Snelle seks

Ik schrijf regelmatig verhalen, omdat ik dat erg leuk vind. De verhalen zijn vaak fictief en bestaan grotendeels uit mijn fantasie, maar er is ook een deel autobiografisch. Ik maak gebruik van de ervaringen die ik in het verleden heb gehad en beleefd en voorzie de verhalen van mijn wildste en spannendste fantasieën. Ik kom in het dagelijks leven mensen tegen die fungeren als voorbeeld voor de personages in de verhalen. Maar sommige personages hebben wel degelijk een actieve rol gespeeld in de fantastische belevenissen.

Zo ook vandaag, terwijl ik zojuist een verhaal over de wasbox heb ingestuurd zit ik weer na te denken over een volgende verhaal. Ik barst van de inspiratie. Het is vandaag zo’n druilerige zondag, prima temperatuur maar wel grijs en grauw. Zojuist even aan de keukentafel geluncht en nu weer op mijn studeerkamer achter de laptop. Ik moet vandaag nog wat dingen uitwerken, maar in mijn gedachten spelen zich mooie scenario’s af om te beschrijven in de geile verhalen.

‘Ben je lekker bezig?’ Ik kijk op vanachter mijn laptop en zie een glimlachende Berend staan. ‘Ja man, ik heb net weer een verhaal ingestuurd bij Homo.nl’ reageer ik. ‘Hmmm, ben benieuwd’ zegt Berend en hij wrijft met zijn rechterhand over zijn grijze joggingbroek ‘heb je nog even tijd om mij te helpen?’. ‘Helpen? Met wat?’ vraag ik. Zijn hand duikt achter de broekrand en hij schuift de grijze joggingbroek naar beneden. Deze beland op zijn enkels. Berend gaat rechtop staan. Zijn linkerhand glijdt onder zijn t-shirt over zijn behaarde buik naar boven. ‘Deze jongen heeft wat aandacht nodig’ zegt hij met een glimlach, terwijl zijn rechterhand zijn stijve pik omklemt. Ik kijk naar zijn kruis. Zijn pik staat fier overeind. Zijn schaamhaar is donker en vol, zijn balzak niet geschoren. Ik kijk omhoog en recht in de blauwe ogen van Berend. ‘Hmm … ‘ zeg ik en voel dat in mijn linnen korte broek ietwat groeit. ‘Zin?’ vraagt Berend en hij stapt uit de joggingbroek, draait zich om en loopt over de overloop naar de slaapkamer. Ik volg hem.

Berend heeft zijn shirt uitgetrokken en ligt op bed. Pik in de hand en tussen de wijsvinger en duim van zijn linkerhand heeft hij zijn linker tepel vast. Zijn tong glijdt over zijn volle lippen. Hij kreunt. Ik sta in de deuropening en begin me uit te kleden. Mijn pik is hard en krom. Ik heb gisteren mijn blonde schaamhaar getrimd en mijn balzak geschoren. Deze voelt zacht aan. Ik duik op bed en kom bovenop Berend liggen. Ik druk mijn lippen op de zijne en we beginnen elkaar te tongzoenen. Onze tongen draaien om elkaar heen. Zijn handen glijden over mijn onderrug en mijn behaarde billen. Onze pikken glijden over elkaar heen.

Ik duik naar beneden en neem zijn tepels een voor een tussen mijn tanden en lippen. Ik bijt er iets in en zuig er zacht op. Berend kreunt, terwijl zijn handen op mijn achterhoofd rusten. Ik kijk omhoog naar zijn gezicht. Hij heeft zijn ogen gesloten, zijn hoofd naar achteren in het kussen geduwd en zijn rug wat gebold. ‘Pijp me’ kreunt hij zacht ‘maak m’n pik nat’. Ik glijdt met mijn tong door zijn borst- en buikhaar. Ik geef af en toe kusjes op zijn behaarde lijf. Wat geniet ik van deze man. Mijn man! Ik zit achter op het bed tussen zijn benen. Ik heb zicht op zijn harde pik van gemiddeld formaat. Ik neem hem in mijn rechterhand en met mijn linkerhand masseer ik zijn ballen. Hij draait met zijn onderlichaam op het matras.

Ik duw mijn schouders in zijn knieholtes en duw zijn benen richting zijn lichaam. Hij houd zijn knieholtes vast met zijn benen in de lucht. Tussen de behaarde billen en onder de behaarde balzak zie ik zijn roze kringspier. Ik duik met mijn hoofd richting zijn billen en snuif met mijn neus zijn heerlijke kontgeur op. ‘Oh wat ruik je weer geil’ kreun ik. ‘Speciaal voor jou, schatje’ kreunt Berend. Mijn tong glijdt langs zijn kontgat en af en toe druk ik hem naar binnen. Berend geniet. Hij plaatst zijn voeten op mijn schouders. Ik lig op mijn buik met mijn hoofd tussen zijn benen. Ik lik zijn bilnaad, zijn balzak en neem de balzak mee. Ik pak zijn stijve pik vast en zie een druppel voorvocht uit zijn plasbuis komen. Met mijn tong lik ik de druppel ziltig voorvocht op en neem zijn pik in mijn mond. Ik beweeg op- en neer en maak een zuigende reflex. Berend geniet. Hij vind het lekker als ik hem pijp en tegelijkertijd zijn kringspier met een vinger masseer. Hij houd er niet van gepenetreerd te worden, maar vind het lekker om de lichte druk van een tong, vinger of pik tegen zijn kringspier te voelen.

Mijn speeksel drupt van zijn pik langs de behaarde balzak op de matrashoes. ‘Wat geil dit’ zegt Berend. Ik kreun instemmend. Berend dirigeert mij in een andere houding. Ik neem plaats in 69-houding bovenop hem. Ik druk mijn kont naar achter. ‘Wat een heerlijk uitzicht’ zegt Berend terwijl hij met zijn handen mijn blond behaarde billen uit elkaar haalt. ‘Wat een geile rozet’ kirt hij terwijl zijn duim langs mijn kringspier glijdt. Mijn kromme pik en mijn balzak liggen op zijn borst. Ik heb zicht op zijn heerlijke stijve pik. Ik neem deze weer in mijn mond en pijp hem gulzig. Ik voel dat Berend mijn mannenkut nat maakt met zijn speeksel. Berend draait zich om onder mij en we raken weer innig in een tongzoen verwikkeld.

Ik lig op mijn buik en Berend gaat bovenop mij zitten. Ik voel zijn dijen mijn middel omklemmen en zijn balzak die ongeveer op mijn billen beland. Hij komt op mij liggen en als ik mijn hoofd naar hem toedraait zoenen we elkaar. Zijn lichaam glijdt naar beneden. En ik voel zijn stijve pik tussen mijn bilnaad naar beneden glijden. Hij brengt zijn vingers naar zijn mond, maakt ze nat en duwt ze tussen mijn behaarde billen. Ik voel dat mijn kringspier vochtig wordt door het speeksel. Zijn eikel drukt tegen mijn kringspier aan en ik voel dat ik ontspan en daardoor zijn pik naar binnenglijden. Ik druk mijn hoofd in het kussen. ‘Damn, wat lekker’ kreun ik. Hij penetreert mij voorzichtig. Zijn behaarde buik en borst glijden over mijn rug. Zijn gezicht komt naast de mijne. Hij neemt mijn linker oorlel in zijn mond en sabbelt erop. Hij stoot zijn pik krachtig in mij.

‘Ik vind je geil en lekker vriendje’ kreunt Berend terwijl ik voel dat hij het tempo opvoert. Zijn pik wordt tot aan de eikel teruggetrokken. Soms verlaat zijn pik mijn kont om vervolgens weer naar binnen geschoven te worden. Mijn kringspier pulseert. Ik geniet. Ik voel zijn ademhaling. Ik voel zijn lijf over mijn rug schuren. Zijn benen tegen de mijne. We worden een. Soms hebben wij langdurige seks, waarbij we elkaar enorm verwennen. Aandacht hebben voor de ander. Maar soms dan hebben wij behoeft aan een wat stevigere, kortdurende beurt. Vandaag is zo’n moment. Ik voel dat Berend zijn zaad in mijn darmen spuit. Hij stoot zijn pik diep in mij terwijl hij klaarkomt. Ik druk mijn billen wat omhoog en geniet. Hij trekt zijn pik terug. Ik voel dat mijn kringspier open en dicht gaat. Berend haalt mijn billen uit elkaar. ‘Wat een zaad’ zegt hij. Met zijn vingers vangt hij het zaad wat uit mijn darmen komt op.

Ik draai me om. Mijn pik is hard. Berend neemt mijn pik in de hand die vol zit met zijn zaad. Het dient als glijmiddel terwijl hij mijn pik aftrekt. Ik draai met mijn lijf onder hem. Mijn hoofd druk ik in het kussen. Ik sluit mijn ogen en beroer met mijn handen mijn beide tepels. Ik knijp erin terwijl Berend mij stevig aftrekt. Met zijn linker wijsvinger dringt hij mijn darmen weer binnen. Ik voel het vingertopje mijn prostaat beroeren. Ik geniet maximaal. Ik wil enorm spuiten en voel de spanning in mijn bovenbenen opbouwen. Ik tril met heel mijn lichaam. Berend trekt mij af en beweegt zijn vinger heen- en weer in mijn kontje. ‘Oh ga door’ kir ik. Berend grinnikt. Ik voel dat mijn balzak naar mijn lichaam wordt getrokken. En schokkend en trillend met heel mijn lichaam spuit ik het zaad op mijn buik en borst. Berend blijft mijn kont vingeren, waardoor ik blijf genieten van het klaarkomen. Hij komt bovenop mij liggen en we beginnen heerlijke te tongen. 

‘Vond je het lekker?’ vraagt Berend. 

‘Hmm echt wel’ kreun ik. 

‘Ik zag het’ zegt Berend ‘ik kan echt heerlijk van je genieten’. 

Weer een zoen. We blijven nog even op elkaar liggen zoenen. 

‘Zullen we douchen?’ vraag ik. ‘

Laten we dat doen’ zegt Berend. We stappen onder de warme douche, zoenen elkaar en soppen elkaar in met douchegel. Ik glijd met mijn hand over zijn buik naar beneden. Ik voel dat zijn pik alweer stijf staat. Ik ga op mijn knieën voor hem zitten en neem zijn pik in mijn mond en voel de warme waterdruppels uit de douchekop op mijn lijf kletteren. Zijn handen op mijn hoofd ...

2279 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.