Assistent bij kleine orgie,vervolg

Geplaatst door: bottomnh op 05-08-22

Ik werd gestoord door mijn vrouw, die onverwachts eerder thuiskwam. Zoals beloofd, hier het vervolg.

Zoals gezegd, een kleine 20 jaar geleden op de chat, waar ik reageerde op een man, die 2 rijpe toppers zocht om zijn son te verwennen, als bot had ik daar niets te zoeken, toch gereageerd, en mailadres gegeven. Foto van hem gekregen, mmm lekker, en foto gestuurd, en hij vond mij wel leuk, en zei, je hoort van me.

De volgende avond kreeg ik mail, ik werd zondagmiddag uitgenodigd om te komen pijpen. Er zouden nog 3 mannen komen, waarvan 1 hetero, die maar weinig tijd had, en dus maar even zou blijven. De son was 28, de man zelf 58, en die andere mannen ook rond de 60. De dad zelf neukte bare, de anderen met condoom, en ik moest ze alvast warm en hard pijpen, zo was zijn gedachte. De andere mannen gingen hier mee akkoord, en ik ook natuurlijk. Op zondagmiddag aangebeld,  de dad deed open in zijn badjas, liet mij binnen, en begon me meteen te tongen. Wow, dit was geil. Ik voelde zijn paal al flink hard. Ik was de eerste, zoals ook de bedoeling was, en de son natuurlijk was er ook al, die zat lekker naakt op de bank. De gordijnen waren dicht. Met een half uurtje zouden de andere mannen volgen. Dad ging even wat drinken halen, en kwam met zijn badjas los weer de kamer in, zijn flinke paal recht vooruit, die al gauw in mijn mond verdween. Heerlijk. Son ging op knieen zitten op de bank, zijn kontje uitnodigend naar achteren, en na een minuut of 10 likken en zuigen ging dad zijn son lekker neuken.


De deurbel ging, en ik moest opendoen. Een grote mooie man kuste me vol op de mond, hij was hier al eerder geweest om de son te neuken. In de kamer ritste hij zijn broek los, en bood mij zijn halfharde pik aan. Daar was ik voor. Ik voelde hem groeien in mijn mond, en al gauw stond ie op volle sterkte. Dad haalde zijn paal uit zijn son, en maakte plaats voor de gast. De deurbel ging weer, en de andere 2 kwamen tegelijk aan. De ene was een hetero vent, die graag eens een kont wilde neuken. Maar eerst in mijn keel. Lekker, een 17 cm, en na een 20 minuten kwam hij klaar in de jongensass. En hij ging weer. Ondertussen was ik flink aan het tongen en zuigen met de andere top, en masseerde zijn paal en ballen. Ook hij ging nu neuken, en ik zag hoe son aan het genieten was. De 2 beide gasten hebben son 2 x geneukt, en tussendoor flink getongd met mij, en zich laten zuigen door mij. Dad zelf was nog niet klaargekomen, en terwijl de andere mannen al waren vertrokken pompte hij mij weer flink in mijn keel, stapte over naar zijn son, en kwam brullend klaar. Wat een geile middag, of eigenlijk een 2 uur en een beetje. Een 2 maanden later kreeg ik n mailtje van de man, hij ging verhuizen naar Italie, samen met son. Ik heb nooit meer iets van hem gehoord. Helaas......

1693 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.