Het zachte mos

Loop ik te wandelen in een stiltegebied op de Heuvelrug hoor ik ineens een vreemd geluid vanuit het dicht begroeide bos aan mijn linkerkant. Ik loop zo stil mogelijk het bos in. Na ongeveer 15 meter is er een kleine mossige open plaats. Daar ligt een wat oudere man zichzelf te bevredigen, terwijl hij op zijn mobieltje naar een filmpje lijkt te kijken.

Een tak kraakt onder mijn schoenen. Hij stopt en kijkt om zich heen. Hij ziet me en wenkt. "Vind je het geil om te zien? ", vraagt hij. "Hier kan een rustig naar gayfilmpje kijken en mezelf aftrekken, zonder dat mijn vrouw het ziet". Dat is dus de verklaring voor het verstoren van de bos rust. "Je hebt een lekkere pik", zeg ik. "Je mag er best aankomen hoor", zegt hij. Ik ga op knieën in het zachte mos zitten. Ik begin hem te strelen. Hij blijft passief liggen. Zijn tepels zijn hard. Ik bijt er zachtjes op. Mijn mond gaat daarna richting zijn kruis. Zijn pik is heerlijk stijf met een natte eikel. Hij had duidelijk al wat voorwerk gedaan. Ik lik zijn eikel. Mijn linkerhand schuif ik onder zijn balzak. Dan neem ik zijn penis in mijn mond en begin er zachtjes aan de zuigen. Hij begint te hijgen. Steeds sneller begin ik hem te pijpen. Er komt heerlijk veel geil op zijn eikel.

Mijn linkerhand druk op de plek tussen zijn anus en balzak. Hij kan zich bijna niet meer inhouden hoor ik aan zijn gehijg. Daarom stop ik plots. "Wil je als een hondje gaan zitten".  Hij knikt. Zijn strakke kontje is nu precies voor mij.  Ik doe zijn billen uit elkaar en rim zijn anus met mijn natte tong. Ik voel hem ontspannen, daarom knoop ik mijn broek los en pas een anaalcondoom met glijmiddel uit mijn broekzak. Die had ik toevallig bij van een vorige date. Ik wil alleen safe sex. Ik doe het condoom om en druk mijn eikel tegen zijn neukgaatje. "Neuk me|, zegt hij. Ik glij voorzichtig bij hem naar binnen. Zijn sluitspier omspant mijn pik. Dan begin ik te neuken. "Spuit me vol, want ik hou het niet meer", hijgt hij. Niet veel later begin ik te spuiten en kom hijgend in hem klaar. Iets later kwam hij ook. Wat hou ik toch van wandelen.

2832 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.