Bi-curious en gretig

Hij arriveert vrij snel.


We hadden op een gay dating app een poosje gechat voordat hij langs wilde komen omdat er een duidelijke klik was tussen ons. Hij kwam oprecht en heel betrouwbaar over. Hij was niet ver van waar ik was volgens de GPS van de app en wilde nog even op een lekkere pik zuigen voordat hij naar huis ging.
Nu is hij dus vrij snel hier aangekomen.
Een jonge knul die, volgens hemzelf, alleen maar valt op oudere mannen, liefst 60+. Hij is zoals zijn profiel; betrouwbaar en keurig, merk ik. Hij is gekleed in een windjack, een spijkerbroek en sneakers. Leuk gezicht, bruin haar en lichtbruine ogen, gladgeschoren, zo midden tot eind twintig.

"Je overtreft m'n stoutste verwachtingen", zegt hij, "ik wil meteen met je beginnen."

Ongeduldig knoopt hij mijn Levi's los en trekt ze naar beneden tot rond mijn enkels gevolgd door mijn zwarte boxershort. Dan duwt hij me in mijn luie stoel en knielt neer aan mijn voeten. Zijn ene hand streelt mijn ballen en zijn andere hand streelt mijn langzaam hard wordende nog halfzachte lul.

"Perfect," zegt hij en langzaam neemt hij mijn pik in zijn mond.

Zijn hoofd beweegt op en neer, sneller en sneller. Mijn lul wordt erg hard. Hij is zo goed met dat mondje.

"Langzaam aan, tenzij je haast hebt en wilt dat ik nu gauw klaarkom;" vertel ik hem.

"Nee, we hebben nog even," mompelt hij en laat mijn paal uit zijn mond glijden.

Mijn pik glinstert van zijn speeksel en staat fier rechtop. Hij leunt achterover om hem eens goed te bekijken.
Ik pak mijn smartphone en activeer de camera. "Je kunt maar niet genoeg dickpics hebben," zeg ik verontschuldigend terwijl ik snel een foto neem. "Je hebt mij toch niet op de foto, hè?" vraagt hij. "Nee," zeg ik, "...tenzij je dat wilt." "Nee, juist niet", zegt hij.
Hij staat op en loopt naar zijn jas, haalt zijn smartphone uit zijn zak en geeft hem aan mij.

"Als ik zo weer op je pik ga zuigen mag je een paar foto's voor mij van mij maken met jouw hete pik in mijn mond, als je wilt?", zegt hij, "Ik zou dat wel geil vinden om te hebben..."

"Met plezier," zeg ik terwijl ik zijn mobiel aanpak.

Hij begint weer op mijn pik te zuigen. Zijn mondje is zo lekker. Fantastisch lekker. Het ziet er zo geil uit om mijn paal in en uit die gretige mond van hem te zien glijden terwijl hij zijn hoofd op en neer beweegt. Af en toe schiet ik een foto voor hem op zijn mobieltje.
Na een paar minuten voel ik mezelf verkrampen van genot en is het bijna zo ver... Hij merkt dat ook en maakt met zijn speelse mondje mijn gevoelens nog intenser. Ja, ja, ja... Ik verkramp van puur genot. Dan spuit ik diep in zijn keel. Hij slikt gretig.

"Veel, man," zegt hij, "Je spuit lekker veel..."

"En jij...", vraag ik even later, "wil je niet zelf ook klaarkomen?"

"Nee", zegt hij, "niet nu. Misschien vanavond thuis..., als ik mijn vriendin neuk en aan jouw geile lul zal denken..."

3227 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.