Bijscholing.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 01-08-22

In het vorige verhaal is het nodige gebeurd. Men vond van huize Zelden met Rust dat Joost sex les moest krijgen. Het bordeel was gesloten de bezoekende abt zou de les geven. Joost mochten zelf creëren een feit verraad ik kleine dikke knots met twee ronde ballen. Als hij sex met flat genoot Niels heeft komt hij niet helemaal in hem. Even oud feit toen Joost nog in de sperma kliniek werkte. Een vreemd verzoek om wat stemming te creëren. Joost moest terwijl de zee kaptein in zijn vrouw(een pop) zat heb ook hard in de kont nemen. Dit had Joost nog nooit mee gemaakt de sperma van de zee kaptein ging mee naar huis haha. Wat bij scholen is vertel ik zo. En wie het gaf zal de vaste lezer van broeders van de liefde niet verbazen.


We kennen ex boeren knecht Sjaak als abt Izak die snoeper schoolt Joost bij. Waarom Izak dildo,s in allerlei maten mee bracht merken we wel. Joost kreeg geen straf maar zijn portier taak was weer die van sex werker. Het incident waar hij de man bij ontmaagde was reden Joost bijgeschoold werd. Het begon bij uit kleden van de klant  on interessant kleding stuk na kleding stuk. De dildo test was interessant welk past in welke kont  kijk mee. Joost kreeg elke in hem soms pijnlijk groot. Waarom de test  weet biet misschien wist Joost dan meer van pik maten. Pijnlijk daar Izak geen glijmiddel gebruikte wel baby olie. Na de dildo test af sponsen hoor het goed.

De klant  zijn lichaam plakte dus onder de douche af sponsen. Izak welk ook naakt was deed eerst voor toen moest Joost met zachte spons overal hem schoon maken. Ja elk gat en kier werd af gesponst.  En om te hard kreunen te voor komen zoenen of tongen dempte het geluid haha. Een wereld ging voor Joost open vergat was oefening. Op tijd ving hij Izak op die in adem nood kwam en flauw viel. De bij scholing was natuurlijk gelijk af gelopen was schrikken.  Izak was bij gekomen en pijpte Joost even tegen de schrik. Die kwam nu echt dus af sponsen haha. Kwam op idee voor verhaal zie soms hier  klein goed werkend gereedschap haha.

2139 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.