Eindelijk samen.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 07-08-22

Beste lezer ik wilde verhaal schrijven. Maar kreeg schrijver blok dus kwam niks uit pen. Dus vervul iemand wens hoe liep met Mick en zijn teken leraar af. Ze leven nog zijn grootse plannen simpel neen. Maar hoe zat ook alweer lees mee. Simpel Mick was 18 nu 20 toen hij voor Albert mr Gerritsen viel. De man met mooie grijze lokken, sikje en grijs borst haar ziet Mick wel zitten. Tijdens tekenkamp in de keuken op de tafel hebben sex voor eerst. Ze waren later samen in de natuur voor teken les. Vertel het alibi dus  Albert verlaat de school. Zou die bewuste dag sex met minder jarige gehad hebben niet waar. Mick poseert voor Albert wat eindigt vaak in vluggertje haha.


Het vaak samen zijn leid naar de wens samen te wonen. Mick is 20 als dat waarheid wordt. Ze hebben beiden goede baan. Doen waar mogelijk het huishouden samen. Maar Albert wil meer Mick is zijn huis genoot hij wil meer vastigheid. Ja hij wil zonder condoom sex  en wel met zijn echtgenoot. Dat ze 25 jaar schelen moet ook niet vergeten. Laten kijken of Albert dus Mick ten huwelijk zal vragen.

Mick dacht totaal niet aan een aanzoek. Als Albert op zijn knieen gaat Mick rits gaat open zijn slappe penis er uit. Als Albert eerst Mick stijf gepijpt heeft komt  het aanzoek. Mick schrikt er van de smekende toon in Albert zijn stem.  Voor hij antwoord geeft ja of nee verdwijnt  Albert pik in Mick zijn mond. Pas als beiden er klaar voor zijn naar de slaapkamer. Albert ging voor het antwoord liggen hopend zou geen nee worden. Er volgde een ja ik wil even kus volgde. Mick kon niet tot huwelijks nacht wachten. Wel glijmiddel maar geen condoom nu. Nou Mick ging tekeer Albert voelt elke stoot. Mick komt met een brul in Albert klaar daarna douchen. Sorry we vertrekken onder de douche begint het gesprek al over kleding enz. Het verhaal is mogelijk opwindend maar bevat liefde en lust ook doeii. Bedank de spook schrijvers voor de adviezen.

2530 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.