Waar is mijn Valetijn ?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 04-08-22

Mensen neem de titel letterlijk in deze romantische drama met snuifje sex. Koen nu de kasteelheer zoekt en zocht naar Valetijn. Het hoe en waarom kom je vanzelf achter. Het is niet echt realiteit maar locatie is een kasteel met een geschiedenis. De rijkere jongens woonde er in een bosrijke omgeving. Koen zijn Valetijn was ooit slank, blond en groot geschapen. Valetijn was niet rijk was bediende daarom zag Koen hem eerst niet. Zal kerst borrel geweest zijn dat Valetijn wel door Koen ontdekt werd. Dat ze stiekum voor eerst zoende  zal de drank geweest zijn. Hoewel kan ook lust geweest zijn. De geliefden zullen veel te bespreken hebben vermoed ik.


We slaan aantal jaren over het kasteel is in bezit van stichting. Koen heeft gedeelte van kasteel de rest is museum. Koen was met jaloerse man getrouwd welk hem berooid achter liet. Klopt kasteel werd verkocht en Koen beheerd het. Toen begon de zoektocht naar Valetijn eigenlijk Koen zijn ware liefde. Grijs midden veertig kon Valetijn zijn maar ook heel anders kon uit zien. Koen zocht en zocht wist Valetijn was de moeite waard. Hun eerste kus, eerste pijp beurt en ontmaagding van beiden. Koen had waarop groeide nodige sex gezien. Maar was altijd maagd gebleven tot Valetijn. Die had hem hard genomen stoot na stoot op de tafel. Het was niet bij die keer gebleven. In geheim hadden ze elkaar gezien tot ontdekt werd Valetijn verdween.

 Valetijn was die dag in mudeum deed deur open lag naakte kerel in bad geen pop. Hij zei sorry toen sprak de man het was Koen zijn Koen. Valetijn bewonderde het lenige pezige behaarde lichaam. Sloot de deur en viel in Koen zijn armen. Was een natte hereniging tot Valetijn ook naakt was. Valetijn was kalende, breed en zeker geil. Hun monden vonden elkaar hun tongen zeker.  Koen stopte met tong om Valetijn te bekijken voor door zijn knieen ging. Natuurlijk eerst pijpen voor Valetijn in hem kwam. Koen genoot van Valetijn na sexloos huwelijk. Valetijn kwam sneller dan gedacht en liet zich door Koen wassen. Mensen we laten de geliefden alleen. Ze hebben veel in te halen niet alleen sex.

1589 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.