin in. Erjan is nog steeds bezig om mijn te rimmen en kreunt van genot. Ik voel zijn tong langs mijn ballen en kringspier glijden. Ondertussen masseer ik mijn kromme pik. Erjan heeft met zijn rechterhand zijn eigen pik vast. Ik fluister ‘hallo buurman, sorry voor de overlast’. ‘Geeft niets’ zegt de Turkse buurman en hij komt de tuin inlopen. Hij opent zijn badjas en in het maanlicht zie ik dat er onder zijn behaarde buik een dikke, niet al te grote pik fier omhoog staat. ‘Wil jij mij pijpen?’ vraagt de Turkse buurman en komt voor mij staan. Ik neem zijn pik in de mond. Zijn handen legt hij op mijn hoofd en hardhandig duwt hij mijn hoofd richting zijn behaarde schaambeen.

Erjan komt achter mij staan en ik voel dat hij mij met zijn pik probeert te penetreren. Ik voel zijn eikel en de rest van zijn pik bij mij naar binnenglijden, terwijl ik wijdbeens, voorover gebukt in de tuin sta. Mijn mond wordt hardhandig gepenetreerd door de Turkse buurman, mijn kont door Erjan. Mijn kontgat pulseert en ik kreun. Soms pijnlijk, maar vooral erg lekker. Ik voel dat de balzak van Erjan tegen mijn billen aanslaat tijdens het neuken. Erjan pakt mijn heupen vast en neukt mij stevig door. Ik leun op mijn handen op de grond. De Turkse buurman spuit dikke klodders zaad in mijn keel. Hij gromt terwijl hij klaarkomt. Hij duwt mijn hoofd hardhandig richting zijn kruis en ik voel dat zijn onderlichaam richting mijn lippen gedrukt wordt. Ik slik zijn zaad door en probeer door mijn neus te ademen. Ik voel dat Erjan zijn ritme verhoogd, zijn ademhaling word zwaarder. Zijn zaad spuit hij in mijn darmen. Hij kreunt.

De buurman laat mijn hoofd los, trekt zich terug en pakt met zijn rechterhand zijn pik vast. ‘Lik de laatste druppels op’ beveelt hij mij terwijl hij met zijn hand de laatste druppels zaad uit zijn pik probeert te duwen. Ik glijdt met mijn tong over zijn eikel en snoep de laatste druppels ziltig zaad. Hij doet een stap achteruit, sluit zijn badjas en loopt terug naar zijn huis. Erjan heeft zich aangekleed en ik voel het zaad uit mijn pulserende mannenkut druppelen. ‘Ik voel me een gebruikte slet’ zeg ik. ‘We hebben je wel misbruikt’ zegt Erjan ‘maar je deed het goed’. Hij geeft me een tik op de billen en een zoen op mijn wang. ‘Het was lekker om in je mond en kont mijn zaad te kunnen dumpen’ zegt Erjan. Ik sta volledig naakt in de tuin en voel het vocht langs mijn benen lopen. Erjan loopt de tuin uit en doet de poort achter zich dicht.

2762 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.