Zwemvriend 7

Geplaatst door: geilebttmjongen op 05-08-22

Laat vervolg van het verhaal

Ik had mezelf afgedroogd en m'n tandengepoetst worden en ging alvast naar Nico z'n grote bed. Het was raar om in z'n bed te gaan liggen ondanks alles. M'n kontje deed ook nog een klein beetje zeer van Nico z'n pik.

Twee tellen later kwam Nico erbij liggen. Hij kroop tegen me aan en sloeg z'n arm om me heen. Hij streelde me en kuste me in m'n nek terwijl z'n kruis tegen m'n billen drukte. Hij werd alweer iets hard maar besloten maar lekker te gaan slapen. 

 

Met z'n arm nog om me heen valt Nico in slaap. Het duurde even voordat ik ook de slaap kon vatten. 

Ik sliep als een blok en werd sochtends wakker omdat het een beetje licht werd. Nico was al uit bed en hoorde ik beneden wat rommelen. Ik lag nog even rustig wakker te worden en na te denken over wat er is gebeurd. Ik vond het al raar om in m'n nakie in bed te liggen. Even later kwam Nico met een dienblad de kamer in met wat drinken en wat eten. Nico was heel zorgzaam, hij deed het hoofdeind van het bed omhoog en we aten en dronken wat op bed. We hadden het nog even over de avond ervoor. Ook al was ik al vaker bij hem geweest, ik vond het best wel spannend om een nachtje te blijven vertelde ik hem. 

 

We waren klaar en ik ging de badkamer in om me even op te frissen en me aan te kleden en nam m'n kleren mee. Nico kwam met me mee en stond achter me te kijken hoe ik m'n haren in de gel zette. Hij deed z'n armen om m'n middel heen, z'n kruis was alweer iets wat groter voelde ik. Terwijl ik m'n handen waste en m'n gezicht afspeelde voelde ik m'n boxer naar beneden worden getrokken. Toe blijf nog even knul.. Ik kon geen nee zeggen. In m'n shirtje nam hij me aan m'n hand weer mee terug naar de slaapkamer. Hij zette me neer in z'n grote relax stoel die daar stond en kwam tussen m'n benen zitten. Ik was nog niet helemaal hard maar Nico nam hem gelijk in z'n mond. 

 

Ik werd snel weer hard terwijl ik naar het kalende hoofd van Nico keek, wat zoog hij lekker. Hij legde m'n benen over z'n schouders en met een natte vinger streelde hij m'n gaatje. Hij wist precies wat lekker was en stopte toen hij voelde dat ik het bijna niet meer hield. Hij trok me iets naar voren zodat ik op het puntje van de stoel zat, stond op en bood z'n natte pik aan. Mega geil dat ik weer was nam ik z'n eikel weer in m'n mond. Met twee handen om z'n pik zoog en trok ik hem. Hij kreunde en gromde een beetje. Streelde me door m'n haar en zei lieve en geile woorden tegen en over me. 

 Toen tilde hij me op en legde me op m'n rug op bed. Stop maar met zwemmen en kom hier voortaan maar aan je beweging, een rilling trok door m'n lichaam, van opwinding en spanning. 

Is goed Nico, ik vind dit heel erg fijn. Dat ik me zo vrij hier voel, soms mag dragen wat ik fijn vind en u mij zo laat genieten. Ik was z'n lieve geile knul en gaf het goede antwoord zei hij toen hij op me kroop. Onze pikken gleden langs elkaar heen en we zoenden. Met z'n benen drukte hij die van mij uit elkaar. Ik voelde z'n warme en natgezogen pik langs m'n ballen naar beneden gaan tussen m'n billen. Z'n blik werd alleen maar geiler toen hij m'n draaiende ogen zag. Hij trok m'n benen iets op en gleed plagend een paar keer met z'n eikel over m'n gaatje. M'n ademhaling was zo snel. Hij hield m'n knieën omhoog en begon m'n gaatje te likken. Ik krioelde van genot. Toen hij overeind kwam zette hij snel zn eikel tegen m'n gaatje en drukte hem erin. Ik gaf een hoog gilletje en deed m'n handen voor m'n mond. Hij werd er alleen maar geiler van en zeker doordat hij me nu kon aankijken zei hij. Zachtjes begon hij te bewegen maar dat duurde niet lang. Ik voelde z'n pik bewegen en het warmer worden. Zo lekker was ik, daarom ging het zo snel zei hij. 


Hij zakte boven op me en z'n pik gleed uit me, ik zuchtte toen hij uit me ging. Hij lachte een beetje en kuste me. Hij pakte het kleine plugje erbij en bracht die langzaam in me. M'n keiharde pik in z'n hand, hij trok me en begon me te zuigen. Misschien dat ik wel sneller klaarkwam als Nico. Ik kreeg een zoen van hem en proefde m'n eigen zaad een beetje. Hij plofte neer en haalde even later m'n kleding. Het was tijd voor mij om te gaan. Ga je thuis maar even douchen anders kom je te laat. T plugje mocht ik meenemen als ik hem liet zitten, dan zou m'n onderbroek ook wat schoner blijven. We spraken af voor de komende dinsdag en nog met een verhit hoofd liep ik naar huis..

 

Word vervolgt

2201 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.