Rare snuiters

Geplaatst door: snoepjevanweek op 10-08-22

Begreep jullie houden van fantaseren of mee denken. Denk aan lekkere bank bij de supermarkt. Hete dag 31 graden veel mannen met strak lichaam open staand shirt, een korte broek. Die twee vallen op zien anders uit dus verhaal draait om hun. Niks een uit dozijn een baard van drie dagen, kleren die schoon zijn maar verweerd. Hou die gedachte in je hoofd. Fantaseer wie die twee kunnen zijn. We gaan weg van de bank en de strakke kontjes net toen die gekleurde broeder uit supermarkt komt. Helaas heeft hij een vrouw zo te zien. We gaan terug naar de rare snuiters huis kom mee.


Wie zijn die twee Joseph is lang denk 1.98 slank slungelig en de 1.75 lange bredere is Seppo beiden bouwvakkers. Ze zijn net terug van een bouw plaats maar wij gaan terug in de tijd voor actie. Stel de slaapkamer voor twee persoons bed, kast met spiegel dat is dan. Seppo ligt naakt op bed met zichzelf te spelen. Als Joseph naakt binnen komt Seppo zijn knots leeft op. Seppo hand raakt Joseph knie net. Joseph weet wat het betekent Seppo is klaar voor zijn gulzige mond. Joseph likt langzaam eerst de eikel.  Voor hij de knots in slikt en bewerkt met zijn tong. Het resultaat laat niet lang op zich wachten Seppo komt klaar. Joseph gezicht zit onder de sperma Seppo likt wat op, voor hij handdoek toe werpt. Seppo is klaar voor actie. Kom maar Joseph laat Seppo het voelen.

Geen condoom, geen glijmiddel het is pijnlijk als Joseph in Seppo komt welk wel oke vind. Aan Seppo gezicht kan zien deed pijn nu gaat het wel weer. Joseph voert tempo op  hij stoot door. Seppo voelt de sperma vloeien in hem. Als beiden na elkaar gekomen zijn samen al tongend douchen. Ze hebben niks in huis dus naar supermarkt(waar wij ze zagen). Mensen is simpel verhaal eerste keer iemand mij binnen drong had alleen baby olie en strakke condoom. Is ontdeugend, prikkelend zag die twee dacht maak verhaal haha.

2020 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.